fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen yardım...

Nisanlinin annesine gore yasayacaksan o ne derse yapacaksan evde oturup onun izniyle evden cikacaksan onun istedigi gibi giyinecek onun istedigi gibi konusacaksan evlen!
Ama o zamanda sen olmayacaksin..Ailen seni buyutmus egitmis gozlerinden sakinmis..Iki gunluk kadinin dedigine bak...Baslatmasin tutuculuguna resmen yobazlik ya!!!Nisanlinda evlendikten sonra iyice annesinin agzina bakarsa vay haline...
Cok iyi dusun..Bir omur aglayacagina bir kere agla

bende senin gibiydim her ağızdan bi ses çıkıordu ama iş eşimde bitiyordu ilk başlarda eşimde ailesinin lafından hiç çıkmıyordu daha sonra baktı ki ben onu çok seviorum bunu hareketlerimle konuşmalarımla anladı aileside tutucu diolardı bana ama gusel bi dille konuşunca anlıyorlar

boyle olumlu örnekler duyunca sanki yüreğim ferahlıyor bir kuş sevinci yaşıyorum içimde ... ama ama işte o amalar mahvediyor.allahım yardım et.

CANIM bazende hıc anlamayabılıyorlar. yanı ne bırak ne de devam et dıyebılırız aslında. bu taneneıyle kısıye aıt kadına aıt degıl. kımı evlendırkten sonra DUSUNCELERINI SESLI SOYLER KIMIDE HALA ICINDE TUTUP SADECE SAVUNMAKLA YETINIR. bu o kadar gorecelıkı daha yolun basındayken eger fıkırlerını savunamıyor ve senın ısteklerını kendı ıdtıyormus gıbı anlatmıyorsa dusun derım sadece ( ınsallah gonlunce olur

arkadaşlar sanırım artık yolun sonu.bugun itibariyle tamamen sonlandırdık ilişkimizi.
biliyorum herşey çok zor olacak ama ikimiz içinde doğru olan buydu.çok canım yanıyor.bir daha göremiyecek olmak.sesini duyamıcak olmak ölümden beter ama bunu ailem için ve onun gelecegi için yapmamız gerekiyordu.biz ailelerimiz için sevgimizden vazgeçtik.

herkesin olduğu gibi yolumuz açık olsun...

ah canım bence çok iyi yapmışsın hiçüzülme gerçekten takdir ettim seni sen güçlü birisin herşey düzelir istediğin gibi olur

ya evlilik bu çocuk oyuncağı değil ama bazı şeyleride yaşamadan göremezsin ne yazıkki...
ii dersin kötü çıkar...kötü dersdin ii..o yüzden şimdi ne desem boş...ama mademki nişanlın öle söylüyor o halde ona güvenmekten başka çaren yok..hakkında hayırlısı ne ise öle olsun...

ay canım pardon ben sadece baştaki mesajını okuyarak sana cevap yazmıştım...
açıkcası çok üzüldüm suan...yani aileler için kendi sevginizden vazgecmek bence hem ii hemde kötü...
onlar mutlu olsun diye böle yaptınız...ya şimdi siz ayrı ayrı mutlu olamazsanız ne olacak...
bu sefer kendi mutluluğunuzu kendi ellerinizle tepmiş olmayacakmısınız....

ah canım bence çok iyi yapmışsın hiçüzülme gerçekten takdir ettim seni sen güçlü birisin herşey düzelir istediğin gibi olur

teşekkür ederim cicikız sinem zor olacak ama olgun olmak zorundayım.gerçekler bazen acı oluyor maalesef...

işin bu boyutuda var minikprenses haklısın ama ailemin rızası olmadan yapamadım.canımdan çok sevdiğim insanı imkansızlıklar yüzünden kaybettim.doğru olan buydu ama içim sızlıyor...

arkadaşım, inan her şey olacağına varır, kadere kısmete inanıyorsan eğer, döner dolaşır tekrar bulursunuz birbirinizi. ama bazen insanın bazı şeyleri yaşayarak öğrenmesi gerekiyor, şimdi kötü olarak baktığın bir şeyin ilerde senin şansın olacağını bilemezsin, en kötü acılar bile insana bir şeyler öğretir.

bitmesi daha hayırlı gibi bunu sölemekte yasamakta cok zor ama evlenip bunun bedelini ödemek okadar ağır ki keşke dememek için bi sans var elinde suan insanlar normalde evlilikleri zor yürütüo sense sorunların içine girip evlilik yürütmeye calıscan yıprancan üzülcen bi yerden sonra da pişman olcan aşılcak sorun olsa nese ama bunu asmak die bi durum yok ya herseyi kabul edersen evlen hakkında hayırlısı canım Allah kolaylık versin üzülme dua et bol bol

Canim bence sen hem kendin icin hemde ailen icin en dogru karari vermissin.
Bu karari vermek tabiki cok zor ama evlendikten sonra ayrilik karari vermekten yuzbinlerce kez iyidirr hakkinda hayirlisi olsun insalah canimm a.s.

dediklerinizin hepsine katılıyorum.etrafımdaki tecrübe sahibi insanların fikirleri hep bana doğru olanı yaptığımı söylüyor.mantığım kabul ama ya kalbim?hayırlısı tabiki biraz zaman herşeye iyi gelecek inşallah.çok cnm yanıyor ama kimi zaman mantığım kimi zaman duygularım ağır basıyor.

şuan dünden beri hiç konuşmuyoruz.oyle özledim ki...
en son bana ne istiyorsan sole sana yemin ederim söz veriyorum istediğin herşeyi elimden geldiğince yapıcam.seni daha iyi şartlarda yaşatmak için ne gerekirse yapıcam demesine rağmen bitirmek drumunda olduğumuzu anlattım ona.belki artık oda kangren olan bu ilişkiyi bitirdiğimizi kabullenmeye çabalıyor.

sadece bana dediği eğer beni üzmek istemiyorsan bir daha birbirimizi aramayalım.çunku sesini duyunca daha kötu oluyorum.çok sevdim hemde çok sevdim canım acıyor dedi.hala kulaklarımda çınlıyor dedikleri.kolay mı 6 koca sene ,onunla büyümüşüm resmen.allahım ne onunla ne onsuz olamıyorum.şartlar çok daha zorlaştı.doğrumu yaptım acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…