• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere ihtiyacım var :(

Sende hoşlanırsan konuş?Yada durum nedir bilmiyorum da ağzını ara

Ben çok hoşlanıyorum, heyecandan konuşamıyorum hatta. Nasıl ağzını arayabilirim? Çok tuhaf huyları var mesela benim odaya girdiğimi gördüğü halde 5 dakika geçer a sen ne zaman geldin der. Çözülmesi zor geliyor bazı hareketleri.

Ben çok hoşlanıyorum, heyecandan konuşamıyorum hatta. Nasıl ağzını arayabilirim? Çok tuhaf huyları var mesela benim odaya girdiğimi gördüğü halde 5 dakika geçer a sen ne zaman geldin der. Çözülmesi zor geliyor bazı hareketleri.[/QUO

hımmm , o zaman canım önce sen rahat olmaya bak. O yokmuş gibi sen davran.. Senin ondan hoşlandığının farkında bence. Erkekler bir garip, kızlar ondan hoşanınca afedersin bi yerleri kalkıyor. Bunu ona yaşatma bence. Rahat ol , onun sana soru sormasını sağla. Sen onunla çok ilgilenme

Ben çok hoşlanıyorum, heyecandan konuşamıyorum hatta. Nasıl ağzını arayabilirim? Çok tuhaf huyları var mesela benim odaya girdiğimi gördüğü halde 5 dakika geçer a sen ne zaman geldin der. Çözülmesi zor geliyor bazı hareketleri.[/QUO

hımmm , o zaman canım önce sen rahat olmaya bak. O yokmuş gibi sen davran.. Senin ondan hoşlandığının farkında bence. Erkekler bir garip, kızlar ondan hoşanınca afedersin bi yerleri kalkıyor. Bunu ona yaşatma bence. Rahat ol , onun sana soru sormasını sağla. Sen onunla çok ilgilenme

Rahat olmayı bir başarabilsem çok sey basarıcağım sanırım :) erkekler gerçekten garip çok garip..Bana soru srmasını nasıl sağlarım

Rahat olmayı bir başarabilsem çok sey basarıcağım sanırım :) erkekler gerçekten garip çok garip..Bana soru srmasını nasıl sağlarım

Öncelikle çocuğun hayatında biri var mı bundan emin misin.
Öyleyse zaten sana bakmayacaktır
Baksada kötü niyetli bakacaktır, faydalanmak isteyecektir. O yüzden önce bir durum değerlendirmesi yapp.
Biraz daha bilgi topla.

Kimse yoksa hayatında bundan eminsen, sen kovalıyormuş olma. Çünkü kaçan kovalanır. Ona ilgi gösterdiğini anlamasın sen ondan bekle. Kültür,bilgi gösterebilirsin, adamın neyle ilgilendiğini bul o konuda sende bilgi sahibi ol. Öyle işte...

Back
X