Fikirleriniz çok önemli, el atar misiniz...

Bu konuyu hangi arkadaşıma anlatsam sizinle hemen hemen aynı cevabı veriyor da o nedenle çok şaşırdım açıkçası :) Teşekkür ederim yanıtınız için, beklemedigim bir cevapti ama duymak istediklerimi soylediginizden mi bilmem çok mutlu oldum :)

hepsini okudum.güven sorunu yaşayan sensin.adamda pek bi sorun göremedim ben.asıl sen değişmelisin güven konusunda.yargısız infaz çok yapmışsın

Rica ederim, aklın yolu bir :) güvensizlik problemini de aşamazsan bile çok yansıtmamaya çalış ki yıpranmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

hepsini okudum.güven sorunu yaşayan sensin.adamda pek bi sorun göremedim ben.asıl sen değişmelisin güven konusunda.yargısız infaz çok yapmışsın
Kuzeniyle Istanbul a gitmesi konusunda da aynıni düşünüyor musunuz? Benim kuzenlerim benden yaşça çok büyükler o nedenle açıkçası kuzen ilişkisini pek yaşamadım ben, birlikte tatile gitmelerini de garipsemistim bir hayli.

bazı kuzenler öz kardeş gibi olabiliyorlar.bende kuzenlerimle samimi değilim.garipsemen için tanıman lazımdı.tanımadan yargılamışsın.ben olsam bende rahatsız olurum kuzen konusunda ama dediğim gibi eğer tanırsam içime sinerse rahatsız olmam.senin tek hatan tanımadan yargılamak olmuş

Ortada bir ilişki kaldı mı bilmiyorum ama tanışıriz belki kuzeniyle. Evet haklısın tanissaydim kızla keşke, pişman oldum kızla konuştuktan sonra. Teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)

Konu uzun olmuş biraz, düzenlemiş ve kisaltmistim ama telefonumdan dolayi düzenle desem de değişmedi ilk hali ile kaldı, kusura bakmayın hanımlar :)

Konu uzun olmuş biraz, düzenlemiş ve kisaltmistim ama telefonumdan dolayi düzenle desem de değişmedi ilk hali ile kaldı, kusura bakmayın hanımlar :)
Simdi kuzen var kuzen var.
Mesela ben cogu kuzenime buyuklerse abim ablam gozuyle bakarim.cunku birlikte buyuduk
Ama bi kuzenim varki gormuyodum bilmiyodum bana yabanciydi taki gorene kadar.
Simdi kendisi esim olur
Bilmem anlatabildimmi

Ne münasebet bir insanın değişmesi neden karaktersizlik olsun? Bir insan yaptıklarından ciddi anlamda pişman olur ve hatasından dönersr aksine bu onun karakterli bir insan olduğunu gösterir. Siz arkadaşlarınızla 12 ye kadar gezip sinemalara gidiyorsunuz ama o bilmem nesinin kızıyla gezince sorun mu oluyor? Bi de hakaret etmişsiniz. Adamda peygamber sabrı varmış. Bence siz bu adamı brakmayın. Hem denemeden ne olacağını bilemezsiniz. Ama bi daha da babanız hakkında konuşmasına müsade etmeyin. Sınırlarınızı baştan çizin.

Bence sorun sizde o degil ama umarım siz degismissinizdir ve bence sizi gercekten seviyor yoksa kim katlanabirki sizin gibi birine

Sonuna kadar okudum. O kizla gorusub gorusmemek sizin seciminiz. Erkek arkadasinin deyistigini hic sanmiyorum. Cunki erkekler deyismez. Ve Mehmet Coskun Deniz in bir yazisinda okumustum - bir insan deyismez, hatta bosananlarin cogu sevgiliyken (nisanliyken) deyisir diye evlenenlerdir. Oysa ki karakter deyismez. Bunun taraftariyim. Ben sadece dusunduklerimi paylastim gerisi senin secimine kalmis.

kangren bir ilismi. Kes at en güzeli ama yeni ikiskinde su mail kontrol etme, amca torunuyle disari çıktığı icin karaktersiz ilan etme gibi huylarindan vazgec deeim ben.

okudum yarısını anladım yarısını anlamadım

o yaparken iyi ben yapınca sorun oluyorsa ve bir de benim ailemin yaşam tarzına laf ediyorsa hadi oradan der geleceğimi kurtarma derdine düşerim zaten hayatımdan 1 yılımı çalmış daha fazla zaman kaybetmem . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…