Fikirlerinize çok ihtiyacım var...yoksa çıldıracam.

Allahina kadar haklisin arkadasim!!

Bulduda bulandi denir esin gibi adamlara.....bebek allahin izini ile dogduktan sonra bak ve izle...egerki gercektende yine ayni tas ayni hamam devam ediyorsa....
Al cocugnu topla cesaretini ve terk et.....

O seni hak etmiyor.:1hug:

esın cıkarken de mı boyleydı sonra mı boyle oldu?
Insan hayata bır kere gelıyor bu kadar acıyı cekmek zorundasın sen tatlım hem de hamıle halınle.Benım esım haftada uc kez bırak bır saat bıle gec kalamaz kalacaksa da arar kı ben hamıle degılım.Esın dusuncesızlıkyapmıs cok yanlıs konus derım gerekırse evlılık danısmanına gıdın.Esın sonradan degısmısse bır sorunu mutlaka vardır.

eşin dengesiziz teki..
gerçekten seni hak etmiyo..sen alttan alırken o zeytinyagı gibi üste çıkmaya çalışıyo..
halbuki bir bebeğinizin olacagı için çok heyecanlı olmalıydı..

çok zor günler geçiriyorsun.Allah kolaylık versin.ama boşanmayı hemen düşünme biraz daha bekle.
yarısı acı suyla dolu bir sürahi su, nasıl tatlı hale getirilebilir.tabi ki üzerine acı su ilave ederek değil.çok zor,söylemesi kolay biliyorum ama sen tatlı su doldurmaya bak,gün gelir o acı suyla dolu sürahi tatlı hale gelir inşallah.
canım sen de sorun var uzman git deme asla,hiçbir insan, hele de hiçbir erkek bunu kabullenmez.:1no2:
evliliğimizi daha güzel hale getirmek vb.nedenlerden dolayı gel birlikte bir evlilik danışmaınana gidelim.istemezmisin,evliliğimiz daha güzel olsun.
bak kendimiz sorunlarımızı çözemiyoruz.objektif davranamıyoruz belki de.gel bir adım atalım,inşallah pişman olmayacaksın.bizi güzel günler bekliyor inşallah gibi yaldızlı cümlelerle ikna etmeye çalış.eger ikna olmazsa hiç üsteleme,sen kendin yardım al.emin ol o da daha sonra gelecektir.
eger hiç gelmese bile en azından senin psikolojin daha sağlam olur ve yanlış kararlar almazsın hayatınla ilgili.
dediğim kitabı al,muhakkak fadası olcaktır.dediğim gibi içindeki aşk mektupları çok faydalı,sadece sana değil tüm kk üyeerline tavsiye ediyorum.

Sonuna kadar haklisin bence:)
Dedigin gibi yap mademki dir dir yapmadigin halde böyle dirdirini yap ve yanlislarini suratina vur bakalim nasil davranacak ? Ama eger sinirli bir yapiya sahipse sakin - Allah korusun hamilesin sinirlenir felan ...
Ama dedigin gibi eger dogumdan sonrada degismezse ozaman kendi yolunu ciz derim madem ki iyi kazaniyorsun!
Ama ailem elalem ne der diye dinlemedi diyorsun simdi ayrilmak istersen birsey derler m i?

eşin dengesiziz teki..
gerçekten seni hak etmiyo..sen alttan alırken o zeytinyagı gibi üste çıkmaya çalışıyo..
halbuki bir bebeğinizin olacagı için çok heyecanlı olmalıydı..

evet gönül yarası arkadaşım gerçekten de anlamak zor,yakında bebeği olacak,insanın ne kadar mutlu olması eşini hoş tutması lazım değil mi?
allah'ın verdiği nimetleri göremiyorlar.
Allah bir eş vermiş,birde çocuk vermiş,bunlara sahip olamayan nice insan var halbuki.
allah akıl fikir versin ne diyeyim.
allah eşinin kıymetini bilmeyi nasip etsin tüm erkeklere ve tüm kadınlara ! amin :Saruboceq:

*********Allah yardımcınız olsun canım ..

Şimdi birşey diyeceğim yanlış anlamayın lütfen ;
Hemen evlenir evlenmez çocuk yapıyorsunuz
Daha karşınızda ki insanı tam tanıyamadan :1no2:
Aynı evin içinde birşeyler paylaşmak öyle farklı ki ..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ..
Eşinize iyi bir göz dağı verin kötükedihüso
Hayatta sadece kendisinin olmadığını anlasın ..

Bebek kısmetiyle gelirmiş derler ..
İnşallah hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler olur .. :Saruboceq:

Ne kadar zor bir durum .. Çok üzüldüm

Eşin böyle iken neden hemen çocuk yaptın
ben nişanlıyım nişanlım ilk sene çocuk istiyor ama ben önce evlenelim ozaman gelince buna bakarız diyorum şimdi herşey güzel ama aynı evde herşey değişiyor nasıl bir eş önce onu görmeliyim sonrada iyi bir baba olup olmayacağını his etmeliyim sende başdan böyle yapmalıydın çocuğu asla bir araç olarak görmemek lazım
eşin eve bağlanması için çocuk yaptıysan çok yanlış

aynı bu karakterde bi erkek arkadaşım vardı ayrıldım yenisini buldum
sevgliyken ilk zamanlar yutuyodum böyle tavırlarını beni beğenmez etrafını beğenir sever arkadaşlarına bişey desem sen kim oluyon der seni silerim onları silmem der
ben güzel kendineb aktıran biriyim ama o hiç beğenmezdi beni baktım ne bu ya dedim kendi kendime evlenmeden böyle bu
fakirinde biri benim ailem fazlaca zengin,bu durumuda kıskanır onlarla sık görüşmek yok evlenince derdi
çokta yakışıklı değil
ne yani beni bunda tutan özellik anında terkettim bi laf vardır yangınlık on günlük
tensel,sexsüel,dokunsal olan herşey başlayınca 10 günde rutine girer aşk evlilikle beraber
e bu sevgilik döneminde böyleydi ben uucuz atlattım valla.
sende terket bacım hayata bi kere geliyorsun ve stres adamda onulmaz yaralar açıyor o seni kanser etmeden sen onu s...tir et

ben asla çocuğu aracı olarak kullanmam korunduğum halde oldu, yoksa ben en az 5 sene istemezdim... hepinize çok tşk.ederim.... inanın biraz olsun güç buldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…