fikirlerinize açığım kızlar..

ilovewolf

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
45
12
18
Öncelikle merhaba arkadaslar. Yardımınıza ihtiyacım var.
İki tarafta deli gibi severken unutmak doğru mu ve mümkün müdür sizce?
İlişkimizin en anlamlı özeti şuydu "ne seninle ne sensiz" her iyi geçen günün akşamı kavgalarla tartısmalarla süsleniyor malesef ama yine de hep bi seni seviyorum'umuz var.. yardım edin ne yapacağımı şaşırdım artık

Eger sevıyorsanız neden bitsinki? Cok mu tartısıyorsunuz yada ayrılmak ıcın mantıklı bı nedenınızmı var

skntilarla birlikte o sevgi oyle bi hale gelebiliyo ki.. elele skntilara gogus germek baska; o durum belki iyice baglar birbirine.. ama birbirinle sknti yasamak cok kotu.. zamanla sevgi filan kalmiyo..

Zaten 8 aydır ayrıyız fakat hep konusuyoruz yine de seni seviyorum diyoruz sadece ortada "sevgili" sıfatı yok. Tek sorunumuz geçmiş malesef hep geçmişe takık ni şekilde yaşıyor bugüne odaklanamıyor

İşte yavaş yavaş o sevgi farklı bi boyuta geldi bende cok yıprandım ve böyle olmasını istemiyorum..

Zaten 8 aydır ayrıyız fakat hep konusuyoruz yine de seni seviyorum diyoruz sadece ortada "sevgili" sıfatı yok. Tek sorunumuz geçmiş malesef hep geçmişe takık ni şekilde yaşıyor bugüne odaklanamıyor
Gcmısınde ne yasamıskı sızın askınıza engek oluyo eskı ask mı bi ölüm veya psıkolojısını bozacak bı olaymı. Eger bır netlık yoksa bunu sız kendınız muhaseesını yapın. Cabalayın gerekırse olursa olur olmazsada olmaz. Ama boyle ne oldugunuz bellı olmadan nereye kadar yuruteceksınız

Açıkcası sorun benim geçmişim. Ondan önceki hayatım çok laylomdu rahat bi kızdım. Ondan sonra duruldum tabiri caizse hanım efendi bi kız oldum ama bunu kendim istediğim için değiştim.. geriye dönüp bakınca kendime bendr kızıyorum keşke olmasaymış ama oldu.. bunu kabullenemiyo hep aklında o zamanki hallerim.. Aile yapısı da çok çok muhafazakâr zaten. Benimki de öyle ama yine de onun ki çok çok daha fazla oyle bu yüzden ona aşırı derecede ters böyle şeyler olması..

Hımmm cok fazla pişman olacagınız seyler nedır sınırı size kalmıs tabı ama sonucta bugune bakmak lazım ozaman tovbe dıye bısey olmazdı.hayattan ders almak cumlesıde boş olurdu. Sonucta degısmııssınız ve karsınızada adam bu degısımle yetınmeyıp hala gecmıse takılıyosa kesın soyluyorum bitîrin aranızdakı dıyalogu.yarın oburgun evlendıgınızde ozaman ınankı gene unutmayacak unutsada ozaman hatırlaması muhtemel. Ve daha fazla sorunlar.

Zaten hiçbi zaman unutmam evlensek bile demişti.. Ama seviyorum iste, oda seviyorum diyo ama bilmiyorum ya

Zaten hiçbi zaman unutmam evlensek bile demişti.. Ama seviyorum iste, oda seviyorum diyo ama bilmiyorum ya
surekli basina kakmasi muhtemel, her ne yasadiysan.. yani madem seviyo ama uygun degilsiniz (ki olabilir), kessin diyalogu, ne yani 8aydir gorusmek filan?
ha bir de adam bu sekilde davrandi ya, birlesseniz de sen artk rahat olamazsin yaninda, acaba ne dusunuyo, filan filan..

Geçmişi geçmişte birakamiyorsa...
İlerde bu sizi daha cok kirar..
Sana guvenmeyi öğrenmesi lazim..
Zaten ayrisiniz..

Madem fikirlere acigim diyorsun,erkek arkadasin sadece unutmus gibi yapar ama yeri gelince yuzune vurucaktir veya birgun gecmisini bahane ederek gidebilir,8 ay ayri olup sevgili sifati olmamasi cok sacma.net olmasini iste gecmisim bu bu dersin degistim dersin kaul ediyorsan bu de yoksa eyvallahini cek canim.Hersey gonlunce olsun..

ciddi aşık ve sevgi dolu insanlar birbirlerini kırmamaya riayet ederler .Sizinki aşktan ziyade alışkanlık

sevgi varsa arada neden bitiresinizki. çok mu tartışıyorsunuz o zaman her iki tarafta alttan almayı bilecek.
ne seninle ne sensiz diye bişey yoktur. birbirinizi sıkmayın, tartışmadan olabildiğince uzak tutun herşey düzelir.

canım bence en zor insan tipidir bu.
geçmişe takık adamlar.
bilmiyorum ama o adam öyle gider yapısı öyle çünkü.
eğer sabrederim katlanırım diyosan devam et.
ama hep böyle olacak bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…