- Konu Sahibi ikizannesi2005
-
Boşanmayacaksanız uzatmayın.
Yüz göz olmayın.
Bunca zaman kabullenmissin. Neden sorun yaptin?
Sifreler ayri oturumlar bunlar benim ozelim derken nasil sineye cektin de simdi cekemiyorsun.?
Sen istedigin kadar sifre kir ama esin kalbini coktan kirmis. Akil istiyorsan kalbini dinle
aslında aileden destek göremeyince insan kendine destek arıyor böyle cevap değil tesekkürler yinede belkide aksam onunla yüzleştiğinde haklı oldugunuı birilerindende duymak istiyorBazı kadınlar yatakta görse bile gelip buraya bu aldatılmamıdır diye soracak halde..
Bu normal mi .bu sizce masumca bir arkadaslık mı...diye sorulardan nefret ediyorum.
Hersry ortada ..uydurukan kılıflara kanmayı istiyorsunuz ve kanıyorsunuz.buna cok üzülüyorum
kızlarım dogdugundan beri hep aldatılma süpheleri yaşadım iki ückere telefonunda mesajlar yakaladım yanlıslık dedi bana taktı kafayı benim bir cevabım yok dedi hep sineye cektim tamam dedim ama içim içimi yedi hep zaten herseyi şifrelidir telefonu facesi pcde ayrı oturumu vardır hep görmezden gelirim biesey dediğimde onlar benim özelim der. gecensene bulundugumuz sehirden tayinimiz cıktı 6 ay sonra izin aldı 1 haftalıgına geldiğimiz yere tatile gitti özlemiştir bircok arkadası orda dedim sonra yaz tatilinde 15 gün yine oraya gittik tatile ve şimdi yine gideceğim diyor ve ben artık bu olayı masum görmediğim için face şifresini kırdım ve gördüğüm yazışma su sekildeydi
eşim- iyi bayramlar
karsıtaraf-tesekkürler
eşim-seni özledim
eşim-calısıyormusun özledim seni
karsıtaraf-evet bitanem calısıyorum
karsı taraf-bende seni özledim
eşim- can çalısıyormusun
yine baska bir bayanla
eşim- can nasılsın
karsı taraf-buyurun benim iyiyim seni özledim
eşim- bende can nerdesin
karsı taraf- giresundayım
esim- gittilermi secimden sonra geleyimve böyle uzayıp gidiyor
ve bu sabah face sifresini kırdıgım için bana esti costu suclu benmisim huzurumuzu bozmak için ugrasıyormusum aksam gelince nasıl bir tavır izlemeliyim hanımlar akıl verin
bir bayanla bir erkek bu kadar samimi arkadas olabilirmi ben kabullenemiyorum bunu
o aklıma geldiğinde kızlarım aklıma geliyor kalbimi değil beynimi dinliyorum ama gitmeyide cok istiyorumvelev ki aldatıldığınıza iyice emin oldunuz, ne yapmayı düşünürdünüz?
Kalbini kirdiysam ozur dilerim. Ama hirsimdan cunku sineye cekmeyin sunlari sonra uzulen biz oluyoruz. Taviz vere vere arsiz olmus goruyiorsun kisert olmus sanki biraz ama haklısın kızlarım için katlandım ama sanırım tahaümü kaybettim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?