fikir verin hanımlarrr

Beni de al ekibine. Icimde bosaltmam gereken bir siddet var. Hic bari bosa gitmez hak edene bosaltirim

Hala normal mi diye sorduguna gore bir sey yapmayacaksin

Ama ac bir facebook ne cocuklarin ne esinin fotosunu koyun sanki bekar bayan izlenimi verin akraba eklemeyin...

Ve diyin ki madem normal bir sey gelip savunuyorsun benim de yapmam da sakinca yok demektir . bakalim sen gibi biri olmak nasilmis diye diye damarina basin.

İki bagirip cagirmasina da sifre vs vermeyin hemen. İyice kudursun sonra sifre vermemeyi agzina aliyor mu bakalim

Suçlu bağırmış suçsuzun yüreği çatlamış derler Rabbim yardımcınız olsun ne desem bilemedim her şey ortada kabullenmek zor kızlarınız için katlanıyorsunuz anlıyorum ama bence eşiniz haketmiyor üzgünüm

NORMAL olmadığını sende biliyorsun ama cesaretin yok boşanmaya belki eşini seviyorsun belki arkanda duracak bi ailen yok ama lütfen kızlarım için deme kendi korkaklıgına onları bahane etme!!!!

Esarette, cesarette senin elinde!!

Arkadaşlar bayanın üstüne hala normal mi diye sorması üzerinden gitmeyelim eminim farkında fakat şok haliyle yanlış yapmamak adına soruyordur

Konuya gelince bu kadar gizemle şuana kadar susmamalıydınız herşey belliymiş aslında bu saatten sonra ya bu adamı terkedeceksiniz yada bu deveyi güdeceksiniz

insanın bazen kendine bile itiraf edemediği şeyler olur aslında herşeyin farkındadır da bilmeze yatar; biri gelip tokat gibi gerçekleri yüzünüze söylediğinde hayatınızın en dip noktasına gitmiş hissedersiniz...

sizin ki şuan bu durum, 2 tane çocuk boşanmak istiyorsunuz çocuklar boynunuzu büküyor birde ekonomik özgürlüğünüz yoksa daha da çıkmaza giriyor hayat..

en doğru kararı siz vereceksiniz elbette fakat arkadaşlarında dediği gibi boşanmak istemiyorsanız yada kararınız bu yönde olacaksa hiç olayları kurcalama, daha çok yaralanırsın..
Allahım sabır versin zor bir durum. güçlü olun sadece..

ihaneti belgeleyin....herşeyini alın rezil kepaze olsun...
sürüm sürüm süründürün...herşey ortada....

Arkadaş mı?
Arkadaşlık durumunu çoktan aşmış bence eşin.
Hepimizin normal erkek arkadaşları var hangimiz seni özledim diyoruz?

daha neyi soruyosun bosancaksan cek cik.yok sineye cekerim diyosan ki sineye cekilecek gibi degil susacaksin

İnsanın birlikte olduğu kişi ile arasında ne gibi bir özeli olabilir ? Hayatta herşeyi anladım da bir tek eşimin özelidir şifresini istemem diyen kadını anlayamadım. Ömrümce de anlayamayacağım. Yahu sensin onun özeli sen! Senin dışında ne gibi bir özeli olabilir. Mevzunuzda da eşiniz sizi aldatıyor mu aldatmıyor mu ben tam anlayamadım mesajlarından, kadın arkadaşlarına karşı laubali tavırları olan bir adamda olabilir. Ama ortada çok net birşey varki eşiniz evli bir adam olarak başka kadınlarla çizmesi gereken sınırlarını bilmiyor. Ve bu da onu aldatmaya meyilli bir adam yapar. Benim yorumum bu kadar, gerisi size kalmış..

Bence apaçık aldatıyor bu adam sizi. Adam kabul etmez tabii, diyeceği "Yaz kızım iki yüz torba çimento, 150 kilo demir". Şener Şen filmindeki gibi.
Ben olsam önce eşimle, sonra da arkadaş olduğunu iddia ettiği kimselerle konuşurdum herhalde. İkna edilmeye ihtiyaç duyduğum varsayımında tabii.

aralarında cinsel bi münasebet var,gidip geldikçe birlikte oluyolarmış gibi geldi.ve eğer aldatıyosa sadece bu kadın değil başkaları da vardır bence.söyledikleri gibi boşanmıycaksanız kurcalamayın.

Sevgili ikiz annesi; yorumlarınızı okuyunca sanki birşeyler boğazınıza duğumlenmiş gibi olduğunuzu hissettim. Çok uzuldum. Böyle konulara yazmamaya çalışıyorum, Hislerime guvenirim.. Duamda olacaksınız.

Maalesef birşeyler karıştırdığı ortada fakat akşam geldiğinde bunu bağırıp çağırarak değil kendinden emin, kırgın ve kızgın bir duruş sergileyin.
Ne derse dedin asla kavgaya çevirmeyin.
Fazla konuşmayın ve sizi kaybedeceğini duşunsun.

Ayrılmayı duşunmuyorsanız , bunu hissetmesin ve kalbinizi kaybettiğini dusunsun.

Allah yolunuzu, yuvanızı aydınlatsın. İnşaallah taptazelenir yeniden.

Boşanmayacaksanız ugraşmayın derim..Çünkü artık nasılsa ayyuka çıktı karım da beni boşamadı der gözüne soka soka yapar..

bende arkadaşlara katılıyorum boşanmıcaksınız hiç kurcalamayın bariz herşey ortada.bir evli bayanan yada evli erkeğin özel şifresi mi olurmuş.benim eşimin herşeyi ortada teline msj gelse bile bakmam ben ama eğer ortada şifre varda aklına şşüphe düşüer insanın.güven en önemli şey evlikilkte.kaldıki zaten yakalamışsınız adam haklı huzuru bozuldu tabi işine gelmedi çünkü.

İki seçeneğimiz var;
  • Eşiniz çok modern, Batılı, hatta marjinal bir tip olabilir. Bu durumda arkadaşlarına "Seni özledim", "Seni seviyorum" vs. diyebilir arkadaşlık dışında bir hissi ve paylaşımı olmadan (Benim var böyle arkadaşlarım). Ama eğer eşiniz böyle olsaydı, "Can" hitabını kullanmazdı. Malum, Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş bir hitaptır. Daha "cool" bir hitap şekli seçerdi.
  • Eşinizin kafası az çalışıyor. O kadar az çalışıyor ki şöyle üsturuplu bir yalan bulup da söyleyememiş bile.
Bence siz de hangisinin doğru olduğunu biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…