İyi geceler bu saat oldu uyku tutmadı arkadaşlar.Konu benim isyerim ve patronlarim.Yeni sayılırim başta bayagi adapte sorunu yaşamıştım hallettik bir şekilde iyi kötü bazen görmemezlikten gelerek götürüyoruz.Tam bunları asmisken saçma sapan bir düzenin içinde buldum kendimi .Söyle biz ana çalışan olarak üç kisiyiz.Patronumuz bize en az iki eleman daha almak istediğini işte hasta olduğumuzda veya gelemicegimız zamanlar onları cagiricagini söyledi ve cok mantıklı iyi niyetli geldi .Ama sindi durum çok saçma oldu biz hafta sonu da çalışıyoruz ve girdiğim günden beri bende çalışıyorum dedim ki geçen gün patrona sen bu yeni gelenleri hafta sonuna versen biz en azından dinlenmiş oluruz tamam olur deyip gecistirdi .Sonuç yarın normalde ben evdeydim ki hastayım gerçekten ama bu hanimefendiler hafta sonu evde kalicaklar ben çalışıcam ve bunu bugün mesai bitiminde öğrendim şok oldum.Ki gerçekten bu ilk değil insanı salak yerine koyuyorlar resmen.Asıl soru yarın gittiğimde açıkçasi herseyi çat cat söyleyip ayrılayim diyorum çünkü kaç defa konuştuk bu konuyu tamam halledicem bu ay söyle olucak yine aynı yine aynı .Sizce hatami olur.herseyi konuşup ben bugün çalışmiyprum.deyip gitmek off bilmiyorum nolur akıl verin biraz