- 1 Eylül 2016
- 8
- 6
- 1
- Konu Sahibi KatleenKelly
-
Aldatan erkekler 2. Şansı asla haketmezler ...
1. Yaptığı onun hatasıdır sans verirsen 2. Senin hatan olur ...
Tabi ki affetme diycem ama sanirim o guvenj kendinde bulamiyorsun.ama tekrar tekrar aldatilmaya gucun var mi bu daha cok sarsacak seni .cocugun var mi
Asla affetme . .
Güçlü ol . .
Canim zor ama en azindan cocuk olmadan bitirmek en iyisi.sonra daha agir gelirHayır tabıkı tekrar tekrar aldatılmaya gucum yok.
o güveni su anda bulamasamda ıcımde bır yerlerde olduguna ınanmak istıyorum ...
Hayır cocugumuz yok...
olmalıyım ama galıba su anda degılım .....
Bunları haketmiyoruz. .
Güçlü olmak zorundayız. .
inan ve başar . .
bir söz vardı çok sevdiğim eğer doğru hatırlıyorsam şöyleydi; "ilk yapılan yanlış kaza, ikincisi hata, üçüncüsü tercihtir." diye, tabi sizin durumunuzda birincisi hataymış zaten, ikincisi tercihi olmuş eşinizin, sizin yerinize başka kadını tercih ettiği aşikar, sadece senide seviyorum işte diyor, boşanman gerektiğini biliyorsun, gerisi sana kalmış.
Biliyorum biliyorumda su anda çok zor geliyor...
sanırım tahmın ettıgımden çok seviyormuşum bır de aldatılmıs olmak hem de ılkını kabullendıgım halde cok dokundu ...
ınsan nelere alısmıyor tabii buna da alısacağım
Haketmediğimiz kesin... Güç içimde bir yerlerde saklı sadece daha ortaya çıkaramıyorum ...
desteğiniz için tesekkurler .. Sanırım bunları duymaya ıhtıyacım var
biraz zaman tanı kendine o zaman, dinlen, yalnız vakit geçir, hava al, gez, iyice düşün ama eşinle falan görüşme, arkadaşlarınla görüş, ailenle görüş, sonra kararını verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?