Mrb arkadaşlar.birini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Ben evlenip ayrılmış bir bayanım.sevdiğim de evlenmiş daha doğrusu yabancı kadın hamile kalıp çocuğu ondan gizli doğurunca sevdiğim adam nikah kıymak zorunda kalmış. 1 yıldır ayrı yaşıyorlar fakat sevdiğim boşanma davasını yeni açtı.kadın çok rezil boşanmak istemiyor. Sevdiğim adam beni istiyor bende onu istiyorum.beraber oturalım imam nikahımızı kıyalım boşanma davam biter bitmez resmi nikah kıyarız diyor. Siz benim yerimde olsanız sevginiz için mücadele edermisiniz yoksa pesmi edersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var??
Adama bağlı, eğer adamın beni gerçekten sevdiğini biliyorsam boşanana kadar beklerdim. Tabi resmi nikah yapacaksa...Mrb arkadaşlar.birini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Ben evlenip ayrılmış bir bayanım.sevdiğim de evlenmiş daha doğrusu yabancı kadın hamile kalıp çocuğu ondan gizli doğurunca sevdiğim adam nikah kıymak zorunda kalmış. 1 yıldır ayrı yaşıyorlar fakat sevdiğim boşanma davasını yeni açtı.kadın çok rezil boşanmak istemiyor. Sevdiğim adam beni istiyor bende onu istiyorum.beraber oturalım imam nikahımızı kıyalım boşanma davam biter bitmez resmi nikah kıyarız diyor. Siz benim yerimde olsanız sevginiz için mücadele edermisiniz yoksa pesmi edersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var??
AslaAaa sakın böyle bir hataya düşmeyin erkeklerin klasik yalanı swni istiyorum ama eşim çok çirkef boşanmayı zorluyor bilmem ne.. sakın diyim sakın boşansın gelsin alsın siziMrb arkadaşlar.birini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Ben evlenip ayrılmış bir bayanım.sevdiğim de evlenmiş daha doğrusu yabancı kadın hamile kalıp çocuğu ondan gizli doğurunca sevdiğim adam nikah kıymak zorunda kalmış. 1 yıldır ayrı yaşıyorlar fakat sevdiğim boşanma davasını yeni açtı.kadın çok rezil boşanmak istemiyor. Sevdiğim adam beni istiyor bende onu istiyorum.beraber oturalım imam nikahımızı kıyalım boşanma davam biter bitmez resmi nikah kıyarız diyor. Siz benim yerimde olsanız sevginiz için mücadele edermisiniz yoksa pesmi edersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var??
Evli adamlardan uzak durun
Soylediklerinizi hepsi bahane , yok cocuk icin zoraki evlenmis de kadin bosanmiyormus da
Evlenmeden de xoxugunu nufusuna alabilirdi
Adam ne guzel kuma yapmis sizi
Siz kendinize yakistiriyor musunuz kuma olmayi ?
Imam nikahlı oturmak? Neden resmi nikahtan sonra demiyor? Garip ..
İmam nikahından vazgeçer,resmen boşanmadan yanaşmazdım.
Ya yıllarca boşanamazsa?
Siz de bu arada hamile falan kalır olmadık işlere bulaşırsınız.
Bulaşmayın,önce tertemiz olsun,kurtulsun her şeyden ,sonra.
Ayrıca olayı sadece sevgilinizden duymuşsunuz çok belli,kadını da dinleseydiniz keşke.
Madem diğerini sevmiyor ayrılmak istiyor boşanma sonuclanana kadar beklerdim bi kere ayrilmisim tekrar bi hata daha yapmak istemem resmiyet isterdim
Ee bide çocuk var o nolacak peki
Babası gormeyecekmi çocuğunu alıp eve getirecek çocuğu kabullenebilecekmisin peki
Yabancı kadın hamile kalmış,onun haberi olmadan doğum yapmış o da nikah kıymak zorunda kalmış mış. Bla bla bla. Çocuğu yaparken de haberi yoktu heralde sarhoştu.
Kadın da ne hikmetse çirkef ve boşanmak istemiyor. Zaten kocalık yapmıyorsa neden boşanmak istemesin? Ayrıca yabancılar da çirkef değildir rahat kadınlardır illa evlenelim diye tutturmaZlar tatlım.
Onlar için babasız çocuk yapmak çok büyütülecek birşey değil. Çevremden ötürü konuşuyorum,nikah çok da önemli değil. Yani bence bariz kandırılıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?