Arkadaşlar annem hiç hata kabul etmeyen biri ve bazen nefret ettiriyo ve baba tarafımda bundan rahatsız halamada her gittiğimde hep annemi eleştiriyoruz karşılıklı bazen rahatsız oluyorum o da annem olduğu için ama haklı olduğumuz içinde çoğu zaman rahatsız olmuyorum. Sizce yaptığım doğru mu halama annemi eleştirmesi için fırsat vermem doğru mu?
Biz kucukken baba tarafimiz bizi avuclarininin icine almislarda amanda halamda halam amcamda amcam sonra fark edersiniz ama annenizide baya kirmissinizdir.. canim senin anneni srvmeyen nasill seni sevsin haa?? Sen onun kizisin .. anneni babani sevmeyen senide sevmez . Halanlar icin sen iyi bisilahsin ))
Vve suan inanki cokda sinirlendim cik buyuk hataaa yapion.
Ben değil görümcem ile kardeşimle bile kızımın dedikodumu yapmasına katlanamazdim . Yaptığınız çok Yanlıs . Annenizin Her davranışını onaylamak zorunda değilsiniz Ama bunu Onunla paylasin . Ayrıca annenizden de helallik isteyin
annenizle ilişkinizi bilemem ama ben şu hayatta ne öz kardeşime ne öz babama annemin canını sıkacak bir laf ettirmem değil ki halam konuşacak...
hadi annenı geçtim bir insani sürekli eleştirmek için mükemmel olmanız gerekir.. olmadığınıza göre kimsenin haddi değil eleştimek hiçbirimiz mükemmel değiliz diye düşünüyorum...