Fikir

Anlaşılan o ki, evindeki odun senin kalbini çok fena kırmış ki, umarım fiziksel şiddet yoktur. Sen neden gideceksin kendisi defolsun gitsin! Gidersen haklıyken haksız duruma da düşebilirsin, önce bir sakin ol, ondan sonra bir karar al.
Yok şiddet uygulayan biri değil çok şükür
Ama evet çok kırdı

Ben de bilmiyorum 1 hafta sonra ne yapicam ama sürekli tartışıyoruz ve çalışan biri de değilim ev onun evi onun evinde durmak ve ona muhtaç olmak istemiyorum artık. Kadin siginma evlerine baktım ama çoğu kişi memnun değil oralardan
Kadın sığınma evine zaten memnun olunsun diye gidilmiyor. Can korkusu yaşayan, parası pulu kimsesi olmayan kadınlar mecburen gidiyor. Misafir evi değil sığınma evi diye boşuna dememişler. Muhtaç olmak istemiyorum diyorsunuz ama çalışmadığınız için gideceğiniz yerin parasını da eşiniz sayesinde ödeyeceksiniz.

Bence oturun bir sakinleşin. Öfkeyle oturup zararla kalkmayın. Evden 1 hafta gitmek geçici bir çözüm, sonrası için bir planınız yok. Ya eşiniz evi terk etti diye boşanma davası açarsa ve namusunuza iftira atarsa? Soğukkanlı olun lütfen. İletişim kurmayın konuşmayın etmeyin ama evi terk etmeyin. Şiddet olmadığını söylediğiniz için yazıyorum bunu. Gerçi psikolojik şiddet de bana göre aynı şey ama en azından fiziksel olarak zarar görmüyorsunuz tehdit altında değilsiniz.

Kadın sığınma evine zaten memnun olunsun diye gidilmiyor. Can korkusu yaşayan, parası pulu kimsesi olmayan kadınlar mecburen gidiyor. Misafir evi değil sığınma evi diye boşuna dememişler. Muhtaç olmak istemiyorum diyorsunuz ama çalışmadığınız için gideceğiniz yerin parasını da eşiniz sayesinde ödeyeceksiniz.

Bence oturun bir sakinleşin. Öfkeyle oturup zararla kalkmayın. Evden 1 hafta gitmek geçici bir çözüm, sonrası için bir planınız yok. Ya eşiniz evi terk etti diye boşanma davası açarsa ve namusunuza iftira atarsa? Soğukkanlı olun lütfen. İletişim kurmayın konuşmayın etmeyin ama evi terk etmeyin. Şiddet olmadığını söylediğiniz için yazıyorum bunu. Gerçi psikolojik şiddet de bana göre aynı şey ama en azından fiziksel olarak zarar görmüyorsunuz tehdit altında değilsiniz.
Buna ben de katılıyorum. Zaten kadın sığınma evi kadınlar sokaklara düşmesin, ayakları üzerinde durabilsin diye verilen geçici bir destek. Konfor değil bir güvenlik ve çatı sunuyorlar.

Ankarada gidebeilecgim güvenli ve ucuz bi yer varmı litfen hasta biriyim ev hanımıyım çok sknt yaşıyoruz eş olacak kişiyle umrunda deilim ve kalacak bi yer istiyorum 1 hafta lütfen taşımayın konumu
Ankarada Üniversterin misafiraneleri Öğretmen evlerinden daha uygun oluyordu oralara bakabilirsiniz.

Sığınma evleri zaten konfor sunmaz kimseye, güvenlik sunar
Kocanıza 1 haftalığına trip yapacaksanız sığınma evine gitmeyin,gerçekten ihtiyacı olanları alalım biz oralara

Ankara'da yaşadığı için olabilir mi? Kadının zaten maddi durumu iyi değil, niye başka şehire gidip ekstra masraf yapsın?

peki hanım efendi. soruma cevap alabilseydim cevap verebilecektim. Büyük şehir de 1 hafta da olsa parası olmayan insana zordur yaşamak. Küçük yerde yaşıyorsa belki alternatif sunacaktım. Belki bildiğim bir yerse tanıdıklarımdan yardım isteyecektim. İnsanı soru sorduğuna pişman ediyorsunuz. iyi günler.

Sence Paris e gidebilecek olsa buraya sorar mi

peki hanım efendi. soruma cevap alabilseydim cevap verebilecektim. Büyük şehir de 1 hafta da olsa parası olmayan insana zordur yaşamak. Küçük yerde yaşıyorsa belki alternatif sunacaktım. Belki bildiğim bir yerse tanıdıklarımdan yardım isteyecektim. İnsanı soru sorduğuna pişman ediyorsunuz. iyi günler.

1 hafta burnu sürtsün tarzında sizin düşünce yapınız. Beni çok kırdı 1 hafta gideyim de aklı başına gelsin diyorsunuz ama çok yanılıyorsunuz. Geçici bir durumsa oturup konuşun, sürekli aynı sıkıntıyı yaşıyorsanız da ayrılın.

Back
X