Fikirlere ihtiyacım var.

Çevremdeki insanlar ya ayrı yemek odası yapıyor ya da masayı komple çıkarıyorlar.

Ayrı oda yapamyrm ama bilmyrm kafam karıştı :) koridorumda 4 kişilik masa açabilirm öylede bi şansım var o yüzden koltuk alıp sanırım oturma alanını genişletip açılır masayla da yemeği kurtarabilirim

Dediğin gibi artik yemek masasi kullanmiyor insanlar.kimin evine gittiysem salonda masa yok çok büyük evlerde de artik kalkti. Arkadasin evi çok büyük ama gittiğim zaman mutfakta yemek yiyoruz çünkü salonda onun bile masasi koy. Bu sekilde de yapabilirsin. Madem fazla gelenin yok birkaç kişi gelecek diye alanı daraltma o zaman derim. Çünkü bende öyle yapıyorum

Canim bak benim salonumdaki mobilyalar sunlar (ikea)
Tv unitesi ( besta tv unite sistemi)
Soderhamn koltuk (2li +uzanma koltugu)
Besta cam kapakli 2 li dolap,
Torsby masa +6 sandalye
Ortaya sehpa ve hali. Bu kadar. Evde cok esya olmasindan hoslanmiyorum ben, iste abajurdur , tablodur ivir zivir var bir kac tane.
Masa mutlaka olmali. Arkadaslar dogru soylemis, misafir mutfak masasinda agirlanmaz. Her sfeerinde seyyar katlanir masayi tasimakta zulum olur.
Isimlerini yazdigim urunlere bir goz at. Ozellikle masayi begenecegini dusunuyorum. Yanlis anlamadiysam salonunu yeniden dekore edeceksin?
Fiyatlari da uygun. Benim koltugum 2 li, sen istersen kose olarak kombin edebilirsin, istersen 5li yaparsin. 2lisi bile kocaman uzanma koltuguyla beraber.

Öyle bişey çıkarmadım. ailem dışında biride gelse mutfakda yediğimizde oldu. masa var mutfakta neden seyyar dedinizi anlamadım sadece çok önemlimi bu masa sonuçta
Bence önemli... Sizce değilse kaldırın olsun bitsin. Salona masa taşıyacağınızı söylemişsiniz o yüzden seyyar dedim.Bana tuhaf geliyor ama benim düşüncen bu sonuçta, siz nasıl istiyorsanız öyle yaparsınuz tabi ki. Fikir istediğiniz için yazdım.

• Bu yil o kadar çok istedim ki evi değiştirip buyuk bi ev almak aylarca arastirdim. Evim çok küçük ama simdilik bana yetiyor. Eve gelen insanların laflari beni çok üzüyordu eviniz ne kadar küçük doncek yer bile yok kucumseyici laflar vs. Sanki ayip bisey gibi. Bazi insanları bilirsiniz iste. Sörf insanlar yüzünden evi değiştirmek o evi istedigim gibi eşya ile döşemek ama olmadi belki sonra olur ne diyeyim. Sukrediyorum bu da olmayabilirdu. Gelen insanlar eve değil bana gelsin

Yok yok yeniden düzenleme değil. Sadece masam büyük gelidği için onun yerine küçük masa yada koltuk koyma arasında kaldım.
Ama bakıcam şimdi önerilerine. Biz çalışıyrz ikimizdeo yüzden misafrimiz çok yok akrabalarımız ztn uzakta

fikrime uyan birini görünce sevindim. :) şuan aklım koltuğa yattı :)

Yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum. Herkesin yaşantısı farklı ben bi eve gittiğimde bnm için rahatlık önemli koltukta oturup muhabbet etmek daha zevkle sanki. daha samimi zaten kim geliyorki eve koltuk önemli

" Gelen insanlar eve değil bana gelsin "
Aynen katılıyorum evet evim küçük ama kayınvalidem benim evim büyüklüğünde 80m2 evde 6 kişi yaşamış bugüne kadar ve halen aynı evdeler 4 erkek çocuk büyütmek ne demek küçücük evde ben iki kişiyken neden sığmıyım. keşke ilk evlendiğimde fırsatım olsaydı ev almaya daha farklı şeyler yapardım ama şimdi koca masafımı eşimin ailesine vericem köyde evleri var oraya götürecekler bizde önce masa alalım küçük diyorduk ama koltuk cazep geldi Buna da şükür daha 23 yaşındayım ve kendi fırsatlarımla ev sahibi oldum. Allah herkese nasp etsin

Ben bunları almak istiyordum ama eşim koltuk diyince ikileme düştüm

Bizim misafirimiz çok oluyor. Eşimin iş arkadaşları, yöneticileri falan. O yüzden masa zaruri ihtiyaç gibi geliyor. Gerçi bekarken de çekirdek aile olarak 4 kişi bile olsak salon masasında yerdik akşam yemeklerimizi. Mutfak sadece kahvaltı için kullanılırdı. Ne bileyim akşam yemeği özel olmalı diye öğretildi bize ondan heralde masasız ev düşünemiyorum ben.

Koltuk bizim için çok önemli değil. Genelde misafiri masada ağırlarız. Gidene kadar da masada otururlar. Sofra muhabbetini severiz. Hadi yedik kalkalım olmaz hiç. En az 3-4 saat o masa kurulu kalır. O yüzden sandalyeleri çok rahatından seçmiştim.

Sephora sana yemege gelesim var

Annemin evide aynı.. 2 tane üçlü koltuk- iki berjer, bir vitrin ve tv.. Daha önce berjerler yerinde masa vardı, itiş tepiş görünüyordu, bence masa şart değil mutfakta varsa.. Bir anda çok misafir çağırmazsınız olur biter.. İmkanınız olduğunda değiştirebilirsiniz evi nasılsa, sadece bunu düşünün..

Bunlarda cok tatliymis. Ama neden koltuk diyor ki? Salonda yeteri kadar koltugunuz var gibi geldi bana.

Bi tane üçlüm 2 berjerim var resim gelsin atıcam :)
Koltuk demesinin sebebi oturmak daha rahat olsun diye. 4 kardeşler e anne baba gelcek hop 7 kişisin oturma odamda 4 kişi anca oturabilyor. e salonda dip dibe kalınıyor misafiri sandalye tepesinde oturtmayı hiç sevmez

İşte alışkanlık tamamen ben yer sofrasında büyüdüm. Ki evimde yemek yeme fırsatım olmuyor diyebilirim. 6 gün zaten çalışıyrm yakın zamanlarda çok sevdiğim bi kaç kişiyi ziyaret ettiğimde evlerinde masa olmadığını gördüm. o yüzden böyle masadan uzaklaştım.

Evet :) teşekkür ederim yorum için.
Koltukta karar kıldım şimdi önemli olan bütçeyi sarsmadan bulmak :)

Ben gösterişi fazla sevmiyorum. Gösteriş olsun diye de küçücük odaya da konulmamali derim. Yorum yapan arkadaşlarn evleri büyük olablur o yüzden anlayamayabilurler.artik sanatcilarin evi bile sade ihtiyaç kkadar eşya var. Sendee ihtiyacini mutfakta karsilayabiliyordun. Salonun buyuukse zaten masa koy derim ama şartlar bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…