Fikir verin kızlar!

bende de aynı şekilde özür dilesede ömrümce konuşmak görüşmek orda kalsın yüzlerini görecek tahammülüm yok ama ben sanki hiç yokmuşum gibi davranması beni yıpratıyor açıkçası ahh azcık kendime hakim olsam tatlı dille işini yürütebilen bir insan değilim malesef tepkilerimi direk veren bi insanım ayrıca program oluştursam dinlemez zannetmiyorum o bildiğini okur onları görünce bence:KK61:
Bırakın siz yokmuşsunuz gibi davransın. Siz varsınız gibi davranıp sizi ailesiyle ilgili olayların içine çekse daha çok yıpranırsınız emin olun. Programı da denemekten zarar gelmez. Mesela gideceğiniz yerler varsa şunlara gitmezsek ayıp olur, işte ilk gün ailenle görüş, ikinci gün onlara gidelim diyebilirsiniz. Ya da kurban kesiyorsanız ona göre bir program düşünürsünüz. Bir deneyin bakalım, kendi kendinize düşünüp kurmaktan iyidir

Hayat böyle geçmez.. diyin.. bayramda baristirsin esiniz sizleri.. yoksa üzülen tek siz olacaksınız..

çocuğu görmek için geliyorlar zaten nasıl engel olabilirimki çocugu götürmemesine ayrıca şimdiden hatırlattım o tercihini fakat hiç etkili olmuşa benzemiyor açıkçası:KK43:
o çocuk doğdugunda lohusa halınızde sıze yaptıklarını unutupda ustune halasıyız babannesıyız bız onun tabıkı gorucez dıye hak ararlar cocuk ustunde.Belliki sizin şehrinizde yaşamıyorlar o zaman bosverın bırkac gun gelır gecer esınızle kotu olmaya gerek yok.

gerçekten içimi döküp fikir almak için konu açtığımı belirtmek isterim en başta. Kızlar sorun eşim ve ailesi
bundan 2 yıl önce eşimin ailesiyle tartışmamız oldu, mahkemelik olduk görümcelerimle ,bütün kıyafetlerim makaslanmış ve üzerime şiddet anlamında yürümüşlerdi lohusa halimle kucağımda bebeğimle karakolda sabahlamıştım sonra tamamen bağlantımı kestim onlarla eşimde yalvar yakar ben seni seçiyorum artık onlarla işim olmaz diyip gelmişti benle 2 yıldır eşimde bende görüşmüyorduk
Ancak bu mahkeme olayları için kayınvalidem eşimi arayıp konuşmaya başladı en başta soğuk konuşmalardı fakat şuan bildiğiniz yağlı ballı konuşuyorlar gayet fakat asıl kavga ettiğim görümcemle watsaptan çok samimi bir şekilde konuşup gülüştüğünü gördüm bunu soruncada kardeşim ne yapayım diyor eşim benim beklediğimse konuşsa bile biraz yaptıklarını hissettirmesi mesafeli olması ve benden özür dilettirip öyle bir barışma yapacaksa yapmasıydı ben zaten özür dilesede görüşmemeye devam ederdim fakat en azından beni yok saydırmamış olurdu eşim ve benim bukadar sinirlerim bozulmazdı birinci sorum bu konu için eşime nasıl davranmalıyım?
Bir diğer şey eşim bayramda benim olacağım şehire onlarıda davet etmiş bi akrabaları var orda kalsınlar görüşsünler diye bayramda muhtemelen 3 4 gün beni ekip onlarla vakit geçirecek bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim sizce kızlar?
Ay bu erkeklerin napim ailem lafları yokmu bogasim geliyor. O ailense bende karinim dimi sil at demiyor kimse ama saydir karinida!

onlar aılesı mantıgını anlamıyorum
sonucta sende aılesısın dıs kapının mandalı degılsın kı
mahkemeden oturu gorumce ve kayınvalıde ıyı olmaya calısıyor ama esın bunu anlamıyor
sen acıkca kırıldıgın uzuldugun seyı soyle ve sarsıldıgınıda soyle
o gorusmek ıstıyorsa annesıyle kardesıyle gorussun ozaman
sen uzak dur onlardan akısına bırak bakalım ne olacak

onlar aılesı mantıgını anlamıyorum
sonucta sende aılesısın dıs kapının mandalı degılsın kı
mahkemeden oturu gorumce ve kayınvalıde ıyı olmaya calısıyor ama esın bunu anlamıyor
sen acıkca kırıldıgın uzuldugun seyı soyle ve sarsıldıgınıda soyle
o gorusmek ıstıyorsa annesıyle kardesıyle gorussun ozaman
sen uzak dur onlardan akısına bırak bakalım ne olacak
imzamı atıyorum yazınızın altına tam olarak demek istediğim bu:KK51:

Bırakın siz yokmuşsunuz gibi davransın. Siz varsınız gibi davranıp sizi ailesiyle ilgili olayların içine çekse daha çok yıpranırsınız emin olun. Programı da denemekten zarar gelmez. Mesela gideceğiniz yerler varsa şunlara gitmezsek ayıp olur, işte ilk gün ailenle görüş, ikinci gün onlara gidelim diyebilirsiniz. Ya da kurban kesiyorsanız ona göre bir program düşünürsünüz. Bir deneyin bakalım, kendi kendinize düşünüp kurmaktan iyidir
ilk gün kurban kesilecek evet ama akşam kalkıp gider oraya ertesi günde aile büyüklerine gidicez diyip çağırmayı deniycem bakalım nasıl tepki vericek beyim

Gerçekten pişmanlarsa af edilebilirde ama sonuçta olanlar asla unutulmaz.nasıl bir halalık...
pişman olan insan bana haber gönderir veya kayınvalidem kalkıp yaşadığım şehre gelip torunumu görcem deseydi kapıdan kovacak halim yok ya baş üstüne derdim pişman olmuş sonuçta anne derdim ama bunların yaptığı taktik oğlumuzu ele alalım gelin hanımıda çatlatalım mantığı ama benden çok oğullarına zarar verdiklerini bilmiyorlar

sonuçta eşinizin ailesi onlarla görüşmesi durumuna söyleyecek yada karışacak bir tarafınız yok zaten karışırsanız kötü siz olur haklıyken haksız duruma düşersiniz bundan dolayı size bulaşmadıkları sürece bence hiç sesinizi çıkarmayın.

Bayram konusuna gelince 1 gün gidip ailesi ile görüşsün bayramlaşsın hatta bunu siz söyleyin ama 9 günlük bayramın yarısını da onlarla geçirtmeyi sonuçta siz onun ailesiniz orada durması gerektiği yeri de bilsin

asla onlarla barışmam için arsız yüzsüz ve kalitesz bir insan olmam gerekiyor:KK12:

Eşinizle çocuğunuzu sevmediğiniz muhtemelen sizi de sevmeyen insanların yanına yollamak?
Kuslugunuz onlara fırsat olacak..
Çocuk büyüyecek birgün aklı erecek..
Formaliteden barisir eşim için geldim moduyla yüz vermeden de olsa çocuğumu yalnız yollamam ben..
Affetmeyin dışta kalmayın bence ama..

Eşinizle çocuğunuzu sevmediğiniz muhtemelen sizi de sevmeyen insanların yanına yollamak?
Kuslugunuz onlara fırsat olacak..
Çocuk büyüyecek birgün aklı erecek..
Formaliteden barisir eşim için geldim moduyla yüz vermeden de olsa çocuğumu yalnız yollamam ben..
Affetmeyin dışta kalmayın bence ama..
olaylar okadar büyüdü ki ailemde işin içine girdi ben affetsem onlar affetmez beni yapılanlar çirkefliğe vurulmuş şeyler artık en başlarda bi kaç şey olmuştu dediğinizi yaptım uzaktan uzağa ama onu da kaldıramadılar benimle yüz göz olmayı tercih ettiler şuan barışırsam resmen yüzsüz derler yani canım

Yaptiklarina sok oldum hasta insanlar bunlar baya baya.gorusmelerine engel olamazsiniz zaten gorusecekler de dediginiz gibi hiçbirşey olmamis gibi davranilamaz.onlar ozur dilemeye yanasmaz belki de esiniz bari olanlara tepki verdi mi ? Onlara hiçbirşey soylemediyse kizmakta haklisiniz

Yaptiklarina sok oldum hasta insanlar bunlar baya baya.gorusmelerine engel olamazsiniz zaten gorusecekler de dediginiz gibi hiçbirşey olmamis gibi davranilamaz.onlar ozur dilemeye yanasmaz belki de esiniz bari olanlara tepki verdi mi ? Onlara hiçbirşey soylemediyse kizmakta haklisiniz
Evet konuşsun konuşma demedim ama bir çizgin olur demi azcık yapılanlardan ders çıkarıp ona göre davranmak gerekiyo sinirlerim çok bozuk bakalım bugün ben eve gidince nasıl olacak durumlar

Back
X