fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun kızlar...

şöyle söylim, senin de ona karşı verdiğin cevap onu tatmin etmeli, sen beni sevmiyomusun da istemediğim şeyi bana yaptırıyosun de, nişanlsı olarak görmek başka, nişanlısı olmak başka, hem olsa nolur ki nişanlanınca ayrılanlar olmuyor mu, herneyse, terslemeye devam ettt, belki şimdi üzülürsün ama kaybeden olmazsın emin ol.....

canım bunları ilk ayda da yaşayan var, evlenince yaşayan da. Bu ikinize kalmış bişey. Ama madem sen istemiyosun seni kandırmaktan başka yaptığı bişey yok. Kimse kimseye şimdi günümüzü gün edelim ilerde bakarız demez. Tabiki seninle evleniceğini, nişanlısı gibi gördüğünü söyleyecek. Monotonluk konusuna gelirsek asıl bişeyleri şimdiden tüketirseniz birbirinizden daha çabuk sıkılırsınız. Düşünsene ilk ay elini tuttuğunda bile kalbin yerinden çıkacak gibi oluyorsun ama sonra alışınca normal geliyor. Cinsellik içinde aynı şey söz konusu. 4 ay gibi kısa bi zmnda yaşarsanız ilerisi için bi heyecan bırakmaz herşeyi tüketirsiniz. Umarım doğru kararı verirsin canım. Hakkında hayırlısı olsun.

haklısınız kızlar sevdgim için onunda sevdiğini düşündügüm için bu konuları acmış öle demişti bana gerçegi gösterdiniz allah razı olsun
ben ona alışlıtıgm için rahat konusmaya başladık onun için demişti ama bni kandırmş allahtan daha beter seyler yasamadık :(

aynı konudaki olayları bende yasadım bende bilgi sahibi oldum cok tskr ederm bnde kızlar benide sevgilim kanıdıyıromustu kurtulmam lazım

üzüldüm...bende bilemiyorum kime güvensem inansam hep kandırıyorlar sırrf sevip inandıgım için su dakikadan sonra ayrılıyorum artık bitti :(((((

sadece cok sevip inanmıştım bana herkesten farklı oldugunu sevgi dolu olup beni cok sevdiğini anlatıyordu hep acaba benden ihiç yüz bulmadı cünkü fırsat vermedim bana ddiği sey hep su oldu sen neden benimle özel olmak istemiyorsun beni sevmiyor musun seven güvenen kız yaptıgıını yapmaz bilmem ne.. bende hep asla bida böyle konusma gerekirse senden vazgerim diyordum sen neden özel konu actıgımda kaıyorsun bi sorun mu var diyordu sürekli ama iyikide yazdım buraya kafamdakki soru işaretleri cevaplandı onu kaybettiğim için hiç üzülmüyorum...

uyanığa bak hele.....
inanma şekerim seven insan bunları mı düşünür...

inanmam artık konusmam da bitti benim içinnn sldim artık onu
iyi gibi görünüp namussuz olan erkekleri kaybetsem ne olcak ki hiç üzülmüyorum

sadece cok sevip inanmıştım bana herkesten farklı oldugunu sevgi dolu olup beni cok sevdiğini anlatıyordu hep acaba benden ihiç yüz bulmadı cünkü fırsat vermedim bana ddiği sey hep su oldu sen neden benimle özel olmak istemiyorsun beni sevmiyor musun seven güvenen kız yaptıgıını yapmaz bilmem ne.. bende hep asla bida böyle konusma gerekirse senden vazgerim diyordum sen neden özel konu actıgımda kaıyorsun bi sorun mu var diyordu sürekli ama iyikide yazdım buraya kafamdakki soru işaretleri cevaplandı onu kaybettiğim için hiç üzülmüyorum...

Yaşıtız seninle :3: ve dediğim gibi küçük değilsin.. Herşey ortada

Ne diyecekti, ben uçkur düşkünü biriyim.. 3 ay çok bile bekledim, hadi gel artık daha samimi olalım.. Yaklaş bakalım mı :23: Sen tamam desen bile ne olacak biliyor musun.. Ardına bakmadan kaçacak işini görünce.. Sonra sen gelip buraya kandırıldım diye ağlayarak konu açacaksan..

