fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun kızlar...

şu cevabı vermiş kızlar...sen beni çok yanlış anlamışşın inan cok üzüldüm böyle düşünecegin aklımın ucundan geçmezdi seni kendime yakın bulup seni sevdigim için sana özel olmak istemiştimm bu kararın bende soke etkisi yarattı ben seni seviyorum sana zarar verecegimi nasıl düşündün bana hiç mi güvenip sevmedin eger amacım baska olsaydı zaten ilk basta seni kullanırdım basındanda söyledim beni sakın yanlış anlama die cok abartmıssın senden cok agır seyler istemedim ki yada namusuna zarar verecek bişey dedi :19::19::19::19::19:

​

bende artık devam edemeyegim sana karsı sevgimde güvenimde kalmadı kullanacagın baska kızlar bul hem senin benimle evlemeye niyetinde yok öyle olsadı ilişkimizin adını koyardık gizli saklı devam etmezdik ben seni istemiyorum k. bakma seni yanlış tanımısım gerçegi görememişim seni sevmiştim ama sen haketmedin beni kaybettin seni unutacagım artık beni rahatsız etme
zaten seni cinsellik adına mutlu edemediğim için devam etmeyecek monotonlastıgı için kendiliğinden bitecekti dmmm
VE ayrıldımmm
:5::5::5::5:

Hayırlısı olsun canım.
Belki de gerçekten niyeti kötü değildi ama sana çok yanlış yaklaşmış.Buda ona iyi bir ders olmuştur her kuşun eti yenmez.
:31:

Hayırlısı olsun canım.
Belki de gerçekten niyeti kötü değildi ama sana çok yanlış yaklaşmış.Buda ona iyi bir ders olmuştur her kuşun eti yenmez.
:31:
Aminnn canım üzerimden büyük bi yük ve baskı kalkltı rahatladım üzülsemde..:53::53:
öyle gerçekten cook üzüldü ama ders olsun baska kızlara yapmasın:20::20:

iyi yapmışsın bence ayrılarak, niyetini belli etmiş kısa sürede..
tamam erkeklerin çoğu böyle olabilir ama içlerinde mutlaka iyileri de vardır diye düşünüyorum.
ve gerçekten seven biri bunları istemez, sevdiği kişiye zarar vermek istemez.
ya en azından şöyle düşünmesi lazım, onun da kızkardeşi varsa eğer kardeşine bu tip şeylerin yapılmasına ne tepki verir?!!
inşallah karşına iyi ve temiz kalpli biri çıkar ve ömürboyu mutlu olursunuz :16:

bende artık devam edemeyegim sana karsı sevgimde güvenimde kalmadı kullanacagın baska kızlar bul hem senin benimle evlemeye niyetinde yok öyle olsadı ilişkimizin adını koyardık gizli saklı devam etmezdik ben seni istemiyorum k. bakma seni yanlış tanımısım gerçegi görememişim seni sevmiştim ama sen haketmedin beni kaybettin seni unutacagım artık beni rahatsız etme
zaten seni cinsellik adına mutlu edemediğim için devam etmeyecek monotonlastıgı için kendiliğinden bitecekti dmmm
VE ayrıldımmm
:5::5::5::5:

allah allah sana cinseliiği öğretirken pardon da ruhuna bedeninze zarar vermeden nasıl gösterecekmiş : )
kusura bakma hayatım ama erkek milleti çok kaypak :))
valla ben " kardeşim ben erkeğim elleyip mıncıklamam lazım nefsim çekiyor ihtiyaçlarımı karşılamam gerek " diyecek kadar dürüstüne rastlamadım
ammaaaa arkadaşının söyledği cümlelerin arkasına sığınanı çok gördüm
valla cümleler bile değişmiyor
erkekler hiç kendilerini geliştirmiyor

Aminnn canım üzerimden büyük bi yük ve baskı kalkltı rahatladım üzülsemde..:53::53:
öyle gerçekten cook üzüldü ama ders olsun baska kızlara yapmasın:20::20:

tatlım bunlarla her zaman karşılacaksın sanma ki bir sonra ki bilinçaltında zihninin gizli köşelerinde bunları düşünmeyecek
uyanık ol sadece, tetikte dur yaşadığın her şey tecrübe
emin ol bu sitete sana bu yorumları yapabilecek tecrübeyi kazanabilmek için neleri kaybettik nelerden vazgeçtik kimbilir
karamsar olmak istemem ancak her zaman bir gözün açık olsun
erkeklere asla güven olmaz

vhalla kim ne düşünuyo bilmiyorum ama bnce kullanma amaçlı değildir ne bilim yaşınızı başınızı almış insanlarsınız....biraz sana bağlı eğer ki bişeyler paylaştıktan sonra kendine saygını yitiremezsen olabilir. sonuçta bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok....

Bu erkeğine göre değişir, hiç belli olmaz. Kimi erkek var birlikte olduğuyla da evlenir, kimi var elini bile tutmam der. Çeşit çeşit yani. Kullanılmamak için karşındakini iyi tanımadan yelkenleri suya indirme bence yine de.

Son düzenleme:
cok tesekkür ederim arkadaslar desteginiz için.:38::38:
artık kimseye güvenemem zaten önce cok sevip sonra işin tadını kaçıyorlar yani benim karsıma cıkan erkekler böyle oldu
:50::50::50::50::50:

vhalla kim ne düşünuyo bilmiyorum ama bnce kullanma amaçlı değildir ne bilim yaşınızı başınızı almış insanlarsınız....biraz sana bağlı eğer ki bişeyler paylaştıktan sonra kendine saygını yitiremezsen olabilir. sonuçta bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok....

yorum yapan herkes yaşını başını aldığı için böyle yaklaştı.

konuyla pek alakalı olmadı ama lütfen yardım edin bir derim var ve bende burda sizlere sormak istiyroum ama nasıl yapıldığını bilmiyom kızlar lütfen yardım

Arkadaş kullanma işi de bu kadar alalade bu kadar göze girer pozisyonda yapılmaz kii!! aslında yaşını başını almış bi hatunsunbence sormana bile gerek yoktu.

bu konuya benzer bi konu ben de açmıştım yakın bi zamanda. biz 3 aylık sevgiliydik. aynen size dediklerini bana demişti. seni karım olarak görüyorum filan diyodu. ben cinselliği kabul etmeyince başka kadınlarla kendini tatmin etmeye çalışmış.
yani böylelerine hiç kanma. öyle bi dilleri oluyo ki en akıllı kızı bile kandırabiliyolar. şu an bile başkasıyladır emin ol bundan.
yol yakından vazgeç.

Daha 4 aylık bir ilişkide acelesi neymiş acaba?Sözlü değilsiniz,nişanlı değilsiniz.Bu konuları neden konuşmak istiyor?Benim aklıma tek bir cevap geliyor o da sizi kullanmak istemesi.Umarım yoktur böyle bir şey ama mantıklı bir açıklaması yok bence.Evliliği düşündüğün insanla bu tür konuları belli noktaya geldiğin zaman konuşursun ancak,iş ciddileşir,birbirinize güveniniz tam olur vs.

Back
X