Fikire ihtiyacım var

Nereye giderseniz gidin 3 aylık bir bebekle sorun olabilir.Yolda durmaz,üşütebilir,malum havalar soğuk,gittiğiniz yerlerde durmayabilir,mızmızlanır,sizde birşey anlamazsınız.

Nereye giderseniz gidin 3 aylık bir bebekle sorun olabilir.Yolda durmaz,üşütebilir,malum havalar soğuk,gittiğiniz yerlerde durmayabilir,mızmızlanır,sizde birşey anlamazsınız.
Orasida öyle tabi ama çok bunaldik evde artik

ihlas tatil köyü diye biryer var termali de var ve tam eyinize hitap edebilecek bir yer izmitteydi yanlış bilmiyorsam

ihlas tatil köyü diye biryer var termali de var ve tam eyinize hitap edebilecek bir yer izmitteydi yanlış bilmiyorsam
Armutluda varda izmitte varmı bilmiyorum orayada bakayım sağolsun:)

maddiyata göre yalova termal var, bir kaç otel var orada,
kocaeli-başiskelede the nest otel var ama biraz pahalı kaçabilir.

bu haftasonu değil dimi, kar bekleniyor diyordu çünkü.

armutmuymuş zaten yukarıda bir arkadaş yazınca hatırladım bende ama izmitte kaplıcalar var onları da değerlendire bilirsiniz.

izmitte bir gölcük yazlık ılıcasını biliyorum ben, başka var mı?
yazlık ılıcasında günübirlik giriş çıkış yapılıyor, tavsiye ederim.

izmitte bir gölcük yazlık ılıcasını biliyorum ben, başka var mı?
yazlık ılıcasında günübirlik giriş çıkış yapılıyor, tavsiye ederim.
Sagolun ben bakiyim hemen:)

armutluya gitmiştik bizimki küçükken.
oraya giderken tam araştırmamıştım zaten bir gün kalacaktık, genelde kendileri pişiyormuş gidenler, mutfak, tabak tencere vs var, diğer her şeyi ya yanınızda götürüyorsunuz ya içinde market var oradan alıyorsunuz.
bizim gibi hiç bir şeysiz gidip oranın restoranında yerseniz de yediğinize pişman oluyorsunuz.
bilginize.

Aaa gerçekten mi sağolsun bilgi verdiğiniz iicin

Kadın erkek ayrı olmalı aile havuzu varsa fevkalade olabilir yada sessiz sakin doğa

izmitte the ness otel var,termal otel,bay bayan ayrı havuzları varmış.aile banyolarıda olabilir belki sormak lazım.internetten oteli inceleyebilirsiniz.istediğiniz gibi rahat edebilceğiniz termal oteller daha çok afyonda var.sapancada güral otel var ama bay bayan karışık havuzu saunası size uygun olmaz termalden faydalamak isterseniz.ihlas armutluda güzel ama bence iki kişilik bir aile için pahalı,çünkü evi tutuyorsunuz kaç kişi kalsanızda aynı fiyat, o paraya otelde konaklamak daha ekonomik,üstelik yemekte yok kendiniz yapacaksınız,birde armutluda havuz hamam kaplıca havuzu ekstra ücertli ve de süreli.havası temiz,deniz kenarında manzaralı ,bu yönlerden de keyifli.ama oteldeki imkanlar yok haliyle.

Kis gunu napcaniz ya alin kahvenizi oturunolan var olmayan var soguk havalar usutmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…