• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz çok önemli

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
İyi geceler bu saat oldu uyku tutmadı arkadaşlar.Konu benim isyerim ve patronlarim.Yeni sayılırim başta bayagi adapte sorunu yaşamıştım hallettik bir şekilde iyi kötü bazen görmemezlikten gelerek götürüyoruz.Tam bunları asmisken saçma sapan bir düzenin içinde buldum kendimi .Söyle biz ana çalışan olarak üç kisiyiz.Patronumuz bize en az iki eleman daha almak istediğini işte hasta olduğumuzda veya gelemicegimız zamanlar onları cagiricagini söyledi ve cok mantıklı iyi niyetli geldi .Ama sindi durum çok saçma oldu biz hafta sonu da çalışıyoruz ve girdiğim günden beri bende çalışıyorum dedim ki geçen gün patrona sen bu yeni gelenleri hafta sonuna versen biz en azından dinlenmiş oluruz tamam olur deyip gecistirdi .Sonuç yarın normalde ben evdeydim ki hastayım gerçekten ama bu hanimefendiler hafta sonu evde kalicaklar ben çalışıcam ve bunu bugün mesai bitiminde öğrendim şok oldum.Ki gerçekten bu ilk değil insanı salak yerine koyuyorlar resmen.Asıl soru yarın gittiğimde açıkçasi herseyi çat cat söyleyip ayrılayim diyorum çünkü kaç defa konuştuk bu konuyu tamam halledicem bu ay söyle olucak yine aynı yine aynı .Sizce hatami olur.herseyi konuşup ben bugün çalışmiyprum.deyip gitmek off bilmiyorum nolur akıl verin biraz

bu aldıkları adamları yerinize yetiştiriyorolailirmi?özel sektör hep aynı, gideceğiniz yer farklımıolacak sanıyorsunuz?mükemmel işortamı yok, hepsi fedakarlıkisterler

Neden anında tepki vermedin?
X bey şöyle anlaştığımızı düşünüyordum deseydin.
Bence ayrılma iş bulmak zor.
Şikayetini söyle net bir şekilde duruma göre bakarsın.
Bide özel şirkette patronun keyfine göre kurallar malesef.

özel sektörde kolay kolay adam almazlar, sanırım yerinize geldiler, 2aya gönderir, eğer gidecekolan sensen şimdiden iş ara,kötü de olma, referans gerek, sakın en ufakkötüsözetme

bu aldıkları adamları yerinize yetiştiriyorolailirmi?özel sektör hep aynı, gideceğiniz yer farklımıolacak sanıyorsunuz?mükemmel işortamı yok, hepsi fedakarlıkisterler
Çok yaptım fedakarlık ama işte mesala bu sadece bana oluyor öbür iki çalışan uzun zamandır ordalarmis ve onlara yapılmıyor .Mesala söyle bir sistem var ben hafta sonu çalışıyorum ama işte işin az olduğu günler öbürleri geliyor ve biz aynı parayi kazan7yoruz.çok saçma degilmi.İşin ağırligi hep benim üzerimde tamam öbür iki arkadasta çalışıyor ama onlar fazla kazanıyor

özel sektörde kolay kolay adam almazlar, sanırım yerinize geldiler, 2aya gönderir, eğer gidecekolan sensen şimdiden iş ara,kötü de olma, referans gerek, sakın en ufakkötüsözetme
Bilmiyorum ki sürekli de işinden çok memnunuz deyip duruyorlar

Çok yaptım fedakarlık ama işte mesala bu sadece bana oluyor öbür iki çalışan uzun zamandır ordalarmis ve onlara yapılmıyor .Mesala söyle bir sistem var ben hafta sonu çalışıyorum ama işte işin az olduğu günler öbürleri geliyor ve biz aynı parayi kazan7yoruz.çok saçma degilmi.İşin ağırligi hep benim üzerimde tamam öbür iki arkadasta çalışıyor ama onlar fazla kazanıyor
özel sektörüsorgulamaksaçma,ya u deveyigüdücen yada gidicen,hani çok kalifiyeysen holding vs de iş bulabilirsen birdakika durma amaeğer öyle bir şansın yoksa ve paraya ihtiyacın varsa sorgulamadan kafaya takmadan çalışacaksın

