Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklerin hepsi böyle değil
maalesef senınkı senı kullanmaya çalışıyor
meraba arkadslar kafam cok karısık ve mutsuzum...benim 4aylık bir sevgilim var ilk baslarda gayet normal sekilde birbirimizi tanıdık konustuk sevdik birbirimizi zaman ilerledikçe son 1ayda özel konulara (cinsellik ) girmeye birbirimizi özel yönden tanımaya basladık ama sevgilim sürekli ilerde evlenecegiz fakat bazı seyleri benden ögrenmeyi istiyorum bilgili olmanı beni mutlu etmeni istiyorum ddi..sonra telde konustugmuzda sesimden falan etkilendigi söledi bende erkegim benide anla ama sakın yanlış anlama sevgilim oludugun için bana özel oldugun için böyle olmasını istiyorum nişanlım olarak görüyorum ddi... bende yanlış anladım kızdım tersledim günlerce bana dil döktü seni sevmesem asla bu kadar kendimi acıklamaya calışmazdım ddi arramız cok bozuldu böye devam etmessek ilişkimiz monotonlasacak birbirimizden sogacagız ddi..
birde yanımdayken asla istemezsen elini bile tutmam beni kötü tanıma ddi
Ben ne yapayım erkeklerin hepsimi böyle haklı mı ben mi üstüne gidiyorum yoksa beni kullanıyor mu ne olur akıl verin ??
gerçekten mi ben tersledikçe onu sevmediğim düşünüyor ikimşizde üzülüyoruz ?? ne yapmam lazım
canım ben onun sevgisine inandım sadece yoksa fırsat vermedim..hep redettm kızdım zaten son 1 aydır bu mesele yüzünden tartısıyoruz bende size sormak istedim smdi ne yapmalıyım ??
canım ben onun sevgisine inandım sadece yoksa fırsat vermedim..hep redettm kızdım zaten son 1 aydır bu mesele yüzünden tartısıyoruz bende size sormak istedim smdi ne yapmalıyım ??