fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun kızlar...

Arkadaş kullanma işi de bu kadar alalade bu kadar göze girer pozisyonda yapılmaz kii!! aslında yaşını başını almış bi hatunsunbence sormana bile gerek yoktu.
kızlar sormayacaktım ama bana o kadar cok sey söylediki yanlış anlamamam için zaten önceden ilişkimiz güzel gidiyordu sonradan istekleri farklı olmaya basladı bende anlam veremedim:2::2::2::2:

Daha 4 aylık bir ilişkide acelesi neymiş acaba?Sözlü değilsiniz,nişanlı değilsiniz.Bu konuları neden konuşmak istiyor?Benim aklıma tek bir cevap geliyor o da sizi kullanmak istemesi.Umarım yoktur böyle bir şey ama mantıklı bir açıklaması yok bence.Evliliği düşündüğün insanla bu tür konuları belli noktaya geldiğin zaman konuşursun ancak,iş ciddileşir,birbirinize güveniniz tam olur vs.
Haklısın bilmiyorum ama sonradan onun yanlış yola girdigini anladım cünkü normalde bu konuyu kızıp kapatıtıgmda morali bozuluyor beni sevmiyorsun die beni kırıp üzüyordu..bende defalarca anlatmıstım ama anlamadı bende bitirdim ilişkimi :25::25::25::25::25::25::25::25:

bu konuya benzer bi konu ben de açmıştım yakın bi zamanda. biz 3 aylık sevgiliydik. aynen size dediklerini bana demişti. seni karım olarak görüyorum filan diyodu. ben cinselliği kabul etmeyince başka kadınlarla kendini tatmin etmeye çalışmış.
yani böylelerine hiç kanma. öyle bi dilleri oluyo ki en akıllı kızı bile kandırabiliyolar. şu an bile başkasıyladır emin ol bundan.
yol yakından vazgeç.
üzüldüm senin adına canım sende gerçegi görmüşşün. evet cünkü öyle bi anlattıki cok normal bişey gibi bende inanıyordum
vazgeçtim artık ayrıldım bitirdim :43::43::43::43:

Back
X