- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Bi arkadasim var gecen sene evlendi..evide kötü degil gayet hos... ama benim evime geldiginde heryere cok dikkatli bakiyor... kiskanir gibi ne bilim...sonra benim kullandigim mutfak renklerini kullanmak istedigini felan hissettiriyor...bana hic olmaz öyle seyler yani birinin evine gidince kiskanclik felan yapmam herkesin kendi zevki sonucta.... ama bu cok asiri belli ediyor bana... ve bi ara bana kendi evine gidince moralinin bozuldugunu dedi... neden dedim ev hali iste herkesin ayni degil demisti... ne bilim tuhaf degil mi yada normalmi bu... yasayanlar var mi?
Geçenlerde bana da iki çocuklu eşimin bir arkadaşı geldi hanımıyla.salona girer girmez kadın bak işte benim istediğim mobilyalar bunlar dedi eşine. Sonra başka konular arasında ne zaman yeni evlilerin evine gitsek kendi evine döndüğünde çok mutsuz olduğundan bahsetti şok oldum. Sehpaniz nerden çok orjinalmış. ..ee para olunca tabi alınıyor. ... falan gibi cümleler beni şaşkına çevirdi ne diyeceğimi bilemedimBi arkadasim var gecen sene evlendi..evide kötü degil gayet hos... ama benim evime geldiginde heryere cok dikkatli bakiyor... kiskanir gibi ne bilim...sonra benim kullandigim mutfak renklerini kullanmak istedigini felan hissettiriyor...bana hic olmaz öyle seyler yani birinin evine gidince kiskanclik felan yapmam herkesin kendi zevki sonucta.... ama bu cok asiri belli ediyor bana... ve bi ara bana kendi evine gidince moralinin bozuldugunu dedi... neden dedim ev hali iste herkesin ayni degil demisti... ne bilim tuhaf degil mi yada normalmi bu... yasayanlar var mi?
belli olmaz ama beğeniyordur benimde arkadaşım yeni evlendi çok güzel herşeysi her gitttiğimde dile getiririm ve çok hoş bulurum aramızda bir sorun olmadı sizin de olmaz sanıyorumBi arkadasim var gecen sene evlendi..evide kötü degil gayet hos... ama benim evime geldiginde heryere cok dikkatli bakiyor... kiskanir gibi ne bilim...sonra benim kullandigim mutfak renklerini kullanmak istedigini felan hissettiriyor...bana hic olmaz öyle seyler yani birinin evine gidince kiskanclik felan yapmam herkesin kendi zevki sonucta.... ama bu cok asiri belli ediyor bana... ve bi ara bana kendi evine gidince moralinin bozuldugunu dedi... neden dedim ev hali iste herkesin ayni degil demisti... ne bilim tuhaf degil mi yada normalmi bu... yasayanlar var mi?
sorun ne?
Nasıl itici bir insancıkmış o... başkalarının yanında eşini bu kadar rahat ezebiliyor.Geçenlerde bana da iki çocuklu eşimin bir arkadaşı geldi hanımıyla.salona girer girmez kadın bak işte benim istediğim mobilyalar bunlar dedi eşine. Sonra başka konular arasında ne zaman yeni evlilerin evine gitsek kendi evine döndüğünde çok mutsuz olduğundan bahsetti şok oldum. Sehpaniz nerden çok orjinalmış. ..ee para olunca tabi alınıyor. ... falan gibi cümleler beni şaşkına çevirdi ne diyeceğimi bilemedim
Geçenlerde bana da iki çocuklu eşimin bir arkadaşı geldi hanımıyla.salona girer girmez kadın bak işte benim istediğim mobilyalar bunlar dedi eşine. Sonra başka konular arasında ne zaman yeni evlilerin evine gitsek kendi evine döndüğünde çok mutsuz olduğundan bahsetti şok oldum. Sehpaniz nerden çok orjinalmış. ..ee para olunca tabi alınıyor. ... falan gibi cümleler beni şaşkına çevirdi ne diyeceğimi bilemedim
Beni sasirtan da bu oldu. Bende baska evlere gittigimde begenimi dile getiriyorum yada benim evim bgenildiginde hosuma gidiyor ama boyle fiyatlarini sormak yada ee paraya bakiyo tab hersey deneler fln kendini mahcup hisseNasıl itici bir insancıkmış o... başkalarının yanında eşini bu kadar rahat ezebiliyor.
Ben kiskanmis demiyorum zaten. Esini mahcup edercesine konustu ona sasirdim.esimin abi diye saydigi cok kiymet verdigi birinin hanimiydi ayrica imam niahimizi falan da bu adam kiymisti esim cok deger veriyor. Kapidan girer girmez esine iste bu koltuklari diyorum sana diyerek baslayan konusma gecenin ilerleyen saatleri daha farkli orneklerle devam etti. Bu arada hanim matematik ogretmeni .ben 4 aylik evli ve yasi daha kucuk biri olarak esime o sekilde dert yanmazdim bizden yasca kucuklerin onunde.eee o zaman hiç konuşmadan gitsin.kıskanan insanın tavrı değil bunlar.özenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?