tamam canlar ben kız arkadaşı var diye,karşı çıkmıyorum,hayatına giren kim varsa önce bana söyler,tanıştırır,tek dediğim şimdi zamanı değil,derslerine odaklanması gerek,değilmi,bir başarsın gerisini bize sormaz bulur zaten,okuyan bir çocukta,biraz disiplin olmalı bence,ama kimseyi takmıyor,biz hatamızın farkına vardık,ne olursa olsun dedik okutmayı göze aldık,eşim emekli olacaktı,okuyor diye vazgeçti,evi durdurduk,sırf okusun diye,en az 5 yıl daha okuyacak,tamam dedik,her şeyi askıya aldık,geçenlerde bulaşık makinem bozuldu,taksite girdik,aldık,15 gün önce eve geldi,hastaydı,bebekler gibi baktım,ne isterse yaptım,ders getirmiş eve,3 gün içinde 40 soru çözmedi,elinde tel,net,sürekli yazışıyor,ya kızlar ya arkadaşlarla,ona bir şey demiyorum,oğlum bari ders yaparken bırak,aklını ver diyorum,ben alıyorum elime okuyorum,umru yok,çok üzüldüm,neyse gitti,yurda,ne babayı ne yurdu dinliyor,kendi başına buyruk olmuş,kimseyi takmıyor,tamam gezecek,kız arkadaşı da olacak ama zamanı değil,lise bitsin,sınavda ne olacak belli olsun,eğer iyi bir yer tuttuamazsa,askere gitmek zorunda kalacak,benim derdim sadece bu,bir tecil ettirse zaten okuyacak,biz her şeye razıyız,hata ettik,eşim beni dinlemedi,verdi açık okula,kendine güveni yok işte şimdi,yanlızım deyip duruyor,anlatıyorum dilimde tüy bitti,oğlum bu yıl sabret,seneye daha güzel bir yurda vericez,nereyi istersen orası olur diyorum ama nafile,bana çok saygısızlık etti,bu böyle burnunun dikine gidince,eşime,parasını biraz kısalım,biraz hayatı anlasın dedim,ama nerde,babasını aradı geçen,annem paramı kesti canım sıkkın diyor,bende ana yüreği,dedim eşime dediğimizin bir kısmını geri verelim oda bir dahaki ay olsun dedim,o arada,oğluma selam verdim,bana demesinmi ben babamla konuşuyorum,sen konuşma diye,babasına diyor,bulaşık makinesi neymiş,lüx elinde yıkasın annem niye aldın,babasıda,oğlum bakalım sen karına diyecekmisin dedi,şimdi babasıyla arası çok iyi,bana düşman oldu şuan,sırf onu düşünüyorum,geleceğini kurtarsın diye uğraşıyorum diye
Ben de 21 yaşındayım ve oğlunuza hak verdim açıkçası. Yanlış anlamayın lütfen.
Bence kız arkadaşına karşı olmaktan vazgeçin. Gerek yok buna, sonuçta sevgilisi var madem ve bunu saklamıyor bile, zorluk çıkarmayın. Alın karşınıza ondan bahsedin, iletişiminiz kolaylaşır.
Dışarı da çıkacak gezecek tabii ki. Yasakları en çok delmemiz gereken yaştayız. Başımıza ciddi bir şey gelene kadar zorlarız sınırları. Üzerine gitmeyin. Sadece gezeceğinde, bir yerde kalacağında size haber vermesini isteyin. Haber verirse istediği yere gidebileceğini belirtin.
Dersaneye üniversite için mi gidiyor? Eğer oğlunuz benim gibi düşünüyorsa evet hayatını karartmışsınız, normal liseye gitmeliydi. Bir şeyleri başaramamasının sorumluluğunu üzerinize yıkıyor şu an, buna da hak veriyorum aslında. Açıktan okunan okul, normal okul gibi olmuyor.
Bir gün karşınıza alın ve sohbet edin. Kız arkadaşından bahsedin, neler yaptığını sorun, ilişkinin ciddiyetini sormaktan kaçının, isterse tanışabileceğinizi söyleyin. İstediğini yapabileceğini, sadece haber vermesini bunu da duruma göre onu koruyabilmek için öğrenmek istediğinizi belirtin. Zamanında bir hata yaptığınızı ama bunun hayatına mal olmadığını, her şeyin değişebileceğini ve ne yaparsa durumu ne yöne çevirebileceğini anlatın.
Bence işe yarar.
Gitme gelme ders çalış gezme sevgili bulma sınavı geç
onla konuşma bunla konuş o yöne bakma bu yöne bak
tamam çokta özgür bırakamıyosunuz korkularınız var zaman kötü dışarısı tehlikeli falan ama
bu kadar da kasmayın çocukları.
Arkadaş olmayı deneyin biraz çocuğunuz sevdiği müzikleri biliyomusunuz evde son ses açıp dinledinizmi
onla beraber kız arkadaşı muhabbeti yapabildinizmi...son ses bi fil izledinizmi çekirdekleri saçarak
geyik yaptınızmı hiç
anne oldunuz hep arkadaş olmayı denedinizmi ????
Gitme gelme ders çalış gezme sevgili bulma sınavı geç
onla konuşma bunla konuş o yöne bakma bu yöne bak
tamam çokta özgür bırakamıyosunuz korkularınız var zaman kötü dışarısı tehlikeli falan ama
bu kadar da kasmayın çocukları.
Arkadaş olmayı deneyin biraz çocuğunuz sevdiği müzikleri biliyomusunuz evde son ses açıp dinledinizmi
onla beraber kız arkadaşı muhabbeti yapabildinizmi...son ses bi fil izledinizmi çekirdekleri saçarak
geyik yaptınızmı hiç
anne oldunuz hep arkadaş olmayı denedinizmi ????
kızlar sizlere çok teşekkür ederim,sizden aldığım fikirlerle,oğlumla konuştum,burada yazan gençleri dinledim.aynı sizin dediğiniz gibi oldu,oğlum artık büyüdüğünü,hayatına saygılı olmam gerektiğini söyledi.bende dilim döndüğünce dedim birşeyler.onu anladığımı,arkadaşının olmasını,bunu derslerini etkilemeyeceğini söyledim,onu sınavdan alacağı not için değil,kendisi olduğu için sevdiğimi,değer verdiğimi söyledim,oda özür diledi ,çok ağır laflar ettim hakkını helal et dedi,ohh içimdeki sıkıntı gitti,hastaymış yavrum kıyamam,et tırnaktan ayrılırmı değilmi,sizler sayesinde oğluma tekrar kavuştum, Allah razı olsun..
kızlar sizlere çok teşekkür ederim,sizden aldığım fikirlerle,oğlumla konuştum,burada yazan gençleri dinledim.aynı sizin dediğiniz gibi oldu,oğlum artık büyüdüğünü,hayatına saygılı olmam gerektiğini söyledi.bende dilim döndüğünce dedim birşeyler.onu anladığımı,arkadaşının olmasını,bunu derslerini etkilemeyeceğini söyledim,onu sınavdan alacağı not için değil,kendisi olduğu için sevdiğimi,değer verdiğimi söyledim,oda özür diledi ,çok ağır laflar ettim hakkını helal et dedi,ohh içimdeki sıkıntı gitti,hastaymış yavrum kıyamam,et tırnaktan ayrılırmı değilmi,sizler sayesinde oğluma tekrar kavuştum, Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?