- 17 Eylül 2012
- 3.613
- 7.894
- 358
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Bi arkadasim var gecen sene evlendi..evide kötü degil gayet hos... ama benim evime geldiginde heryere cok dikkatli bakiyor... kiskanir gibi ne bilim...sonra benim kullandigim mutfak renklerini kullanmak istedigini felan hissettiriyor...bana hic olmaz öyle seyler yani birinin evine gidince kiskanclik felan yapmam herkesin kendi zevki sonucta.... ama bu cok asiri belli ediyor bana... ve bi ara bana kendi evine gidince moralinin bozuldugunu dedi... neden dedim ev hali iste herkesin ayni degil demisti... ne bilim tuhaf degil mi yada normalmi bu... yasayanlar var mi?
''kahretsin çok gizil ve özenilesi bir evim, mutfağım, tencerem var.''
Rahatsiz edici. ..Bi arkadasim var gecen sene evlendi..evide kötü degil gayet hos... ama benim evime geldiginde heryere cok dikkatli bakiyor... kiskanir gibi ne bilim...sonra benim kullandigim mutfak renklerini kullanmak istedigini felan hissettiriyor...bana hic olmaz öyle seyler yani birinin evine gidince kiskanclik felan yapmam herkesin kendi zevki sonucta.... ama bu cok asiri belli ediyor bana... ve bi ara bana kendi evine gidince moralinin bozuldugunu dedi... neden dedim ev hali iste herkesin ayni degil demisti... ne bilim tuhaf degil mi yada normalmi bu... yasayanlar var mi?
EVet aynen benzer cümleleri bende duydum..Geçenlerde bana da iki çocuklu eşimin bir arkadaşı geldi hanımıyla.salona girer girmez kadın bak işte benim istediğim mobilyalar bunlar dedi eşine. Sonra başka konular arasında ne zaman yeni evlilerin evine gitsek kendi evine döndüğünde çok mutsuz olduğundan bahsetti şok oldum. Sehpaniz nerden çok orjinalmış. ..ee para olunca tabi alınıyor. ... falan gibi cümleler beni şaşkına çevirdi ne diyeceğimi bilemedim
Aynen cnm ya...ayyy benim de var öyle bir sıkıntım.
bu "heee seni çok kıskanmış, evet evet" diyen hanımlar lütfen bana da sataşmasınlar. ben çok iyi anladım sizi. benim gayet mütevazı bir evim var 3+1 minnak bir ev, 100m2 ya var ya yok. benimle aynı zamanda evlendiler. onların da evi yeni döşendi belki daha da güzel döşediler yani ama kira (gayet ev alabilecekken inattan almadılar) ve bu kız bana her geldiğinde, her konu açıldığında, evime bir tabak bile alsam şöyle diyor "e tabi senin evin büyük ya alırsın, e tabi kendi evin sonuçta yaparsın, e tabi evinize 2 maaş giriyor (ki kendisi hamile iken keyfi olarak çıktı işten ben son üç haftaya kadar çalıştım eşekler gibi) insan rahatsız oluyor. imrenmek başka, kıskanmak başka. ben de rahatsız oluyorum ama yapacak bişi yok.
cok kiskanc ve 'anormal'sin h2oh2oBen de gittigim evlere "eviniz guzelmis gule gule oturun " derim her zaman. Ev sahibi de boyle dusunuyor mudur acep?
hele bencok kiskanc ve 'anormal'sin h2oh2o
pis kiskanclar sizihele ben
bende öyleyim
dün akşam arkadaşıma uğradım evinize bayılıyorum buraya mı yerleşsem demiştim
cok kiskanc ve 'anormal'sin h2oh2o
pis kiskanclar sizi
yani neme lazım sonra topa tutarlar felan biziOyleymişim
Insanlara "sacin guzel olmus" filan deriz ya demeyelim bari
bi konu vardi, surekli aklima gelir.. 'esim bana parfum kullanma, teninin kokusunu daha cok seviyorum dedi,SİZCE ESİM NORMAL Mİ?' aayy ay! fenalik getirir ya.. amac: piremsesi pohpohlayin KK hatunlari..Oyleymişim
Insanlara "sacin guzel olmus" filan deriz ya demeyelim bari
insanlarin art niyetli olduguna inaniyorum bu tip konular yuzundenyani neme lazım sonra topa tutarlar felan bizi
o cisem yok mu o cisem diye başlayan konuşmaları duyar gibi oldum
burda bi sürü konu okuyorum ya eşlerle ilgili bazen dönüp dönüp sevdiceğime sarıyorum bendeinsanlarin art niyetli olduguna inaniyorum bu tip konu sahipleri yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?