arkadaşalar çok sağolun ama eşimin annesi öyle laftan sözden anlayan bir insan değil ne dersen de bildiğini okur.ne yapacam bilmiyorum.ben gelip bebeğe bakmasını istemiyorumki ben bebeğime gül gibi bakarım.eltim doğum yapalı 2 ay oldu daha bebeğine banyo bile yaptıramadı bırakmıyorki kaynanam altını bile kendi değiştiriyo eltim diyo ben annemiyim neyim anlamadım ağlayıpp duruyo ne yapacm ya offffffffff.sanırım kalbi bile kırılacak olsa dayanamayıp patlarım.istemiyorum kalp kırmak ama eltimin durumuna düşüpte bebeğime yabancı kalmakta istemiyorum.sonuçta oğlumu kendim yıkamak kendim bakmak istiyorum kırılırsada kırılsın.
peki bu calısan annede kres yardımı hangı caklıusanlar ıcın ghecerlı yanı dıyelımkı herhangı bır yerde asgarı ucretle calısılıyorr onun ıcınde gecerlımıdır yoksa ılla kadrolular ıcınmı
kocan sabah işe gidecek bütün gece bebek ağlar kocan uyuyamaz onun için ayrı yatmak zorundasın diyo
bence hiç üzülme tavrını koy sana böyle yapamasın gerekirse diren nasıl olsa eşinde senden taraf dua et ki eşin de annesinin tarafını tutupta illaki annem ilgilenecek demiyoo.benim kaynana da böyle çok bilmişlik yapar herşeye karışmaya kalkar ama benim benim huyumu biliyo öyle bana karışamaz .eşimd ebu yönden benim tarafımı tutar zaaten öz annesi değil o yüzden bizim üstümüzde çok fazla etkisi yok..hiç üzülme tatlım üzülüpte bebeğinide strese sokma derim hem senin annen de gelir doğuımunda yanında olursa o zaman senin kaynana çok fazla zıplayamazzz...arkadaşalar 30 haftalık hamileyim.kaynanam doğumdan sonra bebeğe bakmaya geleceğini söylüyor.2 ay önce eltimde doğum yaptı ama kaynanam bıktırdı eltimi herşeye karışıyo bebeği annesine bile vermiyo nerdeyse söylenip duruyo yok bakamıyorsun yok bilmemne niye doğumdan beri eltimi bebekle ayrı odaya aldı.eltim iki aydır bebeğiyle ve kaynanamla aynı odada yatıyor yani eşiyle 2 aydır aynı odada yatmayı bırak başbaşa bile kalamadı.tamam kaynanam bakıyor bebeğe hakkını inkar edemem ama sinir hastası ediyor laflarıyla insanı.2 ay sonra bnede doğum yapacam aynı şeyleri bende yaşıycam ne yapsamda ay nı şeyleri yaşamasam lütfen yardım edin ya ciddi sıkıntı içindeyim sırf bu konu yüzünden.e kaynanama gelme de diyemem.eşimde istemiyo annem gelmesin sen bakarsın diyo ama annesi öyle düşünceli bir kadın değil eşim gelme dese bile gelir.birde herşeye söyleniyo kırk defa tekrarlıyo bişeyi ben ne yapacam ya.eltime bebeğini bile vermiyo kadın kucağına alsa bırakmıyo incitirsin koy yerine diyo.sinir hastası oldu eltim 2 ayda.çok korkuyorum ya bunları gördükçe lütfen bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?