- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi mihmandariye
-
süpersiniz kızlar, özellikle iftariyelik hiç aklıma gelmemişti.
ana yemeği o düz tabağa koyarsam ortadaki meze/ zeytinyağlıları da ona mı koyacaklar ? o zaman ikinci çukur tabağı koymayaym mı?
çorba kasesi ve düz tabak mı olsun?
Ben de bunu merak ediyorum mesela büyüz düz servis tabağına ana yemek konuyor yanında pilavı garnitürü filan mutfaktan öyle getiriliyor diye biliyorum ondan önce çorba desek bu hazırlanan mezeler, zeytinyağlılar, dolmalar filan ne ara yeniyor hangi tabağa konuyor bunu çözemedim yakında evleneceğim ileride davet filan verince aklımda bulunsun diye soruyorum.
canım mezeleride ortaya koyuyorsun herker istedikçe tabağına alıyor,bence en güzelide bu herkes istediğinden istediği kadar alıyor tabağa konduğu zaman kalması kötü oluyor
süpersiniz kızlar, özellikle iftariyelik hiç aklıma gelmemişti.
ana yemeği o düz tabağa koyarsam ortadaki meze/ zeytinyağlıları da ona mı koyacaklar ? o zaman ikinci çukur tabağı koymayaym mı?
çorba kasesi ve düz tabak mı olsun?
Ortaya konuluyor da mesela önden çorba yenildi diyelim ondan sonra ana yemeği mutfakta doldurdum getirdim ben tabağa pilavıydı belki yanına garnitür filan tabak dolu olmuyor mu bu mezeleri filan hangi tabağa alacaklar onu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?