Ben sizin yerinizde olsam getirmezdim. Sorarsa unuttum der geçerim
Öyle de olur ama hep beraber yeme fikri bana pek mantıklı gelmedi sonuçta o da bi nevi istediği olacak sayılır. Ya da boşver diğerlerini bu benim olsun diyebilir öyle bir potansiyel gördümBen de ona özel getirmeyip 1 paket alıp diğer arkadaşlarla da her beraber mi yesek diye düşündüm, sorarsa da kayınvalideme anneme filan da aldım ağır oldu mu diyeyim diyorum.
Öyle de olur ama hep beraber yeme fikri bana pek mantıklı gelmedi sonuçta o da bi nevi istediği olacak sayılır. Ya da boşver diğerlerini bu benim olsun diyebilir öyle bir potansiyel gördüm
Benim arkadaşımda böyle kullanılıyordu kendine bir şey alamıyordu garibim milletin siparişleri anca sıgıyordu bavula 20 kilo sınır varmış sonrasında para alıyorlar mış birde öğrenci , çok bagırdım enayimisin yeter kimseye birşey getirme diye zor açtım gözünü, hiçbir şey getirme zorunda mısın ya , hatırda bir yere kadar .
Aklımdan geçen vcp tı.Sen bana ne kadar getirdiysen o kadar getiririm de net olarak.
250 gram tatlı al:)Kızlar merhaba.
İşim dolayısıyla bazı dönemler şehir dışına çıkıyorum. Aynı odada çalıştığım arkadaşım da bu şekilde. O benden her gittiğim yerden nesi meşhursa -yiyecek olarak- bir kaç kilo ister, kaç kez ağır oluyor diye kendime almayıp ona getiririm. O şehir dışına çıkacağı zaman bu kez ben de bir defalık istekte bulundum, istediğim ağır bir şey de değildi üstelik. Oğluna 4 adet alıp bana getirmemiş bir de çok para verdim diyip durdu kaç kere. Ben bozuldum ama birşey demedim. Şimdi ben yine haftaya şehir dışına gideceğim. Bu bunu duyar duymaz tatlı getirirmisin dedi. Ağız ucuyla bakarız dedim kesin konuşmadım ama getirmek istemiyorum. Çünkü kullanıldığımı hissediyorum. Her gün yüzyüze bakıyorum direkt kestirip atamadım da. Ne yapsam nasıl davransam bana fikir verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?