• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin nolur

Kardesiniz resit kocaman kiz, adamin karisinin da haberi var, bu durumda yapilacak bisey yok. Babana soylesen ne olacak seni dinlemeyen onu da dinlemez bosuna uzulmus olur baban. Birak seni ilgilendirmez, herkesin gunahi kellesine, su akar yolunu bulur

bu gibi durumlar ciddi durumlar aile büyüklerine söylenmeli

Karısı biliyor
Zaten o bana söyledi. 2 çocuğu var çocukları için eşinden ayrılmak istemiyor ve eşini seviyor

Zaten o yüzden daha çok üzülüyorum ya ben o kadının yerinde olsam diye off. çıldırıcam.
Babama söyledim diyelim ya onada karşı gelirse

madem öyle adam karısından boşanacak mıymış??neyi bekliyor peki boşanmak için? sordunuz mu kardeşinize??
2 çocuğun vebalini alabilyorsa kardeşiniz diyecek birşey yok bence..
24 yaş pek de küçük sayılmaz ama genç ve başında kavak yelleri esiyor,hep dediğim gibi en tehlikeli yaş bana göre,çünkü en doğrusunu kendi bilir sanıyor ve hayatını kendisi yönlendirip kontrol edebilecğini...

Durum vahim hadi kardesinizin yasi kucuk olsa cahil dicem ama 24 yasinda gencecik okuyan bir kiz yani cahil denilicek bir yasta deyil bence babanizla konusmadan once kiz kardesinizle tekrar bir konusmayi deneyin olmadi annenizle konusun babalar boyle bi durumda nasil olur tahmin bile etmek istemiyorum en son olmadi babaniza anlatin derim bi sekilde kardesinizin bu adamda vazgecmesi gerekir allah kimsenin basina boyle bisey vermesin ben acirim o cocuklara ve aldatilan kadina acirim sizde kendinize stress yapmamaya gayret gosterin umarim sag salim yavrunuzu alirsiniz kucaginiza

Kardesiniz resit kocaman kiz, adamin karisinin da haberi var, bu durumda yapilacak bisey yok. Babana soylesen ne olacak seni dinlemeyen onu da dinlemez bosuna uzulmus olur baban. Birak seni ilgilendirmez, herkesin gunahi kellesine, su akar yolunu bulur

Yaaa bi tarafımızda. Boşver stres yapma diyo ama ya karısı iki çocuğu var. Allahım doğru yolu göstersin gözlerinin önünde ki perdeyi kaldırsın

Kardeşim evli birisiyle beraber 2-3 ay önce çok uyardım tamam ayrılıcam dedi ama şimdi öğrendim ki tekrar görüşüyolar babama söylemelimiyim adam bunu nasıl kaldırır bilemiyorum adamı aradım Uyardım napalım oldu işte allah yazmış diyo hamileyim kafayı yiyeceğim napmalıyım nolur yardım

Lütfen kızkardeşinizi tekme tokat dövün. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Allaha büyük konuşmayayım ama kızkardeşim böyle birşey yapsa babama söylemeden önce bir güzel döverdim.

Kardeşim evli birisiyle beraber 2-3 ay önce çok uyardım tamam ayrılıcam dedi ama şimdi öğrendim ki tekrar görüşüyolar babama söylemelimiyim adam bunu nasıl kaldırır bilemiyorum adamı aradım Uyardım napalım oldu işte allah yazmış diyo hamileyim kafayı yiyeceğim napmalıyım nolur yardım

evli biri bir şey yaşamadan duramaz.kız kardeşinizle sadece flört ettiklerini sanmıyorum eğer öyleyse işiniz daha zor

evli biri bir şey yaşamadan duramaz.kız kardeşinizle sadece flört ettiklerini sanmıyorum eğer öyleyse işiniz daha zor

Yok abla yanlış. Evli biri birşey yaşamadan durur cünkü o işi karısıyla yapar. Metresiyle de mal mal gezer. Yani olay mal mal gezmekten ibaret.

Kendini zor geçindiriyo babamın durumu ondan çok çok daha iyi

benim bi arkadasım vardı, gözü yükseklerdeydi
en sonunda kendinden tam 25 yaş büyük evli 2 cocuklu bi adamla ilişki yasamaya basladı
adamın eşini kıskanıyordu, ama psikolojik olarak kabullenmişti
bedeni onun olabilir, ama ruhu bana ait diyordu,
cinsel anlamda da birlikteydiler
2 yıllık ilişkiden sonra psikolojisi oldukça bozuldu,
ailesinin bundan haberi olmadı, uzun bi süre bi uzmandan yardım alarak o ilişkiyi bitirdi

diyeceğim o ki, babanıza söylemeyin bence..sonuçta yaşı küçük olsa söylenirdi ama kardeşiniz olgun bir yaşta
bir psikologtan yardım almasını isteyin, en doğru yol bu gibi geliyor bana

Allah ıslah etsin
çok yazık
ne diyim bilemedim
kocaman kız çocuk değil ne yaptığının da farkında
o utanmıyosa siz napabilirsiniz ki
adamın karısıda biliyomuş boşanmadığı için adam da iyice yüzsüzleşmiş ikisini birden idare ediyo işte

bence kardeşinizi babanıza söylemekle tehtit edin en azından
babanıza söyleseniz kaldırabilir mi bilemem o yüzden kararsız kaldım
ama kardeşinizi kesinlikle tehtit edin

Yok abla yanlış. Evli biri birşey yaşamadan durur cünkü o işi karısıyla yapar. Metresiyle de mal mal gezer. Yani olay mal mal gezmekten ibaret.

ayyy Allah kolaylık versin.olan ailelere oluyor.herkes keyfinde yaşıyor acıyı anne baba kardeş çekiyor.aslında hiç karışmayıp ne halin varsa gör sürün demek gerekiyor böylelerine

anneniz hayatta mı,babanıza söylemekten bahsetmişsiniz de?

bence en iyi çözüm okulunu 1 sene kadar dondurup yanınızda kalması..aklı başına gelir bence..
anlamıyorum ki,aileden ayrı tek başına üniversite okuyosun,paran da var,ne işin var elin evli çocuklu herifleeriyle..fıstık gibi çık üniversiteli çocuklarla,bu kadınları anlamak çok zor yaaa..

Gidip adamı bi güzel benzetin o zaman
Napalım Allah yazmış dersiniz
Mantığa gel :19:

biliyorsun artık üniversite de atılma olayı kalmadı kardeşini al yanına gerekirse de şimdi hepiniz bana kızacaksınız ama bayıltana kadar döv. ekmeğe muhtaç bırak.adamı tehdit et ama belli karısı da biliyor adam belli arsız.kardeşin ortada ziyan olur bu adam boşanmaz boşansa ne olacak o da ayrı mevzu karısına çocuklarına yaşattığı şeyin de ne bu dünyada ne öbür dünyada bedelini ödeyemez. bu iş konuşmayla güzellikle çözülmez. babana da söyleme adamı katil etmeyin

Hicbir sey yapma artik. Kardesin resit. Adam resit, evli ama karisi biliyor.
Bosanmayinca kendi vazgecek nasil olsa kardeşin. Bir musibet bin nasihattan iyidir. Babana da soyleme, okulunu yarim biraktirmasin.

Lütfen kızkardeşinizi tekme tokat dövün. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Allaha büyük konuşmayayım ama kızkardeşim böyle birşey yapsa babama söylemeden önce bir güzel döverdim.

Ben olsam kiz kardesimi degil, o adami döverdim. Aralarindan en igrenç olan o adam. Adamin iki çoçugu var ve iki kadini idare ediyor. Allah bilir ne demistir konu sahibinin kiz kardesine. Kim bilir kizi tehdit ediyordur babasina söyliyecek diye.

O zavalli karisida heralde maddi durumdan dolayi esinden ayrilamiyor. Gerçekten ne kadar rezil bir durum! :50:

Gidip adamı bi güzel benzetin o zaman
Napalım Allah yazmış dersiniz
Mantığa gel :19:

Allah yazmış diyen adam,büyük ihtimalle dini nikah da kıymıştır kardeşinize,dini, imanı bütün geçiniyodur utanmadan..karısından da ayrılmaz..
bence en doğrusu kardeşinizi o şehirden uzaklaştırmak..yoksa uzaktan ona sahip çıkmanız çok zor...

Ben olsam kiz kardesimi degil, o adami döverdim. Aralarindan en igrenç olan o adam. Adamin iki çoçugu var ve iki kadini idare ediyor. Allah bilir ne demistir konu sahibinin kiz kardesine. Kim bilir kizi tehdit ediyordur babasina söyliyecek diye.

O zavalli karisida heralde maddi durumdan dolayi esinden ayrilamiyor. Gerçekten ne kadar rezil bir durum! :50:

adama dövsen nolucak karısı bildiği halde devam ediyo zaten çekinse ondan çekinirdi
kız kardeşte hiç masum değil ayrıca
tehtit etse ablası zaten ilişkiyi biliyo abla beni tehtit ediyo kurtulamıyorum derdi
ama öyle bi durum yok kız ayrılmak istemiyomuş

ayrıca adam ne derse desin çocuk mu bu kocaman kız
adamın evli ve çocuklu olduğunu bile bile birlikte oluyosa en az adam kadar iğrenç bence

Son düzenleme:
Back
X