fikirleriniz merak ediyorum ben pek anlam veremedim..

Neden eşi mahçup olsun ki ? Kadında çalışıyormuş.
Patavatsız davranmışta olabilir, özenmişte, kıskanmışta; kişilik meselesi.
Bu kadar takılacak bir konu değil.

Konu sahibesinin ''Eviniz bok gibi, Allah belanizi versin.'' dense sevinecek gibi bir hali var.
Vallahi olası görünüyor. Herşey iyi güzelde benim bu konular yuzunden epey bir bakış açım gelişti. Her türden düşünür oldum. Bir düğmeye basiyorum kıskanç bakış açısı diğer bir düğmeye basiyorum saf kadın ayakları başka bir düğmeye basiyorum fesatlik fettanlik ama masumum.

al sana bariz bi kadin kiskancligi. size ne ki elalemin prenseslik modundan felan? dedikodu yapip ta ortalikta huzursuzluk cikartmak hic hos degil!

al sana bariz bi kadin kiskancligi. size ne ki elalemin prenseslik modundan felan? dedikodu yapip ta ortalikta huzursuzluk cikartmak hic hos degil!
huzursuzluk arayan konu sahibi sanki? mahalle karisi moduna eslik edemiycem, uzgunum (konu sahibinin diger uyeligi oldugunu dusunuyorum ayrica)

Son düzenleme:
Sakin olalım lütfen ve çift üyelik vb şüphelerimizde bildirim yapalım.

Beğenmiş olabilir bende yeni evli arkadaşım var her gittiğimde derim. Şimdi ben kıskanç mı oluyorum. Heves ediyordur belki de. Bir de sormak istediğim şey şu sorun bunun neresinde neyi dert ettiniz?

Bende geçen eşimin yeni evlenen arkadaşının evine gittim mesela perdelerine bayıldım söyledim hatta bayıldım benimkileri sevmiyorum diye yani şimdi ben kıskançmı oluyorum yada onlardamı benim hakkımda öyle düşündüler oysa ben sadece gıpta etmiştim çünkü mutfak perdelerimi görünce aşırı mutsuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…