fikir verirmisiniz:(

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
Sizden akıl istiyrm ben işin içinden çıkamıyorum.genel anlamda iyi bi esim var...ben ona göre daha cazgir sinirlendiği an ağzından çıkanı kulağı duymaz biriyim ne gelirse agzima soyleri.sonradan pişman olsamda.evliliğinin ilk başında çok büyük kavgalar badireler atlattık gerçi evlnmeden öncede bazı olaylar atlattık.esimin inadi dışında ve artık onuda kendime benzettim o da kizdiginda beni yaralamak için ağzından çıkanı kulağı duymaz oldu..Benim sorunum evliliğim eskisi gibi yıprandı:(( esim bana bugün evde huzursuzluk varsa sebebi sensin dedi :( tabi bende verdim v eristirdim:((( az önce nabzını yoklamak için akşam erken gelicen mi dedim belli değil gelmeye çalışacak yazmış..önceden yataktan beni opmeden kalamazdı şimdi hemen kalkiyor bende uyuz olduğum için kahvkti hazirlamiyrn belki çocukça ama kiziyrm..kendimi de bıraktım zaten esim kendine bakar ben hiç ozenmiyrm artık kendime gittikçe kilo almayada başladım.Benim isteğim evliliğim eskisi gibi olsun beni ozlesin bana baktıkça bakasi gelsin. Pazar gunu konusuyirduk öyle ben dedim ki kanki gibi olduk sen bu hale getirdin s aygiyida sen bitirdin duzelicen ama ne zman bilmiyrm dedi :((

Buyumeden evlenmissiniz
Evlilik bu tarz sacma sapan tartismalari kaldirmaz elbette. Hani tamam naz yaparsin sitem etmen gereken yerde edersin de sizin davranislar pek ergence. Adama uyuz olup kahvalti hazirlamamak mesela. Hazirlamak goreviniz degil neticede ama uyuz oldugum icin hazirlamiyorum demeniz luzumsuz

Adam haklı gibi
Doğruya doğru
Sen ağzını açıp gözünü yumup herşeyi sıralarken iyi
Adam yapınca ay neden yapıyo mu diyosun
Saygı tek taraflı olmaz, sen ne yaparsan o da yapabilir. O senin emir erin değil

Öpmeden kalkıyo yataktan hıh bende kahvaltı hazırlamıyorum diye kendini kurma
Açık açık konuş, sen beni mutlu etmeyince benim de kılımı kıpırdatasım gelmiyo de

İlk önce kendinize bir güven gelsin
Sizde kendinizi iyi hissetmek açısından kilolarınızı verin
Kendinize bir özenin
Sonrada ikili tartışmanızda gerçekten kim haklı ve bu dereceye getiriyor diye sorun kendinize
Ağır basan taraf siz iseniz biraz alttan almayı deneyin küçük harflerle konuşun eşinize karşı

Merhaba arkadaşlar..
Sizden akıl istiyrm ben işin içinden çıkamıyorum.genel anlamda iyi bi esim var...ben ona göre daha cazgir sinirlendiği an ağzından çıkanı kulağı duymaz biriyim ne gelirse agzima soyleri.sonradan pişman olsamda.evliliğinin ilk başında çok büyük kavgalar badireler atlattık gerçi evlnmeden öncede bazı olaylar atlattık.esimin inadi dışında ve artık onuda kendime benzettim o da kizdiginda beni yaralamak için ağzından çıkanı kulağı duymaz oldu..Benim sorunum evliliğim eskisi gibi yıprandı:KK43:( esim bana bugün evde huzursuzluk varsa sebebi sensin dedi :KK43: tabi bende verdim v eristirdim:KK43:(( az önce nabzını yoklamak için akşam erken gelicen mi dedim belli değil gelmeye çalışacak yazmış..önceden yataktan beni opmeden kalamazdı şimdi hemen kalkiyor bende uyuz olduğum için kahvkti hazirlamiyrn belki çocukça ama kiziyrm..kendimi de bıraktım zaten esim kendine bakar ben hiç ozenmiyrm artık kendime gittikçe kilo almayada başladım.Benim isteğim evliliğim eskisi gibi olsun beni ozlesin bana baktıkça bakasi gelsin. Pazar gunu konusuyirduk öyle ben dedim ki kanki gibi olduk sen bu hale getirdin s aygiyida sen bitirdin duzelicen ama ne zman bilmiyrm dedi :KK43:(

Bir şey dicem her şeyin eskisine dönmesini istiyorsan değişime önce kendinden başla. Olumsuz olan her şey değişicek. Aynı kalmaya devam edersen evliliğin bitticek. Çünkü saygı kalmamış.

