bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama yüzsüzle yüzsüz olucan tamam haklısınız ama
eşinide al git kayınvalidene hiç birşey olmamış gibi
bak eminim kaynın ve eşi çoktan gitmiştir
sen git 2 gülücük hiçbirşey olmamış gibi eşinde mutlu olur kaynın ve eşi orda yokken gidin boşver sen küçüksün onlar haklıda haksızda olsa anne baba
ayrım yapıyorlar diyorsun ya ne yapıcan insanları değiştiremezsin
herzaman kayınvalidenle kayınpederinle iyi geçin yarın birgün çocuğun olacak sende anne olucan
insanları olduğu gibi kabul edersen ve ne kadar az beklenti o kadar iyi psikolojisine sahip olursan mutlu olursun
Amanede, adamın da başını yaktın.Sonunda tüm ailesiyle bağlarını kopartacak başbaşa kumkuma oturacasınız.Sonunda rahatlayacaksın.Kabullen ya da kabullenme tedavi olman gerek.Kendi kendine çözemediğin durumların var.Bir yardım al artık.Yarın öbür gün çocuğun olsa ona bile zararsın. Senn burada anlattığın maduriyetlerinin çoğunun senin kendi yorumun olduğunu düşünüyorum. Kendini mutsuz etmeyi seviyorsun.Mutsuz edecek birşey bulup çıkarmadan rahat edemiyorsun. Ama her kaynana her elti kötüdür diye bişey yok.Az rahat dur.Gençliğine de yazık.Seni geçtim artık da kocana yazık hakikaten.Gencecik çocuk.Eskiden Sema iyiydi.şimdi Sema da kötü oldu.Bi sen mi iyisin bi sen mi doğrusun.sedefe alıştık hadi ne kötü kadınlığı kaldı ne bişeyi.Forumda biraz yüz bulsan kadını kayınpederinin bile koynuna sokacaktın.Başa belasın amanede. Tedavi ol.O aileyi de daha fazla dağıtma.Çocuk da sakın yapma.Sağlıklı bir birey yetiştiremezsin tedavi olmadan
Amanede kaç yaşındasın sen?
nasıl isterseniz öyle düşünün ,inanın kendimiaçıklamaya çalışmıcam size.sadece tek bişey söylicem beni haklı görmek zorunda değilsizniz ama neler yaşandı bilmeden anlamadan bişeyleri kendi kendime uydurduğumu düşünme hakkınız yok.elinden gelse kadını k.pedernn koynuna sokacaktın diosun ii güzel söylüyosunda bişeyleri benmi uydurdum bi foto gördüm sedef k.pedern kuacında sasırdım k.pederden gelen açıklama şu oldu herkesn huyu farklı senin kişiliğine ters sen yapmazsın ama o gelr oturur kucağıma yanaklarımı ısırr ceplerimi karstırır babası sayılırım ö.bişe deil dedi.soruyorum şimdi hanginiz k.pedernzle böyle vıçvıçsınız da bu kadının hareketlerini benim abarttığımı düşünebiliyosunuz.ben kocamın başını falan yakmadım sadece mutlu olmak istedik biz.ailesi izin vermedi basını bilmem ama evlşiliğimizi yaktılar mutsuzluktan baska bişey vermediler bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?