Fikirlere ihtiyacım var.

Aaa anladim canim. Tabi o zaman koltukta mantikliymis.
Ben de kararsiz kaldim he simdi

Evet :) teşekkür ederim yorum için.
Koltukta karar kıldım şimdi önemli olan bütçeyi sarsmadan bulmak :)
Yani bazı arkadaşlar masa çok önemli demiş ama sizin eviniz masaya olanak vermiyor, sonuçta yer yok. Allah size de anneme de geniş ferah bir ev kısmet etsin tez zamanda

Evet canım koltukta kararlıyı artık :)

eve taşındığım ilk günkü resimlerim şuan o masa koltuklar ve gümüşlük var

Sizin dekorasyonunuz nasıl
Kösem koltuk, 1 adet berjer sifonyer sifonyerin üstüne TV , 1 adet küçük puf. Ben yemek masasini başka odaya koydum. Çünkü çocuk olduğu için rahat hareket edemiyor. Annemler geldiğinde orada yiyoruz ama yabancı misafir gelince bazen salina tasiyorum yemek masasini

küçük evler zor ama temizliği kolay :)

evet cnm. 2 + 1 ama ben seviyrm evimi küçük müçük sığdım akşam eve gittiğimde yattığım yer yatak o yüzden yetiyo:)

Bizede simdilik yetiyor kizim küçük olduğu için yatak odasina koyduk yatagini. Ama ilerde buyuyunce ayri oda ister tabi i zaman ne olur bilmiyorum. Diğer odadaki esyalari bende senin gibi veririm birilerine. Senin mutfağında masa koyacak yer var bende o da yok. Senin ev sanirim daha buyuk

80 m2 bnm ev çok büyük değil mutfkta masa kyyrm ama kapının dibnde hemen kullanmadığımda kapatyrm

Bende evimi seviyorum ama bi ara cevremdeku insanlar evimin küçüklüğü hakkında çok üzücü yorumlar yaptilar biraz beni kucumsediler. O yüzden cok moralim bozulmustu. Çok istedim evi değiştirmek ama bizim oturduğumuz yerde evler çok pahali. Bana kalsa evinden memnunum ama bu gösterişi seven insanlar beni haliyle üzdü

Ki benim evim bahçe katı düşün. aldığımda ki 2 ay oldu. herkes ay bahçe katımı dedi kayınvalidemler filan ama evi görünce hepsinin dibi düştü çünkü ev önden bahçe katı arkasıkendine ait bahçeli. anlamam bu insanları size ne ben memnunum ki buna gücüm yetiyo ki burdayım. daha iyisini herkes ister hoş.

Tabi ki herkes ister en iyisini kayincaliden kadem kendi alsaymis size bi ev. Benimde annem yapıyordu dağa düne kadar simdi burasi ev mi yani nasil yasiyorsunuz burada. Herkes kizinin daha iyi şartlarda yasamasini ister ama moral bozarakmi olucak bu. Anneme icinden sen al o zaman begenmiyorsan diyorum. 3,5 yillik evliyim hic kirada oturmadim diyorum en az 1000 lira kira versem için rahat edecek mi diyorum kiraya cik daha iyi diyor.

Aslında mutfağa benimde masa koyulabilir. Çünkü üst komsum koymuş üstelik yuvarlak bi masa evler ayni olduğu için. Ama nasilsa masam var diye istemedim çokfazla eeşyaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…