Öyle dicek tabi, tek sana bu kadar yakınım seviyorum, nişanlım gibi görüyorum , zaten evlenicez vs.. Bu forumda bile benzer birçok örneğini görmen mümkün..

Kısacası seni kekliyor arkadaşım :63:

Bahsettiği gibi gerçekten sevse ilerisini düşünse, seni kırmaktan yanlış anlaşılmaktan korkar ve hem dinen hem hukuken eşi olmanı bekler bazı şeyler için.. 3 ayda insan hobilerini filan sorar sadece , bilemedin sinemaya gidersiniz.. Ne ten rengi yahu:53:

cok haklısın KADER canım...beni ayakta uyutmus resmen nasıl inandım ya uff kendimden nefret ediyorum :((

meraba arkadslar kafam cok karısık ve mutsuzum...benim 4aylık bir sevgilim var ilk baslarda gayet normal sekilde birbirimizi tanıdık konustuk sevdik birbirimizi zaman ilerledikçe son 1ayda özel konulara (cinsellik ) girmeye birbirimizi özel yönden tanımaya basladık ama sevgilim sürekli ilerde evlenecegiz fakat bazı seyleri benden ögrenmeyi istiyorum bilgili olmanı beni mutlu etmeni istiyorum ddi..sonra telde konustugmuzda sesimden falan etkilendigi söledi bende erkegim benide anla ama sakın yanlış anlama sevgilim oludugun için bana özel oldugun için böyle olmasını istiyorum nişanlım olarak görüyorum ddi... bende yanlış anladım kızdım tersledim günlerce bana dil döktü seni sevmesem asla bu kadar kendimi acıklamaya calışmazdım ddi arramız cok bozuldu böye devam etmessek ilişkimiz monotonlasacak birbirimizden sogacagız ddi..
birde yanımdayken asla istemezsen elini bile tutmam beni kötü tanıma ddi
Ben ne yapayım erkeklerin hepsimi böyle haklı mı ben mi üstüne gidiyorum yoksa beni kullanıyor mu ne olur akıl verin ??

canım kendisi bu konuda yetkili mercii falanmıymış da kendisinden öğrenmeni istiyor
yoksa haydar dümen'den hallicemiymiş de senin mi haberin yok
sevgililik de illa elleme mıncıklama sıkıştırma mı varmış bunlar olunca cinselliği mi öğreniyormuşsun
bence o elini sevmekten sıkılmış hayatım monotonluğu yaşayan o
tabiki bir şeyler yaşanır aranızda ama altını çiziyorum bu asla seni kandırarak ve kendini kötü hissettirecek seni mağdur bırakacak bir şekilde olmamalı
ve sen istiyorsan yaşanır
bu arada nişanlım gibi görüyorum da ne demek??? ne bu ??
güven kazanmak için bu kadar da aşağılık davranılmaz ki
aklını başına al tatlım, aç gözünü, kullandırma kendini

Son düzenleme:
KARYATİD canım ya nasıl güzel söylemişşin okudukça yazdıklarınızı aklım basıma geldi ondan nefret etmeye basladım nasıl bişeymiş böyle ben nasıl görememişim :((

Demek hala aynı yöntemleri kullanıyor bu azgınlar.
anlamadığım o kadar klişe bir yöntem ki ,
nasıl kanıpta bide üstüne ağlayıp üzdünüz kendinizi.
Boşverin verin eline pasaportunu ,
eğitmenlik olayına başka mecralarda devam etsin

sepetleyecegim artık KADER zaten zorla yürütüyorduk cinsellik oldugundan beri o zorlayarak ben istemeyerek olmaması daha hayırlı

3 ayda bu ne acele yahu. :53:

27 senenin patlamasını mı yaşıyor ne ?

iyi ki gercek yüzünü göstermiş size.

sevgiye cok önem veririm ben onun için inandımm güvenmiştim kızlar beni kullnadıgı aklımdan geçmemişti kendini o kadar farklı sevgi dolu tasnıtmıstıki yazıkla olsun onaa...

Back
X