- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Arkadaşlar merhaba.. kısa bir süre önce hayatıma birisi girdi. Birbirimize uyumluyuz ve ben ilk defa birisine bu denli ısındığımı düşünüyorum. Erkek arkadasım cok Sosyal birisi. Anı yaşayan, gezmeyi seven.. ve fazlasıyla ince düşünceli.. bende hep hayatımda öyle birisinin olmasını istemiştim zira bende öyleyim..
birkaç gün önce konuyu anneme açtım. Annem beğendi ve onayladı. Mutluluğumla oda mutlu oldu..Fakat ablam
bu insan hayatımda olduğundan beri benden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Çünkü oda sosyal fakat eniştem cok donuk. Sürekli işten eve, evden işe. Ne ablamı ne çocukları bir yere götürmez, fazla konuşmaz tatlı dili güler yüzü yoktur. Ablam hiç mutluluğumu paylaşmıyor. Sürekli eniştem ve hayatımdaki insanı kıyas ediyor. Sürekli erkeklerin değiştiğinden, bu durumun fazla uzun sürmeyeceğinden dem vuruyor.
Ben onun iyi kötü hastalıkta sağlıkta hep yanındayım. Şimdi olmaması için sürekli önyargılı konuşuyor tanımadan. Annemde bunun farkında
ben ne yapmalıyım. Cok üzgünüm ..
birkaç gün önce konuyu anneme açtım. Annem beğendi ve onayladı. Mutluluğumla oda mutlu oldu..Fakat ablam

Ben onun iyi kötü hastalıkta sağlıkta hep yanındayım. Şimdi olmaması için sürekli önyargılı konuşuyor tanımadan. Annemde bunun farkında