Yani onun gelmesine yakın Malum uzun bi süre ayrı kalacağız geldiğinde beni daha güzel görsün istiyorumEşinizi 3 ay gittiği için pişman etmek mi amaç anlamadım
Genelde ayrılıktan sonra yapılır böyle şeyler.
Değişim isteğiniz neden :)
iyi fikirYeni yeni kıyafetler alın. :)
Saçınızı boyayın sanırım biraz da kendiniz istiyorsunuz bunuArkadaşlar eşim işi gereği 3aylığına yurtdışına çıktı 1 ayını bitirdik eşim gelene kadar kendime bikaç değişiklik yapmak istiyorum neler yapabilirim? Saçımı boyatmakla başlasam mı?
Evet bunuda düşündüm aslında. Perma düşündüm ama saçlarım zaten yıpranmış Brezilya fönü düşündüm ama ondada saçlar uzamaya başlayınca sıkıntı olur saçlarım çabuk uzuyor çnküSaçınıza yeni şekil verin boyatmadan önce:)
kesinlikle bende böyle düşünüyorumSaçınızı boyayın sanırım biraz da kendiniz istiyorsunuz bunugüzel bi elbise sipariş edin ve içine de jartiyer cok güzel sürpriz olur bence içli-dışlı
Kesi
kesinlikle bende böyle düşünüyorum
Kesi
kesinlikle bende böyle düşünüyorum
Plates yapıyorum dans aklıma gelmemişti çok telekkürler fikriniz içinDans kursuna yazılın,pilatese başlayın madem zamanınız var,evde sizden yemek,iş bekleyen de yok.karşınızdakini şaşırtın
Plates yapıyorum biraz ağırlık verebilirim amabence en önemlisi fit olmak sac bas kolay, 2 ay ski bir spor yap gelince bi sok olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?