Fikirleriniz benim için önemli

Bercemkaya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
98
-12
18
27
Lütfen beni yargılamadan fikir verebilir misiniz inanın çok ihtiyacım var. Bekarerimi kaybedeli 4 sene oluyor 24 yaşındayım etrafımda çeyiz yapan insanları görünce gıpta ediyorum benim bakire olmadığım için çeyiz yapmaya hakkım olmadığına inanıyorum ne bileyim moralim aşırı derecede bozuluyor. Bak bunlar senin gibi değil evlenmeyi hakediyorlar sen etmiyorsun kimse evlenmeyecek seninle diyip diyip duruyorum kendime.

Lütfen beni yargılamadan fikir verebilir misiniz inanın çok ihtiyacım var. Bekarerimi kaybedeli 4 sene oluyor 24 yaşındayım etrafımda çeyiz yapan insanları görünce gıpta ediyorum benim bakire olmadığım için çeyiz yapmaya hakkım olmadığına inanıyorum ne bileyim moralim aşırı derecede bozuluyor. Bak bunlar senin gibi değil evlenmeyi hakediyorlar sen etmiyorsun kimse evlenmeyecek seninle diyip diyip duruyorum kendime.
Onların bakire olup olmadığını nerden biliyorsun?

Bekaretini kaybettiğin için pişman mısın? Bekaret senin için bir anlam ifade ediyor mu? Yoksa tek endişen evlenememek mi? Eğer tek endişen buysa bekareti önemsemeyen biri ile gayet evlenebilirsin.

Bekaretini kaybettiğin için pişman mısın? Bekaret senin için bir anlam ifade ediyor mu? Yoksa tek endişen evlenememek mi? Eğer tek endişen buysa bekareti önemsemeyen biri ile gayet evlenebilirsin.
Benim pişmanlığım yalnızca Allaha aslında. Bilmiyorum sanki bakire değilim diye çeyiz yapmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum

O zaman? Ne kadar yakın olursan ol bakireliğini kaybedince kimseye söyleyemezsin. Bende evlendiğimde bakire değildim ama zamanın akılına bırak derim su yolunu bulur derler ya ilerde evlendiğin kişi ile paylaşırsın ama onu yeterince tanıdıktan sonra çünkü erkekler bazen bunu kullanabiliyor ama evlenmeden mutlaka söyle çeyizini de yap çünkü bekaret ile çeyizin hiç bir bağlantısı yok

Teşekkür ederim yorumunuz için. Karşı tarafa bu durumu nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum ki

Teşekkür ederim Biraz özel olacak ama siz nasıl söylemiştiniz eşinize
Söylememiştim. Üniversite zamanında tanışmıştık bir kaç ay sonra ilişkiye girdik kız değildim zaten birşey demedi sadece sordu nasıl oldu diye bende söyledim tabi onla evleneceğimi bilmiyordum ama evlendik yani öyle birşey takmadı taksaydı üniversite zamanımda ayrılırdık

Nasıl anladı acaba vajina nin darligindan genişliğinden mi yoksa kanamadan mi
Kanamadı zaten vajina yapımdan dolayı dar zaten ama eşim de benden önce birlikte olduğu kişi varmış yani 18 yaşında ki genç bile anlıyor artık çünkü internet diye birşey var artık

Back
X