Fikirleriniz benim için önemli

birde ücreti öğretmenliğin geleceği yok değil mi dönemsel yani garantili değil diye biliyorum

ücretli öğretmenlik senın yerine kadrolu öğretmen gelene kadardır
iki ayda olur bir senede ama öbür sene ya olur ya olmaz
hiçbir garantisi yok
ayrıca bir saatte 8 tl kazanırsın

diğer öğretmenler ayda 60 saat çalışıp 1750 maaş alır sen ayda 120 saat çalışırsın 960 tl alırsın

kesinlikle ücretli öğretmenliği çoook mecbur kalmadıkça yapma

ya aslında düşünmüyorum bana dediler ki bnde müdürle konuştum 1300 maaş ama ilerledikçe 1600 kadar çıkabiliyormuş normal öğretmen maaşı 2500 sanıyorum bn normalmiş falan dedim iyiymiş falan hatta bu konuda bilgim yok tabi ama o zaman bana müdür 8 saat çalışacaksın demişti ama dönemsel oldugunu biliyorum tabi istemiyordum zaten

Arkadasım kesınlıkle ve kesınlıkle ;
bu işi kabul et bence kendini geliştirirsin,
bir tecrüben olur işinle ilgili
bir çevre edinirsin
belki başka olanakların yolu açılır
Yanı bıde kocan degıl nısanlın dıl hanı bu noktada bunkadar uzerıne yuk neden bındırıp karısmasına fırsat verıyosun

Ben olsam orda dur bakalım derım!

ya işte ciddi düşünüyoruz ya bn işe başlayacağım ama evlendiğimizde ne olur bilmiyorum bir nevi yol yapıyorum bn burda kalırsam eğer sen benimle geleceksin diye nişan yok ama aileler tanıştı falan ciddiyiz yani sadece remiyete dökmek için biraz zamana ihtiyacımız var maddi olarak inşallah yolum açılır diyorum ya o inanmıyor işverenin böyle olanak sağlamasına olmaz diyor ama bn nedense güveniyorum allah yüzümü kara çıkartmasın inşallah girdim bir yola

sağol arkadaşım fikirlerin için kesinlikle doğru bir karar verdiğimi anladım artık

cancağazım o müdür sen işi kabul et diye resmen atmış

1600 alabilmen için hem sabahçı hem öğlenci gruba girip günde 10 ders saati ders anlatman gerekir.günde 8 saat çalışsan şu şartlarda 1280 tl para yapar.

en yüksek öğretmen maaşı 2500 yani full ücret alırsa 2500 alır

hiç ek ders alamayan yeni başlamış öğretmenin maaşı 1750 tldir

ki sen haftada 30 saatten ayda 120 saat anlatsan bu da günde 6 saat çalışmaya denk geliyor senın alacağın para 960 tldir

ücretli öğretmen net maaş almaz çalıştığı saatın parasını alır.bir saatte 8 lira zaten

ve bayram tatılı resmi tatıller hafta içine denk gelirse maaşı eksik yatar...işte öyle birşey :)

ilerledikçe diye de birşey olmaz öğretmenin ders saati sene başında belli olur zaten sonra da değişmez

hakkaten beni yemişler zaten içime sinmemişti iyi oldu saçmalığa bak yaaa normal memura yakın maaş alıcam sözde valla kanardım ben bu laflara şimdi işime daha bir ısındım yaaa sağol valla gözümü açtın

Ya benım kuzenım 6 yıldır okul bıtıı ıse gırdı bırıle cıkıyor bu altınyılın sonunda kendıne bır yol cızdı ve ıyı bı yerde ıse gırdı

6 yılın sonunda fıkırlerı degıstı aynı bu cocukta ona bunu ole yapma etme gıyme bınsuru sey dıodu 6 yıl sonunda ayrıldı yanı ılkbaharda sonra ıs yerınde bırıle tanısmıslar ıste yazın dugunlerı oldu sımdıde. Bebek beklıyolar yenı ogrendık ıste
Zamanın ne getırcegı hıc bellı olmuyor 6 yılda cıksan cıddıde dusunsen yok yanı onunu kapatıp sana kostek olan ınsanları hayatında otur bı dusun bu adam benı hak edıyomu dıye

Bugun bole yapan yarın ne yapmaz bır dusun derım sana

haklısın illa olmasın diyorda sen ilerle bn arkanda olurum diyor ama ilerleyemezsen bnmle buraya gelirsin diyor işveren seni almak için öyle söylemiştr diyor bu da beni korkuttu başta ama ne yapayım yani biyerlerden başlamak lazım işveren beni kandırdı diye kabul etmeyeyim mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…