- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
Çevremdeki insanlar ya ayrı yemek odası yapıyor ya da masayı komple çıkarıyorlar.
Masa düşünüyrm ama oturma yeri daha önemli değilmi
Bence önemli... Sizce değilse kaldırın olsun bitsin. Salona masa taşıyacağınızı söylemişsiniz o yüzden seyyar dedim.Bana tuhaf geliyor ama benim düşüncen bu sonuçta, siz nasıl istiyorsanız öyle yaparsınuz tabi ki. Fikir istediğiniz için yazdım.Öyle bişey çıkarmadım. ailem dışında biride gelse mutfakda yediğimizde oldu. masa var mutfakta neden seyyar dedinizi anlamadım sadece çok önemlimi bu masa sonuçta
Canim bak benim salonumdaki mobilyalar sunlar (ikea)
Tv unitesi ( besta tv unite sistemi)
Soderhamn koltuk (2li +uzanma koltugu)
Besta cam kapakli 2 li dolap,
Torsby masa +6 sandalye
Ortaya sehpa ve hali. Bu kadar. Evde cok esya olmasindan hoslanmiyorum ben, iste abajurdur , tablodur ivir zivir var bir kac tane.
Masa mutlaka olmali. Arkadaslar dogru soylemis, misafir mutfak masasinda agirlanmaz. Her sfeerinde seyyar katlanir masayi tasimakta zulum olur.
Isimlerini yazdigim urunlere bir goz at. Ozellikle masayi begenecegini dusunuyorum. Yanlis anlamadiysam salonunu yeniden dekore edeceksin?
Fiyatlari da uygun. Benim koltugum 2 li, sen istersen kose olarak kombin edebilirsin, istersen 5li yaparsin. 2lisi bile kocaman uzanma koltuguyla beraber.
Dediğin gibi artik yemek masasi kullanmiyor insanlar.kimin evine gittiysem salonda masa yok çok büyük evlerde de artik kalkti. Arkadasin evi çok büyük ama gittiğim zaman mutfakta yemek yiyoruz çünkü salonda onun bile masasi koy. Bu sekilde de yapabilirsin. Madem fazla gelenin yok birkaç kişi gelecek diye alanı daraltma o zaman derim. Çünkü bende öyle yapıyorum
Bence önemli... Sizce değilse kaldırın olsun bitsin. Salona masa taşıyacağınızı söylemişsiniz o yüzden seyyar dedim.Bana tuhaf geliyor ama benim düşüncen bu sonuçta, siz nasıl istiyorsanız öyle yaparsınuz tabi ki. Fikir istediğiniz için yazdım.
- Bu yil o kadar çok istedim ki evi değiştirip buyuk bi ev almak aylarca arastirdim. Evim çok küçük ama simdilik bana yetiyor. Eve gelen insanların laflari beni çok üzüyordu eviniz ne kadar küçük doncek yer bile yok kucumseyici laflar vs. Sanki ayip bisey gibi. Bazi insanları bilirsiniz iste. Sörf insanlar yüzünden evi değiştirmek o evi istedigim gibi eşya ile döşemek ama olmadi belki sonra olur ne diyeyim. Sukrediyorum bu da olmayabilirdu. Gelen insanlar eve değil bana gelsin
Canim bak benim salonumdaki mobilyalar sunlar (ikea)
Tv unitesi ( besta tv unite sistemi)
Soderhamn koltuk (2li +uzanma koltugu)
Besta cam kapakli 2 li dolap,
Torsby masa +6 sandalye
Ortaya sehpa ve hali. Bu kadar. Evde cok esya olmasindan hoslanmiyorum ben, iste abajurdur , tablodur ivir zivir var bir kac tane.
Masa mutlaka olmali. Arkadaslar dogru soylemis, misafir mutfak masasinda agirlanmaz. Her sfeerinde seyyar katlanir masayi tasimakta zulum olur.
Isimlerini yazdigim urunlere bir goz at. Ozellikle masayi begenecegini dusunuyorum. Yanlis anlamadiysam salonunu yeniden dekore edeceksin?
Fiyatlari da uygun. Benim koltugum 2 li, sen istersen kose olarak kombin edebilirsin, istersen 5li yaparsin. 2lisi bile kocaman uzanma koltuguyla beraber.
Bunlarda cok tatliymis. Ama neden koltuk diyor ki? Salonda yeteri kadar koltugunuz var gibi geldi bana.Eki Görüntüle 1268031 Eki Görüntüle 1268032
Ben bunları almak istiyordum ama eşim koltuk diyince ikileme düştüm
Bizim misafirimiz çok oluyor. Eşimin iş arkadaşları, yöneticileri falan. O yüzden masa zaruri ihtiyaç gibi geliyor. Gerçi bekarken de çekirdek aile olarak 4 kişi bile olsak salon masasında yerdik akşam yemeklerimizi. Mutfak sadece kahvaltı için kullanılırdı. Ne bileyim akşam yemeği özel olmalı diye öğretildi bize ondan heralde masasız ev düşünemiyorum ben.Yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum. Herkesin yaşantısı farklı ben bi eve gittiğimde bnm için rahatlık önemli koltukta oturup muhabbet etmek daha zevkle sanki. daha samimi zaten kim geliyorki eve koltuk önemli
Sephora sana yemege gelesim varBizim misafirimiz çok oluyor. Eşimin iş arkadaşları, yöneticileri falan. O yüzden masa zaruri ihtiyaç gibi geliyor. Gerçi bekarken de çekirdek aile olarak 4 kişi bile olsak salon masasında yerdik akşam yemeklerimizi. Mutfak sadece kahvaltı için kullanılırdı. Ne bileyim akşam yemeği özel olmalı diye öğretildi bize ondan heralde masasız ev düşünemiyorum ben.
Koltuk bizim için çok önemli değil. Genelde misafiri masada ağırlarız. Gidene kadar da masada otururlar. Sofra muhabbetini severiz. Hadi yedik kalkalım olmaz hiç. En az 3-4 saat o masa kurulu kalır. O yüzden sandalyeleri çok rahatından seçmiştim.
Bunlarda cok tatliymis. Ama neden koltuk diyor ki? Salonda yeteri kadar koltugunuz var gibi geldi bana.
Bizim misafirimiz çok oluyor. Eşimin iş arkadaşları, yöneticileri falan. O yüzden masa zaruri ihtiyaç gibi geliyor. Gerçi bekarken de çekirdek aile olarak 4 kişi bile olsak salon masasında yerdik akşam yemeklerimizi. Mutfak sadece kahvaltı için kullanılırdı. Ne bileyim akşam yemeği özel olmalı diye öğretildi bize ondan heralde masasız ev düşünemiyorum ben.
Koltuk bizim için çok önemli değil. Genelde misafiri masada ağırlarız. Gidene kadar da masada otururlar. Sofra muhabbetini severiz. Hadi yedik kalkalım olmaz hiç. En az 3-4 saat o masa kurulu kalır. O yüzden sandalyeleri çok rahatından seçmiştim.
Annemin evide aynı.. 2 tane üçlü koltuk- iki berjer, bir vitrin ve tv.. Daha önce berjerler yerinde masa vardı, itiş tepiş görünüyordu, bence masa şart değil mutfakta varsa.. Bir anda çok misafir çağırmazsınız olur biter.. İmkanınız olduğunda değiştirebilirsiniz evi nasılsa, sadece bunu düşünün..
Kalk gel kız. Donatırım sofrayı valla.Sephora sana yemege gelesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?