Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canım üzerimden büyük bi yük ve baskı kalkltı rahatladım üzülsemde..Hayırlısı olsun canım.
Belki de gerçekten niyeti kötü değildi ama sana çok yanlış yaklaşmış.Buda ona iyi bir ders olmuştur her kuşun eti yenmez.
![]()
aynen canım ya rahatsız oldugumu hosuma gitmediğimi söyledikçe nasıl sevgliyiz biz böyle ddie konusmaya zorulyordu kurtuldum artık öyle sevgi olmaz olsunboşuna edebiyat parçalamış,görünen köye kılavuz lazım değil.......allahın sapığıı![]()
bende artık devam edemeyegim sana karsı sevgimde güvenimde kalmadı kullanacagın baska kızlar bul hem senin benimle evlemeye niyetinde yok öyle olsadı ilişkimizin adını koyardık gizli saklı devam etmezdik ben seni istemiyorum k. bakma seni yanlış tanımısım gerçegi görememişim seni sevmiştim ama sen haketmedin beni kaybettin seni unutacagım artık beni rahatsız etme
zaten seni cinsellik adına mutlu edemediğim için devam etmeyecek monotonlastıgı için kendiliğinden bitecekti dmmm
VE ayrıldımmm![]()
Aminnn canım üzerimden büyük bi yük ve baskı kalkltı rahatladım üzülsemde..
öyle gerçekten cook üzüldü ama ders olsun baska kızlara yapmasın![]()
vhalla kim ne düşünuyo bilmiyorum ama bnce kullanma amaçlı değildir ne bilim yaşınızı başınızı almış insanlarsınız....biraz sana bağlı eğer ki bişeyler paylaştıktan sonra kendine saygını yitiremezsen olabilir. sonuçta bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok....
Nedir sorununuz ???konuyla pek alakalı olmadı ama lütfen yardım edin bir derim var ve bende burda sizlere sormak istiyroum ama nasıl yapıldığını bilmiyom kızlar lütfen yardım