skntilarla birlikte o sevgi oyle bi hale gelebiliyo ki.. elele skntilara gogus germek baska; o durum belki iyice baglar birbirine.. ama birbirinle sknti yasamak cok kotu.. zamanla sevgi filan kalmiyo..Öncelikle merhaba arkadaslar. Yardımınıza ihtiyacım var.
İki tarafta deli gibi severken unutmak doğru mu ve mümkün müdür sizce?
İlişkimizin en anlamlı özeti şuydu "ne seninle ne sensiz" her iyi geçen günün akşamı kavgalarla tartısmalarla süsleniyor malesef ama yine de hep bi seni seviyorum'umuz var.. yardım edin ne yapacağımı şaşırdım artık
Gcmısınde ne yasamıskı sızın askınıza engek oluyo eskı ask mı bi ölüm veya psıkolojısını bozacak bı olaymı. Eger bır netlık yoksa bunu sız kendınız muhaseesını yapın. Cabalayın gerekırse olursa olur olmazsada olmaz. Ama boyle ne oldugunuz bellı olmadan nereye kadar yuruteceksınızZaten 8 aydır ayrıyız fakat hep konusuyoruz yine de seni seviyorum diyoruz sadece ortada "sevgili" sıfatı yok. Tek sorunumuz geçmiş malesef hep geçmişe takık ni şekilde yaşıyor bugüne odaklanamıyor
Hımmm cok fazla pişman olacagınız seyler nedır sınırı size kalmıs tabı ama sonucta bugune bakmak lazım ozaman tovbe dıye bısey olmazdı.hayattan ders almak cumlesıde boş olurdu. Sonucta degısmııssınız ve karsınızada adam bu degısımle yetınmeyıp hala gecmıse takılıyosa kesın soyluyorum bitîrin aranızdakı dıyalogu.yarın oburgun evlendıgınızde ozaman ınankı gene unutmayacak unutsada ozaman hatırlaması muhtemel. Ve daha fazla sorunlar.Açıkcası sorun benim geçmişim. Ondan önceki hayatım çok laylomdu rahat bi kızdım. Ondan sonra duruldum tabiri caizse hanım efendi bi kız oldum ama bunu kendim istediğim için değiştim.. geriye dönüp bakınca kendime bendr kızıyorum keşke olmasaymış ama oldu.. bunu kabullenemiyo hep aklında o zamanki hallerim.. Aile yapısı da çok çok muhafazakâr zaten. Benimki de öyle ama yine de onun ki çok çok daha fazla oyle bu yüzden ona aşırı derecede ters böyle şeyler olması..
surekli basina kakmasi muhtemel, her ne yasadiysan.. yani madem seviyo ama uygun degilsiniz (ki olabilir), kessin diyalogu, ne yani 8aydir gorusmek filan?Zaten hiçbi zaman unutmam evlensek bile demişti.. Ama seviyorum iste, oda seviyorum diyo ama bilmiyorum ya
ciddi aşık ve sevgi dolu insanlar birbirlerini kırmamaya riayet ederler .Sizinki aşktan ziyade alışkanlıkÖncelikle merhaba arkadaslar. Yardımınıza ihtiyacım var.
İlişkimizin en anlamlı özeti şuydu "ne seninle ne sensiz" her iyi geçen günün akşamı kavgalarla tartısmalarla süsleniyor malesef ama yine de hep bi seni seviyorum'umuz var.. yardım edin ne yapacağımı şaşırdım artık
Öncelikle merhaba arkadaslar. Yardımınıza ihtiyacım var.
Zaten 8 aydır ayrıyız fakat hep konusuyoruz yine de seni seviyorum diyoruz sadece ortada "sevgili" sıfatı yok. Tek sorunumuz geçmiş malesef hep geçmişe takık ni şekilde yaşıyor bugüne odaklanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?