Her sinirlendiğimizde ağzımıza geleni yüzüne saysaydık ohoooo
Bizde sayıyoruz ama içimizden :işsiz:
:hasta:Şu emoji neyin peşinde hiç anlamadım biri bana anlatsın)

Buyumeden evlenmissiniz
Evlilik bu tarz sacma sapan tartismalari kaldirmaz elbette. Hani tamam naz yaparsin sitem etmen gereken yerde edersin de sizin davranislar pek ergence. Adama uyuz olup kahvalti hazirlamamak mesela. Hazirlamak goreviniz degil neticede ama uyuz oldugum icin hazirlamiyorum demeniz luzumsuz
Evet esimde diyor daha cocuksin sen buyuyemiyorsim diye o söyleyince deli oluyrm..ama değişmek istyrm bazen bende kendime dayanamiyrm..he esim sütten çıkmış değil ama şöyle bi bakiyrm ben adamı resmen degsitirmisim adam bana sende herşeyi anladım dedi ben içine ettim :(((

Adam haklı gibi
Doğruya doğru
Sen ağzını açıp gözünü yumup herşeyi sıralarken iyi
Adam yapınca ay neden yapıyo mu diyosun
Saygı tek taraflı olmaz, sen ne yaparsan o da yapabilir. O senin emir erin değil

Öpmeden kalkıyo yataktan hıh bende kahvaltı hazırlamıyorum diye kendini kurma
Açık açık konuş, sen beni mutlu etmeyince benim de kılımı kıpırdatasım gelmiyo de
Ne yapayım nasıl eskisi gibi olabiliriz peki :((

Evet esimde diyor daha cocuksin sen buyuyemiyorsim diye o söyleyince deli oluyrm..ama değişmek istyrm bazen bende kendime dayanamiyrm..he esim sütten çıkmış değil ama şöyle bi bakiyrm ben adamı resmen degsitirmisim adam bana sende herşeyi anladım dedi ben içine ettim :KK43:((

Yaş 26 çocuk diilsin !

Saygı bittikten sonra sevginin kalmayacağını düşünürüm ben.sorunun ne olduğu ortada ve düzeltmek sizin elinizde.madem istiyorsunuz yine huzurlu olmak bi yerden başlayın o zaman..

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır diye boşuna dememiş atalarımız.
Bence eşini al karşına konuş ve hatalarını anladığını söyle.
Saygısızca noktalara gelmek yerine, daha duyarlı bir şekilde davranın bir birinize.
Birşeyleri yok etmek çok kolaydır, yeri geldimi bir kelimeye bakar.
Ama toparlamak o kadar kolay olmaz.

Tavsiyem hem siz kendi tavrınıza bir çeki düzen verin, hem de sizin tavrınıza karşılık eşinizde kendisine çeki düzen verecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sizin iyi adımlarınıza iyilikle cevap verecek bir eşiniz vardır.

Saygı bittikten sonra sevginin kalmayacağını düşünürüm ben.sorunun ne olduğu ortada ve düzeltmek sizin elinizde.madem istiyorsunuz yine huzurlu olmak bi yerden başlayın o zaman..
Neler yapabilirim mesela..Benim annemle babam hiç bizim gibi kavga etmezdi hatta annem kizdigimda babam susardi..annemde konusacaksa asla kötü söz sarf etmeden konuşurdu..esim biraz annenden örnek alsan böyle olmazdık diyor..

