• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin arkadaşlar:(:(:(

Annen tedavi ettirip yollasaymış öyle mi!
terbiyesiz insanlar!
kalmakla hata yapıyorsun, bekleme..

Canım evlilik böyle bir şey değil. Lütfen kurtar kendini. Normal bir erkek eşiyle gezip dolaşmayı sever. Seninki kimlerle geziyor hiç haberin bilgin var mı?

Evlenmeden once rus kizlarla gezip tozmagi sevmis ama. Beyenmiyorum seni dudaklarin kucuk burnun soyle boyun boyle sacin basin kotu der hep. Oysa evde ola bildigince bakimliyimdir

Evlenmeden once rus kizlarla gezip tozmagi sevmis ama. Beyenmiyorum seni dudaklarin kucuk burnun soyle boyun boyle sacin basin kotu der hep. Oysa evde ola bildigince bakimliyimdir

Yuh ya. Adam seni sevememiş. Ve tam bir öküz. Sen istediğin kadar bakımlı ol canım. Sorun sen değilsin. Eminim güzel bir kadınsındır. Ama adam seni istemiyor. Gidiyim desen arkandan gelir mi hiç. Ailene aç konuyu. ailenden iste yol parasını atla git..

Yuh ya. Adam seni sevememiş. Ve tam bir öküz. Sen istediğin kadar bakımlı ol canım. Sorun sen değilsin. Eminim güzel bir kadınsındır. Ama adam seni istemiyor. Gidiyim desen arkandan gelir mi hiç. Ailene aç konuyu. ailenden iste yol parasını atla git..

Ailemden tek ablama soyledim o da geliyorum seni almaya kocana soyle dedi. Soyledim gitmek istiyorum diye sen istiyorsun tamam dusunup sana kararimi soylerim dedi. Beni yuk olarak goruyor kendine

walla sizin eşiniz evlenip rusyaya geldikten sonra, rengini belli etmiş aslında. çocuğunuzda hemen olmayabilir ne var bunda. size çok haksızlık yapılıyor !! Buna dur demek sizin elinizde. Ama merhamet duygunuz ağır basıyor. Eğer hep böyle devam edilirse çok yıpranırsınız söyliyeyim. :51:

walla sizin eşiniz evlenip rusyaya geldikten sonra, rengini belli etmiş aslında. çocuğunuzda hemen olmayabilir ne var bunda. size çok haksızlık yapılıyor !! Buna dur demek sizin elinizde. Ama merhamet duygunuz ağır basıyor. Eğer hep böyle devam edilirse çok yıpranırsınız söyliyeyim. :51:

Daha 22 yasindayim ve galiba insanlik duygusu cok var bende o yuzden gidemiyorum.

Daha 22 yasindayim ve galiba insanlik duygusu cok var bende o yuzden gidemiyorum.

Çok küçüksün daha ay iyi ki bebeğin olmamış gerçekten.. Eşinin kararını falan bekleme kaç kurtar kendini. Yine evlenirsin. Yine bebeğin olur inşallah ama bu adamla değil..

Çok küçüksün daha ay iyi ki bebeğin olmamış gerçekten.. Eşinin kararını falan bekleme kaç kurtar kendini. Yine evlenirsin. Yine bebeğin olur inşallah ama bu adamla değil..

Daha hastalanmadan once gitmeyi cok denedim annesi birakmadi sabirli ol cocugun olsun duzelir diyordu ama abisine bakiyorum cocugu var ama karisini hic sevmiyor hepsi ayni. Her seferinde dayak atmakla korkutuyor

Evet bir laf soylesem dillisin derler. Konusmaya hakkim yok sanki. Kayinvalidem buyuk sehre getirdik yedirib iciriyoruz daha ne istiyorsun diyen bir sinir hasrasi

geçer mi böyle saçma sapan insanlarla bir ömür?
bak daha yaşın da küçükmüş, hiç değmez inan bu insanlara katlanmaya!
geçen her bir gününe acıyacaksın canım ileride.. ailene de anlat herşeyi, dön evine..

Sevgi mi merhamet mi? Bazen yuzunu hile gormek istemiyorjm ama acisi oldugunda da telas yapiyorum

hımm bilemiyorum. kızdığınız zaman yüzünü görmek istemiyorsunuz olabilir. sonra bu durum geçiyorsa demek içinizdeki sevgi sönmemiş.. bundan sonrası için ilişki uzmanlarına bırakıyorum, beni aşar :27: sonuç ne olursa olsun herşeyin hayırlısı olsun diyorum...

Son düzenleme:
Kendi ailem bilmiyor bosansam isim bile var. Kocama gore kadin evde oturub ev islerini yapmali o kadar. Bazen ben mi buyutuyorum diye kendime kiziyorum

Ailenin bunlardan haberi olmalı artık. En azından boşanma kararı aldığında bir anda değiştiğini düşünmezler. Madem ailen destek olacak, işin falan hazır bence hemen harekete geçip hayatına yeni bir yön çiz.

Kusura bakma da kocan halt etmiş. İnsanlar ailesinin aynası olduğuna göre ne o adamdan ne de ailesinden fayda yok sana.

Kesinlikle büyütmüyorsun. Aksine az bile düşünüyorsun. Olayları minimalize edip huzurlu olduğunu sanıyorsun. Bir çeşit hayatında bir değişiklikten kaçıyorsun.
Ama emin ol bu kendine saygını geri kazandıracak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu dünyaya bi daha gelmiceksin canımm..
Boşuna üzülüp,vakit kaybetme derimm benn..

geçen her bir gününe acıyacaksın canım ileride.. ailene de anlat herşeyi, dön evine..

Evet diplomami bile alamadan dugun yaptilar buraya getirdiler. Korkum ilerde kybetdigim zamana yanmak

bu dünyaya bi daha gelmiceksin canımm..
Boşuna üzülüp,vakit kaybetme derimm benn..

Ailem bilse beni birakmaz Burda ama onlari da uzmek istemiyorum

şu yazdıklarını başkasıymış gibi oku ve ben olsaydım ne yapardım diye düşün bence canım. gencecik yaşında.:50:

Cocugunuz olmadi die kendi aileniz adına onların borcuydu demek ne kadar sacma ya..
Kendi ogluda verem olmuş birakin annesi baksın malum buda onlarin borcu o zaman..
Hic bi zaman ilk bosanma taraftari olmadm ama hem gurbetlik hem eziyet hem sevqisizlik kolay dgl..ben katlanamazdm bu kdr bile belki..

Cocugunuz olmadi die kendi aileniz adına onların borcuydu demek ne kadar sacma ya..
Kendi ogluda verem olmuş birakin annesi baksın malum buda onlarin borcu o zaman..
Hic bi zaman ilk bosanma taraftari olmadm ama hem gurbetlik hem eziyet hem sevqisizlik kolay dgl..ben katlanamazdm bu kdr bile belki..

Dayanamiyorum artik ya bir az once gidiyordu nereye sordum isim var sana ne dedi ben de o zaman anahtari gotur ben de cikicam dedi nereye dedi ben de isim vsr gidib gelicem dedim sen kendini benle bir mi tutuyorsun diyib ayakkabi kutusunu yere firlstip canin cehenneme diyib gitti. Simdi geldi eve haddini yerini bil ben sevmem boyle seyleri nereye gifiyorsun ne yapiyorsun sorma gidersin babaninevine diyip tehdit etdi ya olmek istiyorum

Back
X