Hmm sağolsun esinle konisiyim bende bu konuyubiz kalmadık sadece gezdik
büyük güzel bir tesis
Orasida öyle tabi ama çok bunaldik evde artikNereye giderseniz gidin 3 aylık bir bebekle sorun olabilir.Yolda durmaz,üşütebilir,malum havalar soğuk,gittiğiniz yerlerde durmayabilir,mızmızlanır,sizde birşey anlamazsınız.
bir de yalova termal kaplıcalarına bakınHmm sağolsun esinle konisiyim bende bu konuyu
Bebeğinizi anne,kv yakınınızdaysa onlara bırakıp o günü değerlendirseniz.Orasida öyle tabi ama çok bunaldik evde artik
Eşime soyliyimde bakalım bu aksam sağolsun YARDIMCINIZ icinbir de yalova termal kaplıcalarına bakın
orasıda muhafazkardır genelde
ve her aileye uygun otel pansiyon vs var
ucuzundan pahalısına
Annem bursa da kv. Derseniz 3aylik çocuğa yemek yedirmeye kalkisiyo birakamiyorumki onaBebeğinizi anne,kv yakınınızdaysa onlara bırakıp o günü değerlendirseniz.
rica ederimEşime soyliyimde bakalım bu aksam sağolsun YARDIMCINIZ icin
ihlas tatil köyü diye biryer var termali de var ve tam eyinize hitap edebilecek bir yer izmitteydi yanlış bilmiyorsamMerhaba hanımlar ben 3ay önce doğum yaptım ve evden doğru düzgün çıkamadık bunaldik haftasonunu İstanbul'a yakin biyerde geçirmek istiyoruz benim eşim biraz muhafazakar bize uyabilecek yerler önerebilir misiniz?
Not: konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Armutluda varda izmitte varmı bilmiyorum orayada bakayım sağolsun:)ihlas tatil köyü diye biryer var termali de var ve tam eyinize hitap edebilecek bir yer izmitteydi yanlış bilmiyorsam
armutmuymuş zaten yukarıda bir arkadaş yazınca hatırladım bende ama izmitte kaplıcalar var onları da değerlendire bilirsiniz.Armutluda varda izmitte varmı bilmiyorum orayada bakayım sağolsun:)
armutmuymuş zaten yukarıda bir arkadaş yazınca hatırladım bende ama izmitte kaplıcalar var onları da değerlendire bilirsiniz.
Sağolsun bakicam izmitedearmutmuymuş zaten yukarıda bir arkadaş yazınca hatırladım bende ama izmitte kaplıcalar var onları da değerlendire bilirsiniz.
Sagolun ben bakiyim hemen:)izmitte bir gölcük yazlık ılıcasını biliyorum ben, başka var mı?
yazlık ılıcasında günübirlik giriş çıkış yapılıyor, tavsiye ederim.
Aaa gerçekten mi sağolsun bilgi verdiğiniz iicinarmutluya gitmiştik bizimki küçükken.
oraya giderken tam araştırmamıştım zaten bir gün kalacaktık, genelde kendileri pişiyormuş gidenler, mutfak, tabak tencere vs var, diğer her şeyi ya yanınızda götürüyorsunuz ya içinde market var oradan alıyorsunuz.
bizim gibi hiç bir şeysiz gidip oranın restoranında yerseniz de yediğinize pişman oluyorsunuz.
bilginize.
Kadın erkek ayrı olmalı aile havuzu varsa fevkalade olabilir yada sessiz sakin doğa
Bebeğim hasta oldu zaten hevesimiz kursagimizda kaldı: (Kis gunu napcaniz ya alin kahvenizi oturunolan var olmayan var soguk havalar usutmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?