Fikir

Ankarada gidebeilecgim güvenli ve ucuz bi yer varmı litfen hasta biriyim ev hanımıyım çok sknt yaşıyoruz eş olacak kişiyle umrunda deilim ve kalacak bi yer istiyorum 1 hafta lütfen taşımayın konumu

Eşinizle ayrılma durumunda mısınız ? Kadın sığınma evine başvurabilirsiniz.

Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin sanırım artık öğretmen evlerinde sadece öğretmenler kalabiliecek diye bu ay bir yazı okumuştum.dsi veya TCDD misafirhanelerini bir arayın. Ama bence en iyisi evinden çıkmamak sefil olmayın ortalıkta evden gidecek biri varsa oda erkek ..

Ankarada gidebeilecgim güvenli ve ucuz bi yer varmı litfen hasta biriyim ev hanımıyım çok sknt yaşıyoruz eş olacak kişiyle umrunda deilim ve kalacak bi yer istiyorum 1 hafta lütfen taşımayın konumu
Asıl sorun ne 1 hafta sonrası için bir planın var mı

Ben de bilmiyorum 1 hafta sonra ne yapicam ama sürekli tartışıyoruz ve çalışan biri de değilim ev onun evi onun evinde durmak ve ona muhtaç olmak istemiyorum artık. Kadin siginma evlerine baktım ama çoğu kişi memnun değil oralardan

En azından 1 hafta yok olmak istiyorum
Onun tavrına bakmak ve kendime ona gore bi yön vermek sonrasında gerekirse boşanmak
Ama sağlığım da pek iyi deyil sonrasında nasıl yaşar ve nasıl geçinirim onu da bilmiyorum
Çocuğum yok enazindan o yönden sknt yok

Paranız olmadan ne yapacaksınız ki en uygun yerlerde bile 1 hafta kalmak en az bin lira tutacaktir barınma haricindeki zorunlu ihtiyaclarinizi nasil karsilayacaksiniz

Ev onun evi derken eğer satın alınan bir ev ise ve evlendikten sonra alındıysa evin yarisi sizin oluyor.

Paranız olmadan ne yapacaksınız ki en uygun yerlerde bile 1 hafta kalmak en az bin lira tutacaktir barınma haricindeki zorunlu ihtiyaclarinizi nasil karsilayacaksiniz
Okadar çok sinirli ve üzgünüm ki bu kafayla şuan mantıklı düşünemiyorum ama onun yanından gitmek istiyorum sadece. Bu aralar zaten rahatsizim az yerim ucuz biseyler yerim gerekirse ama önemli olan güvenli ve ucuz bi barınacak yer benim icin

Ev onun evi derken eğer satın alınan bir ev ise ve evlendikten sonra alındıysa evin yarisi sizin oluyor.
Yo hayır kira.sonucta onun parası.ona muhtaç olmak istemiyorum.calisan o.ben sonuçta ev hanımıyım.evini alsın istediği gibi kullansın.onun hicbiseyine muhtaç olmak istemiyorum

Yo hayır kira.sonucta onun parası.ona muhtaç olmak istemiyorum.calisan o.ben sonuçta ev hanımıyım.evini alsın istediği gibi kullansın.onun hicbiseyine muhtaç olmak istemiyorum
Size şiddet uygulayacak biri değilse onu gonderin evden evde oturum hakkı size ait neticede

Muhtacmis gibi hissetmeniz saçma hala evlisiniz ve siz başka bir yere giderseniz cibiliyetsiz bir eşiniz var ise namusunuza kadar laf getirebilir sonuçta o gitsin evden mahkeme be bildiğim kadarıyla oturum hakkını kadına veriyor

Anlaşılan o ki, evindeki odun senin kalbini çok fena kırmış ki, umarım fiziksel şiddet yoktur. Sen neden gideceksin kendisi defolsun gitsin! Gidersen haklıyken haksız duruma da düşebilirsin, önce bir sakin ol, ondan sonra bir karar al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…