- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
En temizi o .Sonrası seni niye baglıyorki sen hesabını verdin sıra ona gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En temizi o .Sonrası seni niye baglıyorki sen hesabını verdin sıra ona gelir
Bunun gibiler de çalışıyor işte kaç kişi işsiz diyecek bir şeyim yok keşke kovsalar onuYo patron gercekten sordu ama kız bıyık altından gülerek şu an işim var diyor
O kadar nankör biri ki gercekten dışarda işsiz insanları görünce çok üzülüyorumBunun gibiler de çalışıyor işte kaç kişi işsiz diyecek bir şeyim yok keşke kovsalar onu![]()
Bir iki kere daha söyleyeceğim Akşama kadar eğer olmazsa da söyleyeceğim PatronaAman ne cekiniceksin patrona soyle gelmiyor diye. Madem kurumsal değil...
Şimdi tekrar söyledim şu an yine hiçbir işi olmamasına rağmen işim var dedi . Bende akşamüstü bir kez daha diyeceğim ve eğer olmazsa da Patrona söyleyeceğim .en iyisi patrona diyin arkadaşlar beni pek ciddiye almıyorlar eğitim konusunda sürekli bahane ileri sürüyorlar.siz uygun bir zaman belirlerseniz daha bağlayıcı olur deyin.en iyisi bu yani yoksa sizi bile suçlar işin içinden çıkar.
bence artık direkt patrona git de milletin nazını çekmeye mi geldiniz dünyaya?ne rahat insanlar var kazandınkları para helal olmaz ki böyle baştan savma çalışmakla.Şimdi tekrar söyledim şu an yine hiçbir işi olmamasına rağmen işim var dedi . Bende akşamüstü bir kez daha diyeceğim ve eğer olmazsa da Patrona söyleyeceğim .
Patrona birsey demeMerhaba hanımlar ,
Ben önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım . Patron da gitmeden evvel Yanındaki arkadaşına birkaç iş var onları yapmayı göster sen olmayınca yapar dedi . Tamam dedim . ( iş Arkadaşlarım biraz gıcık sürekli sukoyveriyorlar . )
Arkadasa şunu sana göstermem gerekiyor müsait olduğunda gel de göstereyim dedim . Kız da patron niye yapmıyor bu işleri sen yokken demeye başladı . Bilemem bana sadece x e göster dedi dedim . Tamam bakarım bir ara dedi. Patronda geldi gösterdin mi diye bana sordu bende hayır daha göstermedim dedim .
Kıza baktım film izliyordu gittim yanına müsaitsen gel göstereyim dedim hemen filmi kapadı şu an Önümde iş var çok uzun Sürer mi diye yalan söylemeye başladı . Tamam işini bitirince gel dedim yine gelmedi .
Ben bu durumda Patrona ne demeliyim ?
Gun boyu aynı memurlar gibi bi elinde telefon bi elinde bilgisayar dizi izleyerek Çalışıyorbence artık direkt patrona git de milletin nazını çekmeye mi geldiniz dünyaya?ne rahat insanlar var kazandınkları para helal olmaz ki böyle baştan savma çalışmakla.
Dedim işim var ama şu an dedi işi yok ama önünde dizi izliyor görüyorum .Patrona birsey deme
Kıza de
Gel simdi göstereceğim de
Niye pesinde bu kadar dolanıyorsun.Şimdi tekrar söyledim şu an yine hiçbir işi olmamasına rağmen işim var dedi . Bende akşamüstü bir kez daha diyeceğim ve eğer olmazsa da Patrona söyleyeceğim .
Birkaç kez sordum çünkü bu seferde bana o bana söylemedi ki bile derNiye pesinde bu kadar dolanıyorsun.
Git patronun yanına şimdi.
Ben 3 defa sordum isim var gelemem diyor, hatta patron niye yapmıyor diye soruyor bana.
Isterseniz siz çağırıp ikimizi de yanımıza söyleyin hemen anlatayım, sorumluluk benden çıksın sonra unutulmasın de cık işin icinden
patronun odasına git ve aynen söyleDedim işim var ama şu an dedi işi yok ama önünde dizi izliyor görüyorum .
Burası küçük bir ofis ya kötü olur mıyım sonra o kızlapatronun odasına git ve aynen söyle
kaç kere soyledım ancak işim var diyor ama film izliyor de:)
Aynen olanı demelisinMerhaba hanımlar ,
Ben önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım . Patron da gitmeden evvel Yanındaki arkadaşına birkaç iş var onları yapmayı göster sen olmayınca yapar dedi . Tamam dedim . ( iş Arkadaşlarım biraz gıcık sürekli sukoyveriyorlar . )
Arkadasa şunu sana göstermem gerekiyor müsait olduğunda gel de göstereyim dedim . Kız da patron niye yapmıyor bu işleri sen yokken demeye başladı . Bilemem bana sadece x e göster dedi dedim . Tamam bakarım bir ara dedi. Patronda geldi gösterdin mi diye bana sordu bende hayır daha göstermedim dedim .
Kıza baktım film izliyordu gittim yanına müsaitsen gel göstereyim dedim hemen filmi kapadı şu an Önümde iş var çok uzun Sürer mi diye yalan söylemeye başladı . Tamam işini bitirince gel dedim yine gelmedi .
Ben bu durumda Patrona ne demeliyim ?
Neden o kadar peşinden koşuyorsunuz ya? Kötü siz olun sert olun. Direk patrona gidin söyleyin. Hatta kıza bir kez daha söylerken ses kaydedin. Bu kaçıncı çağırışım işin ne zaman bitecek deyin. Bu sesleri kaydedin. Eğer patronun yanında inkar ederse dinletirsiniz/ en temizi.Burası küçük bir ofis ya kötü olur mıyım sonra o kızla
Patron çünkü sabah bana sordu öğrettin mi diye bende Hayor dedim eğer öğretmezsen izine çıkamazsın dedi şakayla KarışıkNeden o kadar peşinden koşuyorsunuz ya? Kötü siz olun sert olun. Direk patrona gidin söyleyin. Hatta kıza bir kez daha söylerken ses kaydedin. Bu kaçıncı çağırışım işin ne zaman bitecek deyin. Bu sesleri kaydedin. Eğer patronun yanında inkar ederse dinletirsiniz/ en temizi.
İyi de neden söylemiyorsunuz ki gerçeği? Siz kötü olacağınıza bırakın o olsun.Patron çünkü sabah bana sordu öğrettin mi diye bende Hayor dedim eğer öğretmezsen izine çıkamazsın dedi şakayla Karışık
Katılıyorum kesinlikle mail atın.Valla ben sozel isten cok cekinirim. Yok bana demedi bile diyebilir sonrasinda.
Ben gidip yanliz gorusmem iki kez soylemissin zaten. Patronun yaninda su saatte goruselim de, baska da zamanim yok ona gore de! Artik ondan sonra patron onu sikistirsin seni degil.