Merhaba arkadaşlar..
Sizden akıl istiyrm ben işin içinden çıkamıyorum.genel anlamda iyi bi esim var...ben ona göre daha cazgir sinirlendiği an ağzından çıkanı kulağı duymaz biriyim ne gelirse agzima soyleri.sonradan pişman olsamda.evliliğinin ilk başında çok büyük kavgalar badireler atlattık gerçi evlnmeden öncede bazı olaylar atlattık.esimin inadi dışında ve artık onuda kendime benzettim o da kizdiginda beni yaralamak için ağzından çıkanı kulağı duymaz oldu..Benim sorunum evliliğim eskisi gibi yıprandı:KK43:( esim bana bugün evde huzursuzluk varsa sebebi sensin dedi :KK43: tabi bende verdim v eristirdim:KK43:(( az önce nabzını yoklamak için akşam erken gelicen mi dedim belli değil gelmeye çalışacak yazmış..önceden yataktan beni opmeden kalamazdı şimdi hemen kalkiyor bende uyuz olduğum için kahvkti hazirlamiyrn belki çocukça ama kiziyrm..kendimi de bıraktım zaten esim kendine bakar ben hiç ozenmiyrm artık kendime gittikçe kilo almayada başladım.Benim isteğim evliliğim eskisi gibi olsun beni ozlesin bana baktıkça bakasi gelsin. Pazar gunu konusuyirduk öyle ben dedim ki kanki gibi olduk sen bu hale getirdin s aygiyida sen bitirdin duzelicen ama ne zman bilmiyrm dedi :KK43:(

Adam çok çok haklı. Evliliğiniz temeline mayın döşemişsiniz tek tek patlıyorlar.
İstemekle olmuyor o işler malesef, çaba sarfetmek lazım. Hiç bir insan mutsuz, huzursuz olduğu eve gelmek istemez.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır diye boşuna dememiş atalarımız.
Bence eşini al karşına konuş ve hatalarını anladığını söyle.
Saygısızca noktalara gelmek yerine, daha duyarlı bir şekilde davranın bir birinize.
Birşeyleri yok etmek çok kolaydır, yeri geldimi bir kelimeye bakar.
Ama toparlamak o kadar kolay olmaz.

Tavsiyem hem siz kendi tavrınıza bir çeki düzen verin, hem de sizin tavrınıza karşılık eşinizde kendisine çeki düzen verecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah sizin iyi adımlarınıza iyilikle cevap verecek bir eşiniz vardır.
Esim diyor zaten sen bu değiş ben zaten sana durduk yere bişey demuyrm.ama sen değişen diyip diyip aynisin diyor..bazen saka yapıyor ben ciddiye alıp kavgaya dönüştürdüğü bile oldu...cuma akşamı kendisine kızmıştım ama hakliyidim bişey demedim eve geldi sıfatından anladı mutfakta yemek hazırlarken pesimden ayrılmadı bende bişey demedim geçti kızgınlığı..ama her zamn böyle yapamiyrm..

Saygısızlığın adamı bu hale getirmiş.Bakımla,kiloyla alakası yok...
Saygısızlık öyle birşey ki zamanla sevgi kalmıyor hatta nefrete iğrentiye dönüşüyor!!
Her neyse bu saatten sonra çeki düzen verin bari kendinize;onu kıracağınız an odaya çekilin biraz sakinleşmeyi bekleyin sonra neyse sorununuz kibarca dile getirin.
Haa birde benim yaptığım bir şeyi söyleyeyim ;kolaylıkla görebileceğiniz yerlere "kocama asla saygısızlık yapıp üzmeyecem"gibisinden notlar yapıştırın inanın çok etkili oluyor...

Evet esimde diyor daha cocuksin sen buyuyemiyorsim diye o söyleyince deli oluyrm..ama değişmek istyrm bazen bende kendime dayanamiyrm..he esim sütten çıkmış değil ama şöyle bi bakiyrm ben adamı resmen degsitirmisim adam bana sende herşeyi anladım dedi ben içine ettim :KK43:((
Adami degistir ama iyi yonde kullan haklarini, boyle liseliler gibi olmaz. Akilli ve politik davran. Fazla uzerine dusme, hep biraz gizem birak ki merak etsin. Surekli dip dibe mıç mıç olmaz evlilik moku cikar. Sabah uyan guler yuzlu ol. Opmeden cikar giderse aksam geldiginde yanagini uzat sabah opucugumu unutmussun de mesela ama oyle adami döver gibi degil, nerde la opucuk deme yani;)

Back
X