• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz önemli

Eski sevgilinizin eşinin reelsi önünüze çıktı ve bunun üzerine eski sevgilinizin evli olduğunu bile bile ona yazıp ahın tuttu falanmı dediniz benmi yanlış anladım.
Hayır tam olarak öyle değil, aslında karşıma çıkan çocugu ile olan bir resmiydi. Bende nekadar büyümüş maşallah dedim.cocuktan çıktı evliliklere geldi okadar.saclarin beyazlamasina geldi. Seviyorum sevdim canımı cicimli birşeyler yok

Yoo gayette hissedilir. Elin karısına yok ahını aldım, yok evliliğim kötü bunlar benim içimde eşim içinde kabul edilir şeyler değil.

Sizin evliliğiniz problemli olduğu için size normal geliyor. Eşiniz kötü bir eş alkol,kumar problemi olan, sizi aldatan bir insan. Ama normal bir evlilik için bence normal olmayan konuşmalar.
Sözlerinize dikkat edin ne yapmam doğru değil dediysem yaptım, insanoğlu yapıyor malesefki, tek fark kimisi itiraf eder kimisi içinde yaşar

Sözlerinize dikkat edin ne yapmam doğru değil dediysem yaptım, insanoğlu yapıyor malesefki, tek fark kimisi itiraf eder kimisi içinde yaşar

Sözlerime dikkat ediyorum hanımefendi, zor durumda olduğunuzu anlıyorum. Ama bu evli bir adamla yazışma hakkı vermez. Belki adamın mutlu bir evliliği var, mesajları görünce onunda yuvası zarar görecek. İlk mesajım da boşanır mutlu olursunuz inşallah dedim. Hala aynı şeyi düşünüyorum. Yaptığınız benim için doğru değil.

Üstelik konu açan sizsiniz. Oooo iyi yapmışsın, esin hak etmiş demedim diye, kimisi içinde yaşar kimisi itiraf eder gibi bir tribe girmeniz doğru değil.

Size hayatınız da mutluluk diliyorum. Evladınızla sağlıklı ve huzurlu bir hayatınız olsun.

Birazdan millete beddua eder kapanış yapmazsınız inşallah.

Sözlerime dikkat ediyorum hanımefendi, zor durumda olduğunuzu anlıyorum. Ama bu evli bir adamla yazışma hakkı vermez. Belki adamın mutlu bir evliliği var, mesajları görünce onunda yuvası zarar görecek. İlk mesajım da boşanır mutlu olursunuz inşallah dedim. Hala aynı şeyi düşünüyorum. Yaptığınız benim için doğru değil.

Üstelik konu açan sizsiniz. Oooo iyi yapmışsın, esin hak etmiş demedim diye, kimisi içinde yaşar kimisi itiraf eder gibi bir tribe girmeniz doğru değil.

Size hayatınız da mutluluk diliyorum. Evladınızla sağlıklı ve huzurlu bir hayatınız olsun.

Birazdan millete beddua eder kapanış yapmazsınız inşallah.
Sözlerinize dikkat edin derken ki kastım büyük konuşmayın demekti. Birçok şeyi bilmiyorsunuz, varsayımlar üzerine değilde anlatiklarim uzerinden yapmanızı tercih ederdim, iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, Allah'a emanet olun

Eşinize hiç acımadım aldattığı için aldatılmayı hak etmiş.Bu sebepten boşanmaz boşansa boşanırdı bilakis gözünde değeriniz artmıstır.Fakat siz aldatılan bir kadın olarak bunu nasıl masum bir kadına reva gördünüz.Cunku sizinki de bir aldatmak özelinizi bir başkasıyla evli eski sevgilinize açmışsınız.

Telefonunuzun kilidini ve şifrelerinizin hepsini değiştirin. Eğer sizin hesabınızdan adama aldatma içerikli mesaj atarsa ve kaydınıda mahkemeye verirse tazminat davası açabilir

Ayrıca ilk sizin yazmanız da iyi niyeli olmadığınızı yeterince kanıtlıyor. Karşı taraf evli siz evliisiniz niyetiniz iyi olamaz.

Eşinize hiç acımadım aldattığı için aldatılmayı hak etmiş.Bu sebepten boşanmaz boşansa boşanırdı bilakis gözünde değeriniz artmıstır.Fakat siz aldatılan bir kadın olarak bunu nasıl masum bir kadına reva gördünüz.Cunku sizinki de bir aldatmak özelinizi bir başkasıyla evli eski sevgilinize açmışsınız.
Budurum bir aldatmak değil, kimsenin hayatına ortak olmadım kimsenin kafasını karıştırmadim.

Telefonunuzun kilidini ve şifrelerinizin hepsini değiştirin. Eğer sizin hesabınızdan adama aldatma içerikli mesaj atarsa ve kaydınıda mahkemeye verirse tazminat davası açabilir

Ayrıca ilk sizin yazmanız da iyi niyeli olmadığınızı yeterince kanıtlıyor. Karşı taraf evli siz evliisiniz niyetiniz iyi olamaz.
Ortada kimse yok, numara yok profil yok.takiplasme yok hicbirsey yok

Varsayımlara dayanarak yorum yapmayalım lütfen, ben gayet açık birsekilde dusuncelerimi açtım. Birşeyleri ispatlama derdinde değilim.

Dostane bir karsilasmaydi bir beklenti olmadan. Eski bir arkadaşı görürsunuz muhabbet muhabbeti açar öyle bir şeydi. Ama tabi şuan kulağa yanlış geliyor. Öncesi yok sonradi yok olmayacakta. Kendime kizmiyor değilim
Evli adama ne yazıyorsun karısı görse ne olacak? Alkolik adamdan çocuğu yapıp sonra çocuk için evli kaldım diyorsun. Kocan da seni aldatmış zaten dikiş tutmaz neyi kurtaracaksin, kumar da varmış of

Ortada kimse yok, numara yok profil yok.takiplasme yok hicbirsey yok
Valla bana göre kadın yada erkek karsi cinse helede bu eski sevgilisiyse evliligini kotuluyorsa aldatmaktir.Simdi bu eski sevgilinize cesaret vermis oluyorsunuz sizin zaten mutsuz oldugunuzu ogrendi bunu da anlatarak açık kapı biraktiginizi dusundu.Namuslu adammişki ne ilk yazan oymus nede pesinize dusmus

sizin ayrılmanız gerekirdi
hem ayrılamaz merak etmeyın
o sorumsuzlukla onu kımse çekmez

yazıldı mı bilmiyorum ama inşallah yazışmalarınızın ekran görüntüsünü alıp mahkemede size karşı kullanmayı düşünmez. Bu hareketinizle haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Aldatılınca davayı açan siz olsaydınız haklı ve şık bir tavır olurdu.

Back
X