Fikirlerinize çok ihtiyacım var?

Adam yalancı emin ol kadının boşanmaktan haberi bile yoktur. Seni metresi olarak diğerini de karısı olarak idare etmek istiyor. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Ayrıl gitsin.

Öyle bir durum yok 1 senedir beraber bile yaşamıyolar ve sevdiğim adamdan duyduklarım kadarıyla konuşacak bi insan değilim zaten. Çok yanlarında iken kavgalarına şahit oldum. Aralarında 20 yaş var zaten kadın tc vatandaşlığı almak için boşanmak istemiyor.

Onu bınu bilmem de evli bir adamla birlikte olduğun için ilerde o kadar pişman olacaksın ki çünkü aynı şeyleri sen de yaşayacaksın, hayatın mahvolacak. Yol yakınken dön derim ama sen dinlemezsin tabi. Ne diyelim zaman her şeyi gösterir.

Ben olsam sevdiğime o kadar güvenmezdim. Önce bir boşansın sonra resmi nikahla evlenin.

Şu aralar Tüp bebek konularını okumam gerekmeseydi ban yemeyi göze alıp kötü konuşacaktım. Boşanmışsınız boyunuzun ölçüsünü almadınız mı da çarpık bir ilişkinin ortasındasınız. Bırakın evli adamları yuva yıkmayı bırakın bi işinize gücünüze bakın birşeyleri zorlamayın. Gören de evlenince sonsuza dek mutlu yaşayacaklar sanır. Yoksa bizi trolluyor musunuz böyle saçmalığın tek açıklaması bu.

Tc vatandaşlığı alabilmek için boşanmıyor

Tc vatandaşlığı alabilmek için eşle birlikte bir sürü işlem yapılıyor canım. Demek ki bu adam evlendiğinde gayet istekli evlenmiş çünkü eşi olmadan hiç bir işlem yapamıyor. Şuan anlaşılan bekleme sürecinde ve bu süreçte boşanmak istemiyor olabilir. Çok da haklı bende olsam boşanmam. Sizinle tanışmadan önce bir ilişkileri varmış demek ki. Çünkü bu işlemler için belli miktarlar da gerekiyor. 1000 tl ye yakın bir miktar bu hatta daha fazla da olabilir:)
Ve dediğim gibi eşi olmadan hiç bir işlem yapamaz. Yani evlenirken sırf nikah olsun diye evlenen adam bunların peşine koşturmaz. Anlattıklarınızda eksiklikler var besbelli.

Felaket kandiriliyorsun arkadaşım. .yemeyin bunları. .erkeğe göre hava hoş imam nikah i adı altında hersey mubah olacak ve hiçbir sorumluluk da olmayacak. ..oh ne ala...nasıl güvenirsin doğru olduguna?Bu yalanlar çoğu boşanmış çocuk sahibi erkeğin dilinde plesenk olmuş klasikler. ..lütfen bunu kendinize yapmayın. .sonra hamile kaldım mi acabalar;hamileyim aldırayim mi"lar;sonra da nikah siz evladım var terkedildim beni kim alır! LAR!!!

önce boşansın ondan sonra gelsin . imam nikahı falan asla öyle şeylere bulaşmayın

Ne kadar süredir birliktesiniz?

Allah'ını seven şurdan bana külahımı uzatsın.
Bu adam bunları külahıma anlatsın diye şeyettim.
Boşansın önce sonra yolunuza devam edersiniz nikah dairesi kaçmıyor sonuçta.

Sakın ha nikahiniz olmadan evlinhayati yasamaya kalkmayin vok pisman olursunuz. Seven bekler bu kadar net. Neyin acelesindesiniz ki???

Sizin boşanmanızın sebebi de aldatılmak mıydı acaba çok özele girmemiş olursam cvp verebilir misiniz?

Şubatta nişanlıyım diye konu açmışsın, şimdi burda 1 senedir evli bir adamla birlikte olduğunu yazıyorsun? Bundan bikaç ay önce sevdiceğin hapse girmişti?
Çok hızlı yaşıyosun sanki herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…