- 26 Ekim 2022
- 6
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi kimsesioluptakimseszkalan
-
Ankarada gidebeilecgim güvenli ve ucuz bi yer varmı litfen hasta biriyim ev hanımıyım çok sknt yaşıyoruz eş olacak kişiyle umrunda deilim ve kalacak bi yer istiyorum 1 hafta lütfen taşımayın konumu
Yer yok ve en ucuzu 350 TL, kadın sığınma evine gitse daha iyi olur bence.öğretmen evleri ucuz oluyor.
Asıl sorun ne 1 hafta sonrası için bir planın var mıAnkarada gidebeilecgim güvenli ve ucuz bi yer varmı litfen hasta biriyim ev hanımıyım çok sknt yaşıyoruz eş olacak kişiyle umrunda deilim ve kalacak bi yer istiyorum 1 hafta lütfen taşımayın konumu
Paranız olmadan ne yapacaksınız ki en uygun yerlerde bile 1 hafta kalmak en az bin lira tutacaktir barınma haricindeki zorunlu ihtiyaclarinizi nasil karsilayacaksinizBen de bilmiyorum 1 hafta sonra ne yapicam ama sürekli tartışıyoruz ve çalışan biri de değilim ev onun evi onun evinde durmak ve ona muhtaç olmak istemiyorum artık. Kadin siginma evlerine baktım ama çoğu kişi memnun değil oralardan
Ev onun evi derken eğer satın alınan bir ev ise ve evlendikten sonra alındıysa evin yarisi sizin oluyor.Ben de bilmiyorum 1 hafta sonra ne yapicam ama sürekli tartışıyoruz ve çalışan biri de değilim ev onun evi onun evinde durmak ve ona muhtaç olmak istemiyorum artık. Kadin siginma evlerine baktım ama çoğu kişi memnun değil oralardan
Ankara'da yaşadığı için olabilir mi? Kadının zaten maddi durumu iyi değil, niye başka şehire gidip ekstra masraf yapsın?Neden Ankara ?
Okadar çok sinirli ve üzgünüm ki bu kafayla şuan mantıklı düşünemiyorum ama onun yanından gitmek istiyorum sadece. Bu aralar zaten rahatsizim az yerim ucuz biseyler yerim gerekirse ama önemli olan güvenli ve ucuz bi barınacak yer benim icinParanız olmadan ne yapacaksınız ki en uygun yerlerde bile 1 hafta kalmak en az bin lira tutacaktir barınma haricindeki zorunlu ihtiyaclarinizi nasil karsilayacaksiniz
Yo hayır kira.sonucta onun parası.ona muhtaç olmak istemiyorum.calisan o.ben sonuçta ev hanımıyım.evini alsın istediği gibi kullansın.onun hicbiseyine muhtaç olmak istemiyorumEv onun evi derken eğer satın alınan bir ev ise ve evlendikten sonra alındıysa evin yarisi sizin oluyor.
Size şiddet uygulayacak biri değilse onu gonderin evden evde oturum hakkı size ait neticedeYo hayır kira.sonucta onun parası.ona muhtaç olmak istemiyorum.calisan o.ben sonuçta ev hanımıyım.evini alsın istediği gibi kullansın.onun hicbiseyine muhtaç olmak istemiyorum
Muhtacmis gibi hissetmeniz saçma hala evlisiniz ve siz başka bir yere giderseniz cibiliyetsiz bir eşiniz var ise namusunuza kadar laf getirebilir sonuçta o gitsin evden mahkeme be bildiğim kadarıyla oturum hakkını kadına veriyorYo hayır kira.sonucta onun parası.ona muhtaç olmak istemiyorum.calisan o.ben sonuçta ev hanımıyım.evini alsın istediği gibi kullansın.onun hicbiseyine muhtaç olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?