Fikir verir misiniz ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.100
30.473
798
35
Merhaba hanımlar ,

Ben önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım . Patron da gitmeden evvel Yanındaki arkadaşına birkaç iş var onları yapmayı göster sen olmayınca yapar dedi . Tamam dedim . ( iş Arkadaşlarım biraz gıcık sürekli sukoyveriyorlar . )
Arkadasa şunu sana göstermem gerekiyor müsait olduğunda gel de göstereyim dedim . Kız da patron niye yapmıyor bu işleri sen yokken demeye başladı . Bilemem bana sadece x e göster dedi dedim . Tamam bakarım bir ara dedi. Patronda geldi gösterdin mi diye bana sordu bende hayır daha göstermedim dedim .
Kıza baktım film izliyordu gittim yanına müsaitsen gel göstereyim dedim hemen filmi kapadı şu an Önümde iş var çok uzun Sürer mi diye yalan söylemeye başladı . Tamam işini bitirince gel dedim yine gelmedi .
Ben bu durumda Patrona ne demeliyim ?

Ikisine ortak mail at ve bugun su saate veya yarin su saatte bir saatlik toplanti ile tatil oncesi bilgi paylasimi yapalim yaz.
Maile cevap vermezse zaten peesinde kosacak degilsin. Senin soyledigin saatler disinda bir talebi de gercek bir bahanesi yoksa kabul etme.
Ofis ortamı öyle kurumsal biryer değil . Zaten kız mailleri de doğru düzgün kontrol etmiyor ki

Ofis ortamı öyle kurumsal biryer değil . Zaten kız mailleri de doğru düzgün kontrol etmiyor ki

Valla ben sozel isten cok cekinirim. Yok bana demedi bile diyebilir sonrasinda.
Ben gidip yanliz gorusmem iki kez soylemissin zaten. Patronun yaninda su saatte goruselim de, baska da zamanim yok ona gore de! Artik ondan sonra patron onu sikistirsin seni degil.

Valla ben sozel isten cok cekinirim. Yok bana demedi bile diyebilir sonrasinda.
Ben gidip yanliz gorusmem iki kez soylemissin zaten. Patronun yaninda su saatte goruselim de, baska da zamanim yok ona gore de! Artik ondan sonra patron onu sikistirsin seni degil.
Söz uçar yazı kalır mı diyorsun mail olarak yazsam bu salak maillerine bakmıyor ki

Patron kızın yakınına gittiginde elinizde iş olsa bile bırakın ve kaç gibi gelirsin seni bekliyorum hala gibi imada bulunun ki patronda duysun sordugunuzu

Patronunuzunda cc de oldugu bir mail at saat ve yer bildirimi yap egitimle ilgili icerik olarak daha once yapamadigimiz diye belirt

Yo patron gercekten sordu ama kız bıyık altından gülerek şu an işim var diyor
Dediğim gibi git kıza patron sordu ne zaman vericeksin diye ne diyim de
Gülerse yada savarsa peki öyle derim o zaman de ve patrona gidip henüz anlatamadım işi varmış bilginiz olsun de
Mutlaka üstünden at yoksa kabak sana patlar

Dediğim gibi git kıza patron sordu ne zaman vericeksin diye ne diyim de
Gülerse yada savarsa peki öyle derim o zaman de ve patrona gidip henüz anlatamadım işi varmış bilginiz olsun de
Mutlaka üstünden at yoksa kabak sana patlar
Gün sonuna kadar söyleyeceğim kızı bir kez daha gördüğümde yok hayır vs derse de o zaman Patrona anlatamadım devamlı bahane bulup işim var diyor siz zaman tayin edin o zaman göstereyim o zaman diyeceğim .

Back
X