fikir verin hanımlarrr

suclu erkek potansiyeli işte.
kadın olarak sizi bi başkasıyla aldattıgını iyice bi itrak edip. sonra bi karar verin bence.
akşam nasıl tavır takınıcagınızdan cok bu daha önemli.

az önce başka bir konunuz vardı aynı başlıkla , orada yazmıştım.

bu yaptığı "sosyal arkadaşlık" değil.

aldatıldığınıza emin olsanız ne yaparsınız demiştim.
kalbim git der ama aklım kızlarımı düşünür gibi bir cevap vermiştiniz.

eğer boşanmayı düşünebilirseniz, arkanızda aileniz varsa, çalışıyorsanız kesinlikle alttan almayın derim.
bence aldatma ve şiddetin tek çaresidir boşanmak.

ama herkes aynı fikirde olmayabiliyor, aynı şartlara sahip olamayabiliyor ne diyeyim...

gene de akşam eve geldiğinde "arasında fiziksel bir şey olmasa bile bu yaptıklarının aldatma olduğunu" söyleyin.
karı-koca arasında "özel" olmayacağını, bu yaptıklarına devam ederse, delil ve ispatla maddi manevi tüm hakkınızı sonuna kadar arayacağınızı söyleyin

sana birde esip coşuyor mu
bu ihanet değil de neymiş pardon
aynısını sen yapsan öldürmeye kalkacak değil mi?
ay sinirlendim yine!!!

tatillerin nedeni. beli. adam zampara üzgünüm. artık ya buna göz yıumacaksın yada ayrılacaksın. kocan olacak zamparada hem suçlu hem güçlüymüş yalnız

adama bak yahu insan biraz utanır.. suçluluk psikolojisiyle üste çıkmaya çalışmış . İnsanlar çok nankör, hele ki erkekler..
Eşinize adam akıllı bir ders verin derim. Yaptığı şeyin sorumluluğunu alsın biraz. Sizi kaybetme korkusunu yaşasın

Valla bu gidişle feminist olcam bu erkeklerin derdi nedir anlayabilmiş değilim. Yahu adam evinde gül gibin karın var iki tane çocuk derdin ne be? Bu tur şeyler beni iyice erkeklerden sogutuyor. Yapılacak şey belli. Allah yardımcınız olsun

yırtarım dağları engellere sığmam taşarımmmmm sen buna arkadaşlık mı diyorsun acaba şu pembe gözlüklerini çıkarda gerçek dünyana bak derim adam bildiğin aldatmış seni ve hala nasıl davranıyım diye mi soruyorsun pessss !!!! sen böyle taviz verdikçe o yapmaya sende böyle kendini yemeye devam edersin adam bildiğin bacım seni tınlamıyo sen anlsan bile umrunda değlsin ki adam alışmış senin görmezden gelmelerine

Alacaksin eline levyeyi, yer misin yemez misin. Ben doverdim ya dayanamazdim. Kesinlikle o evi basina yikardim. Cocuklari aksam guvendiginiz bi yere birakin. Ve bu konuyu artik cozun. Daha ne kadar buna katlanacaksiniz?
yani kızlar gerçekten bir ekip kurup bu tip erkeklerin ağzını burnunu kırasım geliyor. şiddete karşıyım ama bu kadın dövülmezde ne yapılır durumunun başka bir versiyonunu yaşıyorum
yanlış anlaşılmasın erkekler için koydum videoyu

Yapilacak sey belli. "Us ile uslanmayi etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir"

evli adam kız arkadaşına seni özledim dermi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…