- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
- Konu Sahibi emilinarzusu
Annen tedavi ettirip yollasaymış öyle mi!
terbiyesiz insanlar!
kalmakla hata yapıyorsun, bekleme..
terbiyesiz insanlar!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evlilik böyle bir şey değil. Lütfen kurtar kendini. Normal bir erkek eşiyle gezip dolaşmayı sever. Seninki kimlerle geziyor hiç haberin bilgin var mı?
Annen tedavi ettirip yollasaymış öyle mi!
terbiyesiz insanlar!
Evlenmeden once rus kizlarla gezip tozmagi sevmis ama. Beyenmiyorum seni dudaklarin kucuk burnun soyle boyun boyle sacin basin kotu der hep. Oysa evde ola bildigince bakimliyimdir
Yuh ya. Adam seni sevememiş. Ve tam bir öküz. Sen istediğin kadar bakımlı ol canım. Sorun sen değilsin. Eminim güzel bir kadınsındır. Ama adam seni istemiyor. Gidiyim desen arkandan gelir mi hiç. Ailene aç konuyu. ailenden iste yol parasını atla git..
walla sizin eşiniz evlenip rusyaya geldikten sonra, rengini belli etmiş aslında. çocuğunuzda hemen olmayabilir ne var bunda. size çok haksızlık yapılıyor !! Buna dur demek sizin elinizde. Ama merhamet duygunuz ağır basıyor. Eğer hep böyle devam edilirse çok yıpranırsınız söyliyeyim.![]()
Daha 22 yasindayim ve galiba insanlik duygusu cok var bende o yuzden gidemiyorum.
Daha 22 yasindayim ve galiba insanlik duygusu cok var bende o yuzden gidemiyorum.
cnm insanlık duygusunun yaşla ne alakası var. bence senin merhamet duygunla sevgin içiçe karışmış. Bence sen bu adamı seviyorsun![]()
Çok küçüksün daha ay iyi ki bebeğin olmamış gerçekten.. Eşinin kararını falan bekleme kaç kurtar kendini. Yine evlenirsin. Yine bebeğin olur inşallah ama bu adamla değil..
Evet bir laf soylesem dillisin derler. Konusmaya hakkim yok sanki. Kayinvalidem buyuk sehre getirdik yedirib iciriyoruz daha ne istiyorsun diyen bir sinir hasrasi
Sevgi mi merhamet mi? Bazen yuzunu hile gormek istemiyorjm ama acisi oldugunda da telas yapiyorum
Kendi ailem bilmiyor bosansam isim bile var. Kocama gore kadin evde oturub ev islerini yapmali o kadar. Bazen ben mi buyutuyorum diye kendime kiziyorum
geçer mi böyle saçma sapan insanlarla bir ömür?
bak daha yaşın da küçükmüş, hiç değmez inan bu insanlara katlanmaya!
geçen her bir gününe acıyacaksın canım ileride.. ailene de anlat herşeyi, dön evine..
geçer mi böyle saçma sapan insanlarla bir ömür?
bak daha yaşın da küçükmüş, hiç değmez inan bu insanlara katlanmaya!
geçen her bir gününe acıyacaksın canım ileride.. ailene de anlat herşeyi, dön evine..
bu dünyaya bi daha gelmiceksin canımm..
Boşuna üzülüp,vakit kaybetme derimm benn..
Cocugunuz olmadi die kendi aileniz adına onların borcuydu demek ne kadar sacma ya..
Kendi ogluda verem olmuş birakin annesi baksın malum buda onlarin borcu o zaman..
Hic bi zaman ilk bosanma taraftari olmadm ama hem gurbetlik hem eziyet hem sevqisizlik kolay dgl..ben katlanamazdm bu kdr bile belki..