Fikir verir misiniz?

ayseebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
29
17
38
35
Arkadaşlar eşim işi gereği 3aylığına yurtdışına çıktı 1 ayını bitirdik eşim gelene kadar kendime bikaç değişiklik yapmak istiyorum neler yapabilirim? Saçımı boyatmakla başlasam mı?

benim eşim yapay kadınlardan hiç hoşlanmaz mesela. Eğer eşiniz bu halinizi beğeniyorsa o Mutlu olsun diye yanılıp kendinizle oynama yapmayın.

Teşekkr eederim haklısınız ama yinede değişiklik benim içinde iyi olacak

Eşinizi 3 ay gittiği için pişman etmek mi amaç anlamadım
Genelde ayrılıktan sonra yapılır böyle şeyler.
Değişim isteğiniz neden :)

Eşinizi 3 ay gittiği için pişman etmek mi amaç anlamadım
Genelde ayrılıktan sonra yapılır böyle şeyler.
Değişim isteğiniz neden :)
Yani onun gelmesine yakın Malum uzun bi süre ayrı kalacağız geldiğinde beni daha güzel görsün istiyorum

Saçınızı boyayın sanırım biraz da kendiniz istiyorsunuz bunu güzel bi elbise sipariş edin ve içine de jartiyer cok güzel sürpriz olur bence içli-dışlı

Dans kursuna yazılın,pilatese başlayın madem zamanınız var,evde sizden yemek,iş bekleyen de yok.karşınızdakini şaşırtın

Sac kesimi yapabilirsin saçın doğalsa araya isiltilar ombre falan yaptirabilirsin imajindada hafif degisiklikler olabilir.:)

bence en önemlisi fit olmak sac bas kolay, 2 ay ski bir spor yap gelince bi sok olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…