- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
- Konu Sahibi chatlakanne
-
Ben memnunum bi sorun yok gozu gbi bakiyo bebegimeSen memnunsan millete kulak asma herkes herseye kulp takmaya meraklı
Iyi olmazmi ya gunduzleri rhat rhat ilgileniyorum bebegimle uyku sorunum olmadanBazılarını niye dinliyorsunuz ki, gözünüz arkada kalmıyorsa ne güzel işte, varlığın darlığını neden çekesiniz yani? Sabahları enerji ile uyanmak daha iyi değil mi?
Kiskaniyolarmi acaba bani :)negüzel iste kayınvaliden sana yardımcı oluyor bunun nesi kötü ki bence millete kulak asma mısıl mısıl uyu zaten gündüz sen bakıyormussun iste
Deme ya bak hmen moralim bozulduuuBence cocugunuz gece sizin yaninizda uyumali..
Deme ya bak hmen moralim bozulduuu
evet:):)gündüz hep cocuğunlasın zaten bütün gün ilgileniyosun gece de yardım almanda bi sakınca yoktur bence:)Kiskaniyolarmi acaba bani :)
Dimi şekerim bencede :) ayy icim rhat etsin yaa :)evet:):)gündüz hep cocuğunlasın zaten bütün gün ilgileniyosun gece de yardım almanda bi sakınca yoktur bence:)
insallah evlendiğimde benim kayınvalidem de böyle bana yardımcı olur sanslısın bence:)Dimi şekerim bencede :) ayy icim rhat etsin yaa :)
Kaynimda yokki seni alalim :)insallah evlendiğimde benim kayınvalidem de böyle bana yardımcı olur sanslısın bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?