gerçekten içimi döküp fikir almak için konu açtığımı belirtmek isterim en başta. Kızlar sorun eşim ve ailesi
bundan 2 yıl önce eşimin ailesiyle tartışmamız oldu, mahkemelik olduk görümcelerimle ,bütün kıyafetlerim makaslanmış ve üzerime şiddet anlamında yürümüşlerdi lohusa halimle kucağımda bebeğimle karakolda sabahlamıştım sonra tamamen bağlantımı kestim onlarla eşimde yalvar yakar ben seni seçiyorum artık onlarla işim olmaz diyip gelmişti benle 2 yıldır eşimde bende görüşmüyorduk
Ancak bu mahkeme olayları için kayınvalidem eşimi arayıp konuşmaya başladı en başta soğuk konuşmalardı fakat şuan bildiğiniz yağlı ballı konuşuyorlar gayet fakat asıl kavga ettiğim görümcemle watsaptan çok samimi bir şekilde konuşup gülüştüğünü gördüm bunu soruncada kardeşim ne yapayım diyor eşim benim beklediğimse konuşsa bile biraz yaptıklarını hissettirmesi mesafeli olması ve benden özür dilettirip öyle bir barışma yapacaksa yapmasıydı ben zaten özür dilesede görüşmemeye devam ederdim fakat en azından beni yok saydırmamış olurdu eşim ve benim bukadar sinirlerim bozulmazdı birinci sorum bu konu için eşime nasıl davranmalıyım?
Bir diğer şey eşim bayramda benim olacağım şehire onlarıda davet etmiş bi akrabaları var orda kalsınlar görüşsünler diye bayramda muhtemelen 3 4 gün beni ekip onlarla vakit geçirecek bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim sizce kızlar?