Özel sektörde işler nasıl yürüyor pek anlaman ama işten ayrılmak kolay mı ihtiyacın yoksa bilemem ama iş de kolay bulunmuyor
Sorma aksilik çokta ihtiyacım var bu sıralar ise girdim diye bayagi yükün altına girdik ama gerçekten üç gündür sinirimi bozuldu uyuyamiyorum düşünmekten ve sırf para içinde bu kadar kendimi ayağa vermek çok ağrıma gidiyor

özel sektörüsorgulamaksaçma,ya u deveyigüdücen yada gidicen,hani çok kalifiyeysen holding vs de iş bulabilirsen birdakika durma amaeğer öyle bir şansın yoksa ve paraya ihtiyacın varsa sorgulamadan kafaya takmadan çalışacaksın
Haklısınız ama açıkçası ben okadar çalışıyorum ve benim mesaimden kesilip onlara verilmesi çok ağrıma godiyor

ayrıca hayatta güçlükaınolmak benimhayalim, hiç yakınmayan güçlü sabırlı bir inssn olmskiçinpişmekgerek,öyle düşün.

bir de kafaya takınca ne oluyo, sonuçları değiştirebiliyormusuuz hayır, bazen sabretmek gerek,Allah güzel kaılar açsıninşallah
İnşallah ama hakkımda helal etmiyorum insan evinden eşinden çocuğundan taviz veriyor yorgunluktan yemek yemeye hain kalmıyor inanin ve öbürleri nin yan gelip ve benden üstün tutulması çok kötü

ayrıca hayatta güçlükaınolmak benimhayalim, hiç yakınmayan güçlü sabırlı bir inssn olmskiçinpişmekgerek,öyle düşün.
Öyleyim de fakat gördüklerim karşısında çok doldum öbür iki arkadaş eğer haftasonu da çalışıyorsak biz bütün ay çalışırız deyip geliyorlar yani ram maaş alıyorlar banada sen burda ana elemansin deyip bütün işi yüklüyorlar

İnşallah ama hakkımda helal etmiyorum insan evinden eşinden çocuğundan taviz veriyor yorgunluktan yemek yemeye hain kalmıyor inanin ve öbürleri nin yan gelip ve benden üstün tutulması çok kötü
durumu boşver, çözümodaklıol, çözebileceksen çöz, çözemeyeceksen sabret ve yakınma, ben güçlüyüm bunları da kaldırırım de mesela.dua et de işe alınanlar senigöndermekiçinolmasın, bakborca da girmişsin, ayrıca okadar işsiz varken senin birişin var,bir de bu yandan bak

Öyleyim de fakat gördüklerim karşısında çok doldum öbür iki arkadaş eğer haftasonu da çalışıyorsak biz bütün ay çalışırız deyip geliyorlar yani ram maaş alıyorlar banada sen burda ana elemansin deyip bütün işi yüklüyorlar
iş hayatı içinde adalet arıyorsun, önce şunu düşün,işhayatı ideal değildir,irsürühaksılığa uğrarsın mesela, normalhayatımızgibideğil,

durumu boşver, çözümodaklıol, çözebileceksen çöz, çözemeyeceksen sabret ve yakınma, ben güçlüyüm bunları da kaldırırım de mesela.dua et de işe alınanlar senigöndermekiçinolmasın, bakborca da girmişsin, ayrıca okadar işsiz varken senin birişin var,bir de bu yandan bak
Halısın sükrediyorum zaten ben istemese m böyle iki elle.sarılmam işimë ama işte insanda istek birakmiyorlar ya

Back
X