• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin nolur

canım kardeşin gerekirse senden neret edicek ama anlıycak sonradan tüm bunlar onun iyiliği içindi. Sen onu güzelce bir tehdit edeceksin kardeşini yani kendin geliosan gel gelmiosan babam alır gelir ailene bakıcak yüzün kalmaz okulun yarım kalır kapı dışarı da çıkartmazlar diyip iyice gözünü korkutman lazım ki daha da ileriye gitmesin . benim arkadaşımda evli birine takıldı adam sıkmış yalanları babam zorla evlendirdi hiç mutlu değilim eşimi sevmiyorum falan gibi bi de 1 çocuğu vardı benim saf herşeye inanıodu ya kıza ne desem anlatamıyorum snra adam bna sulandı sonrada eşinin 2. hamile oldğnu dyunca gerçk yzünü grdü

valla o kişiye göre değişiyo
bazıları ilgisizleşiyo bazıları aşırı ilgi göstermeye başlıyo bazıları hiç çaktırmadan aynı şekilde devam ediyo
cinsellik boyutu da karşı taraf izin veriyosa her zaman vardır bence

Mutlaka öyle. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Eğer adamın gözü karardıysa elbette karısını da görmez. ben gönül eğlendiren dangalaklardan bahsediyorum

Mutlaka öyle. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Eğer adamın gözü karardıysa elbette karısını da görmez. ben gönül eğlendiren dangalaklardan bahsediyorum

doğrudur
onlar zaten liseliler gibi face ya da msnden aşk yaşayanlar oluyo genelde

Bence kardeşini o adamın karısının ağzıyla tehdit et. Mesela "Dava açılacağını resimlerinin elinde olduğunu maddi manevi tazminat ödemek zorunda kalacağına , v.s " gibi
hem böyle birşey de var zaten

kardesinize ehdit-vicdan vs her yolu denediginiz halde vazgecmiyorsa babanızın okuldan almasını saglamak iyi olur,

fakat o adam uslanmaz, baska bir genc kız yine bulur,
ya da yarın bosanıp kardesinizle evlense yine gozu dısarda kalır.

adamın karısı keske kardesinizi neden gosterip bosansa,
afedersiniz donuna kadar her seyini alsa,
o da serseri hayatına parasız olarak devam etse ve sonra bu culsuza kimse bakmasa ah ne guzel olur....

Back
X