fikir vermek isteyenler

KatleenKelly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
8
6
1
merhaba ,

Su anda icinde bulundugum durumu ne aileme nede arkadaslarima anlatamiyorum ve acikcasi patlamak uzereyim . belki sizlerle paylasirsam derdim biraz azalir ve guc bulurum.
17 yillik beraberlik , 14 yillik evlilik neticesinde bir kac ay once aldatildigimi cok aci bir sekilde ogrendim. en acisi ben farketmedim bile. ilk once affettim .. ama tekrar gorustuklerini ogrenince ne yapacagimi bilmez bir haldeyim... biliyorum ki en dogru karar bosanmak ama ben kendimde su anda o gucu bulamiyorum. daha acisi ailesi tarafinda ayaklari ustunde duran bir birey olarak yetistirildim .. ama sanki su anda yer ayagimin altindan kayiyor. bakildiginda ozguven tavan ama su anda ayaklar altinda ozguvenim . buraya niye yazdigimi bile bilmiyorum sanki kimseye anlatamadiklarimi soylersem hafiflerim gibi geldi..
bir daha affetmemeliyim degil mi ?
gerci o da affedeyim diye ölmüyor ... ama hala ben seni seviyorum diyor.

bir fikir ne olur ....

Tabi ki affetme diycem ama sanirim o guvenj kendinde bulamiyorsun.ama tekrar tekrar aldatilmaya gucun var mi bu daha cok sarsacak seni .cocugun var mi

Hayır tabıkı tekrar tekrar aldatılmaya gucum yok.
o güveni su anda bulamasamda ıcımde bır yerlerde olduguna ınanmak istıyorum ...
Hayır cocugumuz yok...

bir söz vardı çok sevdiğim eğer doğru hatırlıyorsam şöyleydi; "ilk yapılan yanlış kaza, ikincisi hata, üçüncüsü tercihtir." diye, tabi sizin durumunuzda birincisi hataymış zaten, ikincisi tercihi olmuş eşinizin, sizin yerinize başka kadını tercih ettiği aşikar, sadece senide seviyorum işte diyor, boşanman gerektiğini biliyorsun, gerisi sana kalmış.

Biliyorum biliyorumda su anda çok zor geliyor...
sanırım tahmın ettıgımden çok seviyormuşum bır de aldatılmıs olmak hem de ılkını kabullendıgım halde cok dokundu ...
ınsan nelere alısmıyor tabii buna da alısacağım

biraz zaman tanı kendine o zaman, dinlen, yalnız vakit geçir, hava al, gez, iyice düşün ama eşinle falan görüşme, arkadaşlarınla görüş, ailenle görüş, sonra kararını verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…