• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize çok ihtiyacım var(nişanlım ve ben)

sakın taviz verme tatlım madem ailesine çok düşkün ve maddi olarak ailesi ondan destek bekliyor eğer Ankaraya gidersen tam anlamıyla SEN YANDIN...çünkü evlenince öyle sorun yaratır ki bu durum inan bana şuan bunu göremeyebilrsin ama sakın evlenme bu şartlarda..hatta önce Ankarada yaşayalım sonra geçeriz eskişehire gibi sözlere de inanma asla gitmezz evlenince..

Sorumsuz ve sizin geleceğinizden çok , başka şeyleri düşünüyorsa inanın sonra çok üzülürsünüz. Evlenince yeni bir hayata başlıcaksınız çünkü özellikle bir erkeğin bu konuda sevdiğinin yanında olması gelecekleri için çaba harcaması lazım önceliği siz olmalısınız bir an önce evlenip kavuşmak istiyorsa.

kızlar yavaş yavaş ilişkim bitiyor beni hiç aramıyor artık. Dün sabah ben aradım dayanamadım üzülmesin askerde diye. Neden aramadın beni diye sordum canım istemedi seni üzüyormuşum ya üzülme diye aramadım diyor ya neden beni bir şekilde ikna etmeyi değilde aramamayı seçiyor resmen bitirmiş bişeyleri aklında üzülmüyorda hiç keyfi gayet yerinde.
neyse artık 5 yıllık ilişkim yok olup gidiyor umarım bundan sonra herşey yolunda gider.

Canım sende onun yonunden bakmıyosun oda mantıksız dusunuyor bıyerde ama erkeklerın bıyere ayak uydurması cok zor olur aynı bı cıcek gıbı yerını degıstrırsen solarlar komsumuzdan bılıyorum manısadan ıstanbula geldı adam ayak uyduramadı okadar mutsuz kı konusun anlasın bole seylerı kafanıza takmayın :)

canım önündeki süreç zor bi dönem ama asla kendini bırakma,bi süre sonra geçiyo ve hafifliyo emin ol.sadece güçlü ol ve yeni bi sayfa aç eğer ayrılma kararını verdiysen.sadece kendini düşün önce unutma önce sen önemlisin,kimse değil.

canlarım o askerden gelene kadar beklicem çünkü dünkü telefon görüşmemizde daha olumlu konuştu benimle beni kaybetmek istemiyor gerçekten 5 yıllık uzun bir ilişkimiz var ne olursa olsun mücadele edicem ve 5 yıllık ilişkimi çöpe atmıcam. sanırım herşey yoluna girmeye başladı......

çok sevindim adına cnm.ama bu saatten sonra taviz vermeyi düşünme bile..

kararlılığını göster oda o düşüncelerini atsın kafasından..

aynen sizin durumunuzda olan iki kişi tanıyorum.

biri boşanmak üzere,kocası avukat olduğu halde çalışmıyor annesinin ağzının içine bakıyor,kadının hiçbir söylediğinin önemi yok ama annesi öl dese ölür,bir çocuğu var ve adamın çocuk üzerinde hiçbir hakkı olmamasına rağmen çocuğu vermeyeceğini söylüyor -ki adam avukat ne yapar eder çocuğu alır diye düşünüyorum.

diğeri evli,geçmişte seninki gibi bir ilişki yaşadı,kangren olan kolu kesip atar gibi ilişkisini bitirdi.sonra işyerinde arkadaş oldukları biri bu dönemde ona yardımcı oldu,daha sonra aşık oldular birbirlerine,evlendiler.çocuğun maddi durumu çok iyi ve çocuk melek gibi kızın ağzının içine bakıyor...

her zaman böyle olacak diye bi kaide yok ama bu yaştan sonra birini fazla değiştireceğini düşünme..

Böyle rüzgarlı sıkıntılı kapalı bi günde, pamukelf içinde bulunduğun durumdan dolayı seni anlamaya çalışıyorum ve içim daha da kapanıo,
Ümitsiz bir vaka değilsin ama, ne diyim HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 3 ay sonra herşey netleşicek ya devam edicez yada bitiricez herşeyi. Kesinlikle taviz vermeyi düşünmüyorum.

2009da paylaştığım derdim ile ilgili yorum yapan destek olmaya çalışan herkese çok teşekkürler...
Şimdi yazdıklarımı okudumda nekadar da mazide kalmış herşey diyorum... zaman geçti ve biz nişanlımla evlendik 2 yıl ankarada yaşadık bu yıl nisan ayında Eskişehire taşındık mutluyuz çünkü ben bekarken çalıştığım işime geri döndüm ve eşimde benim çalıştığım şirkette çalışmaya başladı... istediğim herşeye 2 yıl rötarlı olarak sahip oldum:) çok şükür allahıma...
tm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...

Back
X