fikirleriniz merak ediyorum ben pek anlam veremedim..

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Bi arkadasim var gecen sene evlendi..evide kötü degil gayet hos... ama benim evime geldiginde heryere cok dikkatli bakiyor... kiskanir gibi ne bilim...sonra benim kullandigim mutfak renklerini kullanmak istedigini felan hissettiriyor...bana hic olmaz öyle seyler yani birinin evine gidince kiskanclik felan yapmam herkesin kendi zevki sonucta.... ama bu cok asiri belli ediyor bana... ve bi ara bana kendi evine gidince moralinin bozuldugunu dedi... neden dedim ev hali iste herkesin ayni degil demisti... ne bilim tuhaf degil mi yada normalmi bu... yasayanlar var mi?

kıskançlık değildir belkide,sadece özenmiştir, ben pek bir şey göremedim

Geçenlerde bana da iki çocuklu eşimin bir arkadaşı geldi hanımıyla.salona girer girmez kadın bak işte benim istediğim mobilyalar bunlar dedi eşine. Sonra başka konular arasında ne zaman yeni evlilerin evine gitsek kendi evine döndüğünde çok mutsuz olduğundan bahsetti şok oldum. Sehpaniz nerden çok orjinalmış. ..ee para olunca tabi alınıyor. ... falan gibi cümleler beni şaşkına çevirdi ne diyeceğimi bilemedim

belli olmaz ama beğeniyordur benimde arkadaşım yeni evlendi çok güzel herşeysi her gitttiğimde dile getiririm ve çok hoş bulurum aramızda bir sorun olmadı sizin de olmaz sanıyorum

Istedigi gibi olmamis bişeyler demek ki kıskançlık yaptigini düşünmüyorum hoşuna gidiyodugidiyodur sadece ne var ki bunda

ben de bir arkadaşımın turuncu koltuklarına bayılmıştım, ben de alayım bayılıyorum şu koltuklarına demiştim.. O da böyle mi düşünüyor diyeceğim ama sanmam, yoksa öyle düşünen biri arkadaşım olamazdı zaten..

özetle, hı hı seni kıskanıyor evet evet..

Sorun arkadaşının evini beğenmesi değil bence sürekli bir kıyas içinde olması yani bana öyle geldi ..

Benimde bir arkadaşım ev almış eski arkadaşlarını çağırmıştı benide çağırdı. kızlar sürekli ayşe benim evim daha mı büyük fatmadan , fatmanın mutfağı küçükmüş dimi , ay fatmanın parkeleri güzelmiş benimki şöyle

eğer bu tarz bir durumsa gayet gıcık bir durum.

Nasıl itici bir insancıkmış o... başkalarının yanında eşini bu kadar rahat ezebiliyor.

eee o zaman hiç konuşmadan gitsin.kıskanan insanın tavrı değil bunlar.özenmiş

Nasıl itici bir insancıkmış o... başkalarının yanında eşini bu kadar rahat ezebiliyor.
Beni sasirtan da bu oldu. Bende baska evlere gittigimde begenimi dile getiriyorum yada benim evim bgenildiginde hosuma gidiyor ama boyle fiyatlarini sormak yada ee paraya bakiyo tab hersey deneler fln kendini mahcup hisse
eee o zaman hiç konuşmadan gitsin.kıskanan insanın tavrı değil bunlar.özenmiş
Ben kiskanmis demiyorum zaten. Esini mahcup edercesine konustu ona sasirdim.esimin abi diye saydigi cok kiymet verdigi birinin hanimiydi ayrica imam niahimizi falan da bu adam kiymisti esim cok deger veriyor. Kapidan girer girmez esine iste bu koltuklari diyorum sana diyerek baslayan konusma gecenin ilerleyen saatleri daha farkli orneklerle devam etti. Bu arada hanim matematik ogretmeni .ben 4 aylik evli ve yasi daha kucuk biri olarak esime o sekilde dert yanmazdim bizden yasca kucuklerin onunde.

ayyy benim de var öyle bir sıkıntım.
bu "heee seni çok kıskanmış, evet evet" diyen hanımlar lütfen bana da sataşmasınlar. ben çok iyi anladım sizi. benim gayet mütevazı bir evim var 3+1 minnak bir ev, 100m2 ya var ya yok. benimle aynı zamanda evlendiler. onların da evi yeni döşendi belki daha da güzel döşediler yani ama kira (gayet ev alabilecekken inattan almadılar) ve bu kız bana her geldiğinde, her konu açıldığında, evime bir tabak bile alsam şöyle diyor "e tabi senin evin büyük ya alırsın, e tabi kendi evin sonuçta yaparsın, e tabi evinize 2 maaş giriyor (ki kendisi hamile iken keyfi olarak çıktı işten ben son üç haftaya kadar çalıştım eşekler gibi) insan rahatsız oluyor. imrenmek başka, kıskanmak başka. ben de rahatsız oluyorum ama yapacak bişi yok.

ben genelde gittiğim yerlerde sizin eleştirdiğiniz bu uslubu kullanırım çok güzel tam benim istediğim insan burayı görünce kendi evine gitmek istemiyor vs.
içtenliktir bu
ne mutlu beğenmiş işte herşeyinizi
kurp bulsa yaranamaz
beğense yaranamaz nasıl yaranıcak bu millet size??

Kiskaniyorda olabilir ozeniyorda olabilir.. Durumu olmayabilir senin gibi ayni sartlarda olmayabilir..
kötülük düşünmedikten sonra bunda bir sorun olamamali

Sonuçta benim de evime gelip begenenlerde oluyor yada
Benimde baskalarinin evlerinde hoşuma giden esyalar olabiliyor ..
Rahatsizlik bir durum yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…