- Konu Sahibi ikizannesi2005
-
tatillerin nedeni. beli. adam zampara üzgünüm. artık ya buna göz yıumacaksın yada ayrılacaksın. kocan olacak zamparada hem suçlu hem güçlüymüş yalnızkızlarım dogdugundan beri hep aldatılma süpheleri yaşadım iki ückere telefonunda mesajlar yakaladım yanlıslık dedi bana taktı kafayı benim bir cevabım yok dedi hep sineye cektim tamam dedim ama içim içimi yedi hep zaten herseyi şifrelidir telefonu facesi pcde ayrı oturumu vardır hep görmezden gelirim biesey dediğimde onlar benim özelim der. gecensene bulundugumuz sehirden tayinimiz cıktı 6 ay sonra izin aldı 1 haftalıgına geldiğimiz yere tatile gitti özlemiştir bircok arkadası orda dedim sonra yaz tatilinde 15 gün yine oraya gittik tatile ve şimdi yine gideceğim diyor ve ben artık bu olayı masum görmediğim için face şifresini kırdım ve gördüğüm yazışma su sekildeydi
eşim- iyi bayramlar
karsıtaraf-tesekkürler
eşim-seni özledim
eşim-calısıyormusun özledim seni
karsıtaraf-evet bitanem calısıyorum
karsı taraf-bende seni özledim
eşim- can çalısıyormusun
yine baska bir bayanla
eşim- can nasılsın
karsı taraf-buyurun benim iyiyim seni özledim
eşim- bende can nerdesin
karsı taraf- giresundayım
esim- gittilermi secimden sonra geleyimve böyle uzayıp gidiyor
ve bu sabah face sifresini kırdıgım için bana esti costu suclu benmisim huzurumuzu bozmak için ugrasıyormusum aksam gelince nasıl bir tavır izlemeliyim hanımlar akıl verin
bir bayanla bir erkek bu kadar samimi arkadas olabilirmi ben kabullenemiyorum bunu
yırtarım dağları engellere sığmam taşarımmmmmkızlarım dogdugundan beri hep aldatılma süpheleri yaşadım iki ückere telefonunda mesajlar yakaladım yanlıslık dedi bana taktı kafayı benim bir cevabım yok dedi hep sineye cektim tamam dedim ama içim içimi yedi hep zaten herseyi şifrelidir telefonu facesi pcde ayrı oturumu vardır hep görmezden gelirim biesey dediğimde onlar benim özelim der. gecensene bulundugumuz sehirden tayinimiz cıktı 6 ay sonra izin aldı 1 haftalıgına geldiğimiz yere tatile gitti özlemiştir bircok arkadası orda dedim sonra yaz tatilinde 15 gün yine oraya gittik tatile ve şimdi yine gideceğim diyor ve ben artık bu olayı masum görmediğim için face şifresini kırdım ve gördüğüm yazışma su sekildeydi
eşim- iyi bayramlar
karsıtaraf-tesekkürler
eşim-seni özledim
eşim-calısıyormusun özledim seni
karsıtaraf-evet bitanem calısıyorum
karsı taraf-bende seni özledim
eşim- can çalısıyormusun
yine baska bir bayanla
eşim- can nasılsın
karsı taraf-buyurun benim iyiyim seni özledim
eşim- bende can nerdesin
karsı taraf- giresundayım
esim- gittilermi secimden sonra geleyimve böyle uzayıp gidiyor
ve bu sabah face sifresini kırdıgım için bana esti costu suclu benmisim huzurumuzu bozmak için ugrasıyormusum aksam gelince nasıl bir tavır izlemeliyim hanımlar akıl verin
bir bayanla bir erkek bu kadar samimi arkadas olabilirmi ben kabullenemiyorum bunu
Valla bu gidişle feminist olcam bu erkeklerin derdi nedir anlayabilmiş değilim. Yahu adam evinde gül gibin karın var iki tane çocuk derdin ne be? Bu tur şeyler beni iyice erkeklerden sogutuyor. Yapılacak şey belli. Allah yardımcınız olsun
yani kızlar gerçekten bir ekip kurup bu tip erkeklerin ağzını burnunu kırasım geliyor. şiddete karşıyım ama bu kadın dövülmezde ne yapılır durumunun başka bir versiyonunu yaşıyorumAlacaksin eline levyeyi, yer misin yemez misin. Ben doverdim ya dayanamazdim. Kesinlikle o evi basina yikardim. Cocuklari aksam guvendiginiz bi yere birakin. Ve bu konuyu artik cozun. Daha ne kadar buna katlanacaksiniz?
Yapilacak sey belli. "Us ile uslanmayi etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir"Valla bu gidişle feminist olcam bu erkeklerin derdi nedir anlayabilmiş değilim. Yahu adam evinde gül gibin karın var iki tane çocuk derdin ne be? Bu tur şeyler beni iyice erkeklerden sogutuyor. Yapılacak şey belli. Allah yardımcınız olsun
evli adam kız arkadaşına seni özledim dermi..Bence esip gürlemesi suçluluk duygusundan olabilir bir erkeğin tabiki yakın kız arkadaşları olur ama bunu sana söylememesi senden gizlemesi ters bir durum ayrıca siz evlisiniz aranızda özel genel diye bir şey kalmaması gerekiyor. Ama huzurunuzun bozulmamsı için emin olmadan birşey yapma derim bu akşam ki tavrında şu yönde olabilir bu durumu oturup konuşun ona güvendiğini söyle ama şüphelenmeyide bırakma derim
Harbiden ha. Şap atalim yemeklerinebu erkeklere ereksıyon sorunu yaratan ılaclar vermeli.. !!!
kuşu kalkmazsa havalanıp g.tu de kalkmaz bazılarının belkım !!! bu ne yaaa kac gundur sureklı aldatılma ...allahımmm
Harbiden ha. Şap atalim yemeklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?