fikirlenirinize onem veriyorum ..

Slm bende aynı sekilde koltuk örtüsü diktirmek istiyorum cıvıl cıvıl çiçekli desenlerden düşünüyorum bence sende öle düşünebilirsin. Internette bi alışveriş sitesinde metresi 10 tl ama bide diktirmesi var sordum biyere kumaşı dahil 200 tl olur dedi sizce fiyat nasıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ooo çok demisler dikim parasına, kumaş içinde 10lira iyiymis,hangi site bu?bulunduğum şehirde kumaşı getirirsen dikim parası 60-70lira ve burdaki 10liralik kumaslari önermiyorlar birkaç yıkama sonra agzigozu bitarafa kayar dediler,bahsettigin kumaşın kalitesi ne acaba merak ettim,tabi birde güvenilir bir site olması lazım bana 24metre lazım,okadar parayı verip hüsrana ugrarsam eşimin dilinden kurtulamam..
(Bende renkli çiçekli istiyorum)

Dün konuştum yine 2 üçlü koltuk 2 tekliyi 170efelan dikeriz dedi kumaş içinde ama pahalı mı sence kafam karıştı benimde.kumasta kaliteli duruyor. İnternetteki kumaşı bilmiom ama kalitesi nasıl bi fikrim yok malesef. Bilindik bi site adını versem reklam mı olur acaba :)

Bilmiyorum ki reklam olurmu?merak ettim ama,benimkide 3.2.1.1 24metre enaz 240kumas parası+60lirada dikim.mesaj atsan,yada sen alicakmisin netten,alırsan foto koyardın valla ben cesaret edemiyorum.

Bilmiyorum ki reklam olurmu?merak ettim ama,benimkide 3.2.1.1 24metre enaz 240kumas parası+60lirada dikim.mesaj atsan,yada sen alicakmisin netten,alırsan foto koyardın valla ben cesaret edemiyorum.
Sen cok pahalıya diktirmissin kumaş içinde dikim parası içinde benim hem kumasta kaliteli.n11de gördüm o ucuz kumaşı güvenemedim bilmiom yani bide sen bak bakalım ev tekstili kısmından perdeler bölümüne giriyorsun orada döşemelik kumaşlar var

Ben tamamen yanlış anlamisim okuduğumu,
170dikim dahil yazmissin,evet seninki daha uygun,off burası çok pahalı,dediğin siteye bakim de ,sen ordan mi alicaksin?eğer alırsan bana da foto koyarmisin yada yazarmisin nasıl olduğunu..

Yok ya ordan almicam kumas ince mi nasıl bilmiyorum güvenemedim hiç

Kusura bakmayin cok gec gordum mesajini.benim koltuklarin minderler fermuarli cikarip yikiyorum yanlari da deterjanli lifle siliyorum piril piril.tavsiye ederim biraz gec oldu cevabim ozur. :) telefondan giriyorum foto yukleyemiyorum canim

Dosemecide kaplattim.buyukcekmecede bi dosemeciydi cok da ucuza kaplatmistim adam tasinmis tekrar bi isim oldu bulamadim ama kumas iyise genelde kim yaptiysa memnun canim.resim mail adresi verin ozelden yollarim isterseniz paylasirsiniz burdan ben telefondan yukleyemiyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…