fikirleriniz merak ediyorum ben pek anlam veremedim..

Ben de çok yaparım bunu.. Ama kıskandığımdan değil beğendiğimdendir. Neden kıskansın ki insanlar sizin evlerinizi gücü olan alır olmayan alamaz ya da 1 sene önceki mobilya modası farklıdır 1 sene sonra bakarsın değişir gidersin yeni evlinin evine ah dersin keşek bizim evlendiğimzde de böyle modeller olsa..ne var ki..sorun yok bence..

Siz teşhisi koymuşsunuz zaten, beğenisini kıskançlık olarak yorumlamışsınız.

Ben bunun tam tersinin haset olduğunu düşünürüm.

Mesela çok güzel bir eve burun kıvıranlar...

Harika bir saç modelini beğenmediğini söyleyip daha abuk subuğuna övgüler düzenler...

Kilosu ideal bir kadına öyle olmadığı halde "kilolu" ya da "çok zayıf" diyenler...

Yani içten içe beğendiği kişi ve durumlara çamur atanlar asıl sinsi, kıskanç ve lüzumsuz tiplerdir.

Allah öyleleriyle karşılaştırmasın...

ayy anam derdin bu olsun yahu ! kız nolcak baksın kıskansın aynısını yaptırsın ne güzel işte zevkin herkes tarafından beğeniliyor demekki . bende zannettim mutfağına muska falan koydu

Vallah bende bugün yeni tasinan komsumun evini gördüm, ev bicimlerimiz ayni, benim ölü bi kösem var o oraya elektrikli sömine yaptirmis, bayildim ve vallah bu fikri caliyorum bende yaptiracagim dedim.... Cok kiskancim onu farkettim simdi...

Benim evimede herkes ozenir arkqdasim ay su guzel ay bu guzel nerden aldin ikeanin evleri gibi dedi kaynananm mutfagin buyukmus evleri degiselim diyo ssakada olsa surekli der

Rahatsiz edici. ..
Ben de yaşıyorum ve soguyorum oyle insanlardan.. gormemis mi desem ne eesem bilmiyorum. Tamam birbirimizden filir alabiliriz yada kafamizda olani baskasinin yapmis oldugunu farkedebiliriz ama eger soylenis tarzi karsidakini rahatsiz edecek seviyedeyse ortada negatif bi enerji var demektir. O negatifligin adini koyamiyorum iste ben

EVet aynen benzer cümleleri bende duydum..

Aynen cnm ya...

sorun mu ariyorsun, prenses modunda pohpohlanmak mi istiyorsun?
sen diyince geldi aklima, evliyken bi arkadasim evime gelip ne kadar begendigini dile getirmisti.. sonra da kendi evinin cok aceleye geldigini soylemisti.. ben de sadece uzulmustum, onun evi icine sinmemis diye.. hic normal mi, tuhaf mi gibi seyler gelmedi aklima.. sen normal misin, ben pek anlam veremedim de..

özenmiş beğenisini dile getirmiş.
senin de kıskanılıyor olabileceğin fikri pek bi hoşuna gitmiş anlaşılan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…