- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
Diyetteyim ama salata yap bana kuşummKalk gel kız. Donatırım sofrayı valla.
Aaa anladim canim. Tabi o zaman koltukta mantikliymis.Bi tane üçlüm 2 berjerim var resim gelsin atıcam :)
Koltuk demesinin sebebi oturmak daha rahat olsun diye. 4 kardeşler e anne baba gelcek hop 7 kişisin oturma odamda 4 kişi anca oturabilyor. e salonda dip dibe kalınıyor misafiri sandalye tepesinde oturtmayı hiç sevmez
Yani bazı arkadaşlar masa çok önemli demiş ama sizin eviniz masaya olanak vermiyor, sonuçta yer yok. Allah size de anneme de geniş ferah bir ev kısmet etsin tez zamandaEvet :) teşekkür ederim yorum için.
Koltukta karar kıldım şimdi önemli olan bütçeyi sarsmadan bulmak :)
Yani bazı arkadaşlar masa çok önemli demiş ama sizin eviniz masaya olanak vermiyor, sonuçta yer yok. Allah size de anneme de geniş ferah bir ev kısmet etsin tez zamanda
Ben gösterişi fazla sevmiyorum. Gösteriş olsun diye de küçücük odaya da konulmamali derim. Yorum yapan arkadaşlarn evleri büyük olablur o yüzden anlayamayabilurler.artik sanatcilarin evi bile sade ihtiyaç kkadar eşya var. Sendee ihtiyacini mutfakta karsilayabiliyordun. Salonun buyuukse zaten masa koy derim ama şartlar bu...
Sizin dekorasyonunuz nasılOdanin büyüklüğü benimki gibi
Kösem koltuk, 1 adet berjer sifonyer sifonyerin üstüne TV , 1 adet küçük puf. Ben yemek masasini başka odaya koydum. Çünkü çocuk olduğu için rahat hareket edemiyor. Annemler geldiğinde orada yiyoruz ama yabancı misafir gelince bazen salina tasiyorum yemek masasiniSizin dekorasyonunuz nasıl
Kösem koltuk, 1 adet berjer sifonyer sifonyerin üstüne TV , 1 adet küçük puf. Ben yemek masasini başka odaya koydum. Çünkü çocuk olduğu için rahat hareket edemiyor. Annemler geldiğinde orada yiyoruz ama yabancı misafir gelince bazen salina tasiyorum yemek masasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?