fikir verir misiniz lütfen?

canım benim takma beraber olduktan sonra her engeli aşarsınız...maddi olarak durumu nasıl ...maddiyatı yok o yüzdenmi beraber oturmak istiyor...yoksa annesini bırakamadığı içinmi?CADIARZU

öğretmen oLucaz ikimizde... annesinin de geliri var ama işte yanLız bırakmam istemiyomuş... kendi evim oLsun istiyorum ya ben sadecee çok mu şey istiyorum((((

babası yeni vefat ettiği için ailesini bırakmak istemiyor doğal olarak..

eğer sevgilinize güveniyorsanız , annesi aramızı bozmaz, ben onunla heryerde mutlu olurum diyorsanız kabul edin..

bence annesini gözlemleseniz biraz.. acaba sizi istiyormu? laf sokması vs varmı? bunlar bir nebze ipucu verebilir..

Canim zaten kpss ye girip atanmayacak misiniz? Simdiden nasil karar veriyor annesinin yaninda kalmak istedigine? Belki daha farkli bir sehire atanacaksiniz..

bence önce mesleğinizi elinize alın..öğretmen olacağız demişsin sanırım daha atanamadınız...zaten atansanız başka bir işle gitmek zorunda kalacaksınız büyük ihtimalle..birkaç yıl öyle geçecek ama sonra ailesinin yanına dönmek isterse bilemem..ya ikinizde çalışıp para kazandıktan ve maddi anlamda rahat olduktan sonra aile ile yaşamanız bence anlamsız..hani çok güç durumda olursunuzda tamam derim ama öteki türlü gereksiz bence..kardeşleri kaç yaşında bilmiyorum ama büyük olduklarını tahmin ediyorum..onlarda hayatlarına yön vermeli..kardeş kardeşe destek olur ama yine de bu hayatta her zaman yalnızızdır

canım babası yeni vefat etmiş annesini yalnız bırakamaması cok normal siz alın onu yanınıza bunu anlat sevgiline...:1hug:

Sevgilinin annesini yalnız bırakmamak istemesini çok iyi anlayabiliyorum..Babası erken vefat eden bir erkek olmak zordur,ailesine bakmakla sorumlu hissediyor kendini bu çok normal..Bakalım biraz daha derinlemesine konuşursunuz hele bir al eline mesleğini.Kayınvalideni de tanımaya çalış bu arada,sana karşı nasıl,laf çarpıtmaya çalışıyor mu vs..Sonra daha sağlıklı karar verme şansın olur..Şu an kesin bir şey düşünmen için çok erken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…