Fikirleriniz benim için önemli

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkadaşlar birkaç kere konu açmıştım bilenler bilir iş bulamadığımdan da yakınmıştım bir ara......konu açtım ertesi gün iş görüşmesi için aradılar........çok şanslıydım dualarımız kabul oldu çok sevindimmm......

iş güzellik uzmanlığı...benim bu konu hakkında deneyiimim yok.....ama işverenin mezun olduğum bölüm hakkında ilgisini çektii.....moda tasarımı mezunuyum çeşitli tasarım programları biliyorummm.....ilgisini çekmiş beni patronlarıyla ve birkaç müdürle görüştürdü bugun yani işe alındım.....

burası bir parfümeri ve beni başta eğitecekler ve kozmetik firmalarını bu parfümeride tanıtıcam...adam bana dedi ki bizim katologlara ve afişlere ihtiyacımız var böyle birini arıyorduk seni hem uzman olarak yetiştircez hemde afiş tasarlıcaksın sürekli olursan eğer bu yerde önün açık ve ilerleyebilirsin dedi.....bu tasarım programlarını kullanabildiğim için iş bu hale geldi ben sevindim tabi hem kendi işimi yapıcam hemde kozmetik alanında deneyim kazanıcam.....

bu durumu sözlümle konuştum sözlüm bozuldu başta çünkü onun memleketinde böyle biryer yok bu parfümeri yok.....istanbulda falan var.....o memleketinde iş kuracak daha dükkan açacak benide halk eğitime ücretli öğretmen yapacak tanıdıkları var ama garanti değil.....olmaz bırakırsın bizim burda firmalarda çalışırsın dedi ama benm yükseleceğim yer bir firma değil bu parfümeri bozuştuk tabi biraz ogun gelince konuşuruz dedim ama eğer bu iş garanti olursa ya istanbula gelirsin ya da benm kaldığım yere dedim sen iş bulana kadar yada kurana kadar yardımcı olurum ama en azından elimizde garanti bir maaşımız olacak dedimbenim fikrim bu.........ama o sen bırak gel bn dükkan açıcam seni de halk eğitimde çalıştırcam diyor...

arkadaşlar şimdi onun dedği olur ama garanti değil benm garantili bir işim olmayacak burda işi garantilersem benim açımdan daha iyi olacak konuştuk sen yükselirsen tamam gelirim diyor bu seferde ama yükselirsem 1 senede yükselma olmaz herald.....

şimdi ben o zaman ne yapayım fikirlerinize ihtiyacım var......

eğer sevgilim bana bu cümleyi aynen bu şekilde kursaydı noluyo ya bu adam benım sahibim mi ben robot muyum ya da eşya mıyım diye düşünürdüm...

arada söz yok nişan yok bu kadar olmaz fırsatı tepme bence

ya bende aynı fikiirdeyim kesinlikle tepmem ama yok sen sevmiyorsun beni zaten askerdeyim sen böyle yapıyorsun bir de sevginin arkasından gelmeyecek misin diyor ya olmazsa dedi böyle söylerler ama ya tutnamazsan dedi beyfendi pek işverene güvenmiyor bu konuda söylemiştir diyor amannnn kafam karıştı sevgi karın doyurmuyor ki sen toparlanana kadar ben yardımcı olurum dedim istanbulda tanıdıkları var zor mu orda yaşam bu kadar abartıldığı kadar

arkadaşım teşekkür ederim cevabın iç,inde bu arada kusura bakma teşekkür etmeden olaya girdim

istanbula taşınmasından ziyade evinde dursun yaşadığı şehri değiştirmek zorunda mı?

ayrı kalın bir iki sene olmaz mı?

bende sevgilimden ayrıyım o da ben atanınca benım atandığım şehre gel diyor ama ben istemiyorum ve gitmiycem çok istiyorsa çalışır benım şehrime gelir...hep kadınlar mı uymak zorunda?

yok atanma gibi bir durum yok o dükkan açacak benm oraya gitmem gerekiyor mecbur memur değiliz benim çalışcağım parfümeride onun memleketinde şubesi yok yani ortak noktamız istanbul oluyor ama olursada en azndan o toparlayana kadar benm garantili maaaşım olacak

o para toplayana kadar o zaman evinde kalsın sen istanbulda kal işine sarıl

sonra gelir işinide kurar senın yanında

en mantıklısı senın dediğin.

Olaylara bakış açınızı çok beğeniyorum

Aynen arkadaşında dediği gibi, sevgi o kadar önemliyse, peşinden gidilmeliyse, kendi koşuversin bir zahmet.

o para toplayana kadar o zaman evinde kalsın sen istanbulda kal işine sarıl

sonra gelir işinide kurar senın yanında

en mantıklısı senın dediğin.

değilmi ya bnde onu anlatıyorum ama anlayana yaaaaa keşke anlasa grurmu değilmi birikimide var onun dukkan açacak kadar orda akrabaları da var yardımcı olacak ilerlersen arkanda dururum diyor ama eğer ilerleyemezsen benm yanıma geleceksin diyor burdan bakarız diye böyle saçmalık olabilir mi tmm ilerlerim ama 1 sene içinde nasıl yapayım bunu değilmi

bir sey daha işverenimle nişanlandığımdda bu durumu konumalıy mıyım sizce resmiyet oldugunda istanbulda da arkamda olacaklarsa devam ederim senin fikrin ne

bu işi kabul et bence kendini geliştirirsin, bir tecrüben olur işinle ilgili bir çevre edinirsin belki başka olanakların yolu açılır her şey kısmet sen başla işine paranızı biriktirin gerisini zamanı gelince düşünürsünüz

Bence sen sakin o isi birakma sekerim. Önce bir onun isleri kurulsun kesin olsunda, yine birakabilirsin.
Ama onun gazina gelipte, bu eline gecen firsati kacirma derim

Olaylara bakış açınızı çok beğeniyorum

Aynen arkadaşında dediği gibi, sevgi o kadar önemliyse, peşinden gidilmeliyse, kendi koşuversin bir zahmet.

ki üstelik erkek olanda o yani lafa geldimi sevdim mi tam severim ama fedakarlığı kadın yapsın...

teşekkür ederim genelde aynı şekilde düşünüyoruz

Bence sen sakin o isi birakma sekerim. Önce bir onun isleri kurulsun kesin olsunda, yine birakabilirsin.
Ama onun gazina gelipte, bu eline gecen firsati kacirma derim

kesinlikle bende böyle düşünüyorum yaa fırsat yani karriyer bu ne yapalım o gelsin bnmyanıma ne yapalım

işi kabul edip başla bence.
düğün ne zaman ki?
yani önünüzde daha vakit olduğunu sanıyorum.
belki 3-5 ay sonra sen bu işten memnun kalmayıp çıkmak isteyeceksin
henüz evlilik yokken ortada, oraya gelirsin burda bu işi yaparız diye tartışmalar yaşamak
ya da bişeyleri ertelemen/iptal etmen ilerde pişmanlık oluşturabilir

işverenle arandaki duruma bağlı açıkçası

bana ne nişanlanmandan da diyebilir anlayışta gösterebilir

bakarsın anlayışlı biriyse konuşursun...

bu yaz nişan 2014 yazında da evlilik diye düşünüyoruz önumuzde çok vakit var tabi hayırlısı artık ya ne diyeyim kursağımda bıraktı heyecanımı işi kabul ettim perşembe başlıyorum

Hakkında hayırlısı olsun. O zamana kadar neyin ne olacağını kimse bilemez.
Akışına bırak. Stres yapma. Umarım güzel olur senin için her şey.

işverenle arandaki duruma bağlı açıkçası

bana ne nişanlanmandan da diyebilir anlayışta gösterebilir

bakarsın anlayışlı biriyse konuşursun...

teşekkür ederim ya acele ediyorum erken düşünüyorum sanırım allah ne yazdıysa onu yaşayacağız sonuçta

Hakkında hayırlısı olsun. O zamana kadar neyin ne olacağını kimse bilemez.
Akışına bırak. Stres yapma. Umarım güzel olur senin için her şey.

çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur böyle tepki gösterince bende gerildim biraz sağol yardımların için en azından bir fikrim var

teşekkür ederim ya acele ediyorum erken düşünüyorum sanırım allah ne yazdıysa onu yaşayacağız sonuçta

bende ikizbalık gibi düşünüyorum akışına bırak ve hakkında hayırlısı neyse o olsun.
zaten sevgilin askerdeymiş daha çok zaman var

ayrıca ücretli öğretmenlik öyle süper bişey değil

belki bilmiyordur ama biz öğretmenler ona ücretli kölelik diyoruz

onu yapmaktansa istediğin işte deneyim kazanmak daha güzel bi fikir

birde ücreti öğretmenliğin geleceği yok değil mi dönemsel yani garantili değil diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…