• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize çok ihtiyacım var(nişanlım ve ben)

seven gönül bir arada olunca yer mekan farketmez belki ama araya bencillikler ültimatomlar girince o ilişki sakatlanır iyi bi yuvanın temeli karşılıklı sağduyudur, ama malesef şimdilik nişanlında bu yok belki askerlik psikolojisi ile böyle fevri konuşuyodur oda belli olmaz, biraz sabret bu durum hiç düzelmese de çevreyi düşünme kendi mutluluğun herşeyden önce gelir.

nerede huzurlu olacaksanız orada yaşayın. bu dert değilki. madem ankara istiyor anarada yaşarsınız eşin neredeyse sende orada olmak zorundasın. şimdidien nerede yaşayacağınızn kavgasını yapıyorsanız ne olacak sonu. bırak nasıl huzurluysa öyle olsun dışarıda olup sürekli senin başına kakıp kavga çıkartması daha mı iyi. hem ankara olması senin içinde iyi olur eskişehir yakın sonuçta ehr zaman ailenin yanına gelebilirsin.

canım biraz daha sabret bekle,değişmezse bitir ailende senin üzülmeni istemiyor ayrıl diyor.ilerde evlenip çocuğun olunca bu sorunlar olsa daha mı iyi olacak.her şerde bir hayır var derler.belkide gerçk yüzünü görmen için bir vesiledir.olmuyorsa zorlama kendini,elalem ne der diyede düşünme.elalemin hayatı değil senin hayatın bu.artık kadınlar 30 da evleniyorlar yaşında bence daha genç.hakkında hayırlısı olur inşallah

canım başkaları ne der diye hayatını mahfetme... eğer bu adamla anlaşamam diyorsan, bence işler iyice sarpa sarmadan ayrıl derim...
şimdiden böyle yapıyorsa ileride ailesine laf da söyletmez ...
hem işi yok hem ailesine nasıl bakacak yardım edecek?
senin hem evin hem işin varmış... birde senin evinden gelen kirayla ev mi tutacakmış??? oturup adam akıllı konuşun derim..

güzelim nişan atmayı düşünüp de kararını bu yönde verirsen sakın çevreyi düşünme bile.ben de 2 ay önce nişan attım ve aynı senin korkularını yaşadım millet ne diycek acaba bi daha bi ilşikim olursa sorun mu olucak hiç de değil.önce soruyolar duyanlar ama sonra herkes bana hayırlısını diledi.baştan bitirmişsin iyiki dediler.evlenip ayrılmaktasa en iyi bu dedi herkes.ama 2 ay oldu artık soran eden yok sanki hiç olmamış gibi giderek azalıyo zaten sen de giderk alışıyosun bu duruma.iyi düşün canım ayrıl demiyorum tabiki ama,kesinlikle çevreyi düşünme.

ankara veya eskişehir hiç fark etmez insan sevdiğinin yanında olmak ister.ankarada kalmak istemesinin sebebi ailesinden dolayı ise o zaman hiç evlenmesin evlilik tek taraflı olmuyor sizin eskişehiri isteme nedenleriniz daha ağır gelir bir eviniz var ve en önemlisi bir işiniz.en kısa zamanda bir orta yol bulursunuz inş canım.

Sonuç olarak senin imkanların daha geniş, ve hazırda güzell bi işin, evin var.
En mantıklısı onun senin yanına gelmesidir, hayat şartları ne kadar zor bunu biliyosun, 2 kişininde iş bulması ev kirası ve yeni evlenicek olan çiftleri düğünden sonra bekleyen taksitler ve borçlar....
bütün bunların altından nasıl kalkabilirsiniz ki ?
Ama nişanlının ailesinin maddi durumu iyise belki hazırdan 3-5 ay yersiniz o zamana kadar da bi iş bulabilirsiniz ama gene de zor.
Nişanlınızı ikna etmenin yollarını bulun...
Eskişehir ve Ankara arası çok uzak değil, bu bahane olamaz.
Bence bunun yanısıra başka şeylerde vardır

Burdan nişan at dememiz kolay tabi biraz tahmin edebiliyorum içinde olduğun psikolojiyi.
Sevgililik iyi güzel bazı şeyler idare edilir ama Evlilik işin içine girdiğinde artık kapalı zarfla olmaz bu işler açık açık düşündüklerini söylemelisin. Akıllı adamsa zaten kendine çeki düzen verir işini yoluna koyar en azından o yönde düşünceli adımlar atar. Gururla kibirle mi doyacak ileride çocuğun karnı. Çocuk felan extrem bir örnek oldu sanırım ama o da bir gerçek tabi:61: Neyse duruma gelirsek Senin bir düzenin var sonuçta diyorsun ki sen daha bir düzen sağlayana kadar burada kalmalıyız. Plansız programsız hareket edemeyiz. bunda gurur yapılacak birşey yok. yanlış mı anlamışım. cevabın evetse bunu aynen söyleyeceksin. kelime oyunu yok ima yok. şuan senin bir düzenin yok ne olacağının garantisi yok o yüzden şuan en emin adım bunları yapmaktır diyeceksin. halen gurur kibir devam ediyorsa da gitsin gururlular klubune sokakta onlardan çok var boş boş geziyorlar. dışarıdan bakan kişi için durumunuz hiç düşünme at o nişanı ne işin var o boş adamla olarak görünür. sen farklı görürsün o yüzden bu dediğimi deneyebilirsin. yine anlamıyorsa işte ozaman dediklerini yap. bu arada çevre ne düşünür konusu ise hiçbişey yazmıyorum tamamen saçmalık. kimse umursamaz bunu dert etme hele ki böyle bir sebebi olan biri için. yorum iyi yapmışsın olur en fazla. umarım yaşı sorun etmiyorsundur kendine bazı şeyler için o konuda da hiç geç değil.

Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Bu konular açıldığından beri eskisi kadar çok aramıyor beni konuşmuyoruz. Aradığındada ben ister istemez soğuk davranıyorum ve her fırsatta düşünüyorsun değilmi söylediklerimi diyorum oda fikrim değişmedi ben sabit fikirliyim ona göre hareket et diyor. Dün akşam tekrar aradı beni, düşündüm deneyelim eğer beceremezsek döneriz dedi bunu duyunca çok sevindim ama ilk ankarada yaşayalım demek istemeiş benim derdim zaten şuanki işimden çıkmak istememek çünkü ben gerçekten çok büyük bir şirkette sorumlu olarak çalışıyorum kariyer geleceğim çok parlak patronumda beni seviyor nişanlı olduğumuda biliyor onada iş veririm diyor ben bu sebeplerden dolayı çıkmak istemiyorum işimden ama bunu anlatamıyorum ona...
Artık ne olacaksa olsun çevremide, yaşımıda umursamıyorum sadece geleceğim ve kendim umrumda olan...

pamukelf, aklını başına al derim, madem böyle bi şirkette çalışıyosun hemde seviliyosun, geleceğin parlak önüne daha neler neler çıkar, sen daha biliyosun çünkü sen yaşayıp görüyosun.
Şu anki güzelliğini, konumu düşün.
Elbette sevgine saygın sonsuz ama düşün.
yakma kendini

pamukelf, aklını başına al derim, madem böyle bi şirkette çalışıyosun hemde seviliyosun, geleceğin parlak önüne daha neler neler çıkar, sen daha biliyosun çünkü sen yaşayıp görüyosun.
Şu anki güzelliğini, konumu düşün.
Elbette sevgine saygın sonsuz ama düşün.
yakma kendini

desteğin için teşekkür ederim canım. artık o askerden dönsün fikirleri değişmezse bitiricem herşeyi tek fedakarlık yapan ben olmucam artık.....

canım açıkçası nişanlın bana senin kadar sorumluluk sahibi görünmedi az da olsa olur ama Ankara olsun denir mi sonuçta Ankara İst'dan sonra en pahalı şehir iyi bir semtte düzgün bir evde oturmak istesen kiralar en az 600 TL az para alıp sadece standart yaşamı nasıl sağlayacak size hem de sadece ailesinin dizinin dibinden ayrılmamak için anlamıyorum ben bunu

onun da çok iyi bir işi olur Ankara da tartarsınız kendi aranızda ona göre karar verirsiniz ama anladığım kadarıyla senin işin çok daha iyi üstelik Ankara Eskişehir hızlı trenle 1,5 saate inmiş günübirlik bile gidip ailesini görebilirsiniz ki zaten ikiniz de çalışında haftada birden fazla görüşmeniz çok zor ailesiyle Eskişehir de kazanır Ankara da yersiniz ne olacak yani

Geleceginden kesinlikle vazgecme...en iyi erkek icin bile degmez..mantigin ne diyosa onu yap..zordur belki aklini dinle diyorum..

şimdi ayrılısan 3 gün ağlarsın. evlendikten sonra pişmanlığın bir ömür sürebilir unutma
onun derdi senin imkanlarını reddediyor değil reddetse eskişehirdeki evin kirasıyla ankarada ev tutarız demez. hem az para kazanıp ankarada oturacak hemde ailesine destek çıkacak üç kuruşuda onlara yedirecek. oh ne ala dünya

İnsan aşksız eşsiz de yaşar ve mutlu olabilirde ama evlendikten sonra herey değişiyorki ne aşk kalıyor ne sevgi bi noktaya gelince... ama sorunlu bir evliliğin olursa ne mutlu olabilirsin nede yaşadığın dan zevk alabilirsin.. Ablamda yaşarım seviyorum dedi evlendi gitti 6 ay sabredebildi ve döndü ve burda yaşıyolar ve eniştem başta zorlandı ama şimdi alıştı oda ailesine düşkün ama sevdiği için geldi.... Hem evlendikten sonra insan ailesinin kıymetini daha iyi anlıyor 6 ay oldu evleneli ailem aklıma geldikçe gözlerim dolar.. aynı şehirdeyiz ama ayrılmak başka birşey.. Senin yerinde olsam hiç düşünmezdim şuan ben geçmişte affettiklerimin yasını tutuyorum şimdi olsa acımazdım..

2 gündür aramıyor hiç sanki kötü birşey istedim illa hep benmi fedakarlık yapıcam bukadar bencillik olmaz şimdi askerde merakta ediyorum biraz ama bilmiyorum ya sıkıldım iyice...
bu arada tüm yorumlar için çok teşekkürler

2 gündür aramıyor hiç sanki kötü birşey istedim illa hep benmi fedakarlık yapıcam bukadar bencillik olmaz şimdi askerde merakta ediyorum biraz ama bilmiyorum ya sıkıldım iyice...
bu arada tüm yorumlar için çok teşekkürler

off offf :5:
anlıyorum sıkıntını..
Ama herşeyi ve her fedakarlığı kadınlar mı gögüslemek zorunda :26:

Bir defa çevren ne düşünür diye hareket etmek mantıklı değil bence ya ilerde boşanmak zorunda kalırsanız o zaman çevreniz daha kötü şeyler düşünmeyecekmi? Ayrıca 26 yaş bence genç bir yaş yani sanki evlilik için son şansınızmış gibi yazmıssınız.. Ben 32 yaşındayım sözlümden ayrıldım hiçççç pişman değilim şükrediyorum..

Back
X