Adam yalancı emin ol kadının boşanmaktan haberi bile yoktur. Seni metresi olarak diğerini de karısı olarak idare etmek istiyor. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Ayrıl gitsin.
Onu bınu bilmem de evli bir adamla birlikte olduğun için ilerde o kadar pişman olacaksın ki çünkü aynı şeyleri sen de yaşayacaksın, hayatın mahvolacak. Yol yakınken dön derim ama sen dinlemezsin tabi. Ne diyelim zaman her şeyi gösterir.Öyle bir durum yok 1 senedir beraber bile yaşamıyolar ve sevdiğim adamdan duyduklarım kadarıyla konuşacak bi insan değilim zaten. Çok yanlarında iken kavgalarına şahit oldum. Aralarında 20 yaş var zaten kadın tc vatandaşlığı almak için boşanmak istemiyor.
Tc vatandaşlığı alabilmek için boşanmıyor
Felaket kandiriliyorsun arkadaşım. .yemeyin bunları. .erkeğe göre hava hoş imam nikah i adı altında hersey mubah olacak ve hiçbir sorumluluk da olmayacak. ..oh ne ala...nasıl güvenirsin doğru olduguna?Bu yalanlar çoğu boşanmış çocuk sahibi erkeğin dilinde plesenk olmuş klasikler. ..lütfen bunu kendinize yapmayın. .sonra hamile kaldım mi acabalar;hamileyim aldırayim mi"lar;sonra da nikah siz evladım var terkedildim beni kim alır! LAR!!!Mrb arkadaşlar.birini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Ben evlenip ayrılmış bir bayanım.sevdiğim de evlenmiş daha doğrusu yabancı kadın hamile kalıp çocuğu ondan gizli doğurunca sevdiğim adam nikah kıymak zorunda kalmış. 1 yıldır ayrı yaşıyorlar fakat sevdiğim boşanma davasını yeni açtı.kadın çok rezil boşanmak istemiyor. Sevdiğim adam beni istiyor bende onu istiyorum.beraber oturalım imam nikahımızı kıyalım boşanma davam biter bitmez resmi nikah kıyarız diyor. Siz benim yerimde olsanız sevginiz için mücadele edermisiniz yoksa pesmi edersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var??
Mrb arkadaşlar.birini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Ben evlenip ayrılmış bir bayanım.sevdiğim de evlenmiş daha doğrusu yabancı kadın hamile kalıp çocuğu ondan gizli doğurunca sevdiğim adam nikah kıymak zorunda kalmış. 1 yıldır ayrı yaşıyorlar fakat sevdiğim boşanma davasını yeni açtı.kadın çok rezil boşanmak istemiyor. Sevdiğim adam beni istiyor bende onu istiyorum.beraber oturalım imam nikahımızı kıyalım boşanma davam biter bitmez resmi nikah kıyarız diyor. Siz benim yerimde olsanız sevginiz için mücadele edermisiniz yoksa pesmi edersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var??
Sadece bu kısma takılmış olmanız manidar,Sadece sevgilimden duymadım kadını tanıyorum ve bi çok kavgalarına şahit oldum
1 senedir
Şubatta nişanlıyım diye konu açmışsın, şimdi burda 1 senedir evli bir adamla birlikte olduğunu yazıyorsun? Bundan bikaç ay önce sevdiceğin hapse girmişti?
Çok hızlı yaşıyosun sanki herşeyi
:) tahmin ettiğim gibi.. yani siz araya girince evden ayrılmış. Allah yaşatmasın aynı şeyi ne diyeyiimmm
Sizin boşanmanızın sebebi de aldatılmak mıydı acaba çok özele girmemiş olursam cvp verebilir misiniz?
Hayır ben ou tanıdığımda evden ayrılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?