bende senin gibiydim her ağızdan bi ses çıkıordu ama iş eşimde bitiyordu ilk başlarda eşimde ailesinin lafından hiç çıkmıyordu daha sonra baktı ki ben onu çok seviorum bunu hareketlerimle konuşmalarımla anladı aileside tutucu diolardı bana ama gusel bi dille konuşunca anlıyorlar
arkadaşlar sanırım artık yolun sonu.bugun itibariyle tamamen sonlandırdık ilişkimizi.
biliyorum herşey çok zor olacak ama ikimiz içinde doğru olan buydu.çok canım yanıyor.bir daha göremiyecek olmak.sesini duyamıcak olmak ölümden beter ama bunu ailem için ve onun gelecegi için yapmamız gerekiyordu.biz ailelerimiz için sevgimizden vazgeçtik.
herkesin olduğu gibi yolumuz açık olsun...
ah canım bence çok iyi yapmışsın hiçüzülme gerçekten takdir ettim seni sen güçlü birisin herşey düzelir istediğin gibi olur
ay canım pardon ben sadece baştaki mesajını okuyarak sana cevap yazmıştım...
açıkcası çok üzüldüm suan...yani aileler için kendi sevginizden vazgecmek bence hem ii hemde kötü...
onlar mutlu olsun diye böle yaptınız...ya şimdi siz ayrı ayrı mutlu olamazsanız ne olacak...
bu sefer kendi mutluluğunuzu kendi ellerinizle tepmiş olmayacakmısınız....
arkadaşlar sanırım artık yolun sonu.bugun itibariyle tamamen sonlandırdık ilişkimizi.
biliyorum herşey çok zor olacak ama ikimiz içinde doğru olan buydu.çok canım yanıyor.bir daha göremiyecek olmak.sesini duyamıcak olmak ölümden beter ama bunu ailem için ve onun gelecegi için yapmamız gerekiyordu.biz ailelerimiz için sevgimizden vazgeçtik.
herkesin olduğu gibi yolumuz